goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi veterinerin her dediğine gelme, doktorların da yarısına sorsan HERGÜN VİTAMİN HAPI ALIN falan der, sektör çeviriyor bunları!
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Senin kedi asildir belki. İşediğim yere sıçmam diye düşünüyor olabilir. 2 kap kum koy bence
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bizde öyle düşündük.ismini paris hilton olarak degiştiricem. bi yöntemi yok mudur.bok parçasını alıp kumuna koysamda yinede sadece çiş yapıyor 2. kabı koyacak yer yok ya :)
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kumu beğenmemiştir, değiştirin bi. o silica bilmem ne kumlardan bazen hoşlanmayabiliyorlar.
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çişini yapıyor.hatta ilk daha ufakken kakasını yapıyordu aynı kuma şimdi çiş yapıyor kaka yapmıyor anlamadım.yaptıgı yer sabit aynı köşe aynı mermer :) farklı bi kum deniyim bide bakalım.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ne kadar kum denediysem kakasını alıstıramadım.kuma yapmıyor kristallerden aldım onu deniyorum bugun.iyi mdir kristaller onada alısamazsa kısmet
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kucuk mu kedın ? bızımkı kucukkene veterıner krıstal kullanmayın 5 6 aylık olana kadar dedi, patilerine zarar verir cıkıntılı fılan oldugu için ınce tanelı kum tavsiye ettı bızde onu kullandık 5 6 aya kadar
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 4 küsür aylık.öle cok kucuk değil :) hyr denemek zorundaydım bütün kumları denedim.sadece çiş yapıyor kaka yapmıyor.kaka yapmadıgı yer kalmadı evde 1-2 gün deniyim sonra ilk aldıgım kuma dönücem yani hatta tecrübeli arkadaşlar bi el atsın şu olaya
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 1-2 gün yemek sonraları ufak bi odaya kilere falan kapat ilk kumunu da oraya komple dök, kakasını falan yapsın, alışsın kuma.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kristal kesmedi :) valla sprey mprey alıcam sıkıcam yaptıgı yerlere.herşeyi denemem lzm :)
oksuzveben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kucagına al oşka biraz gıdısın orasını kaşı hafiften bi 5 dk sonra düşer bayılır ilgi istiyor soğuk sütten hayvanı az sıcak tut kucağında geçer
Öne çıkan mesajlar