goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi veterinerin her dediğine gelme, doktorların da yarısına sorsan HERGÜN VİTAMİN HAPI ALIN falan der, sektör çeviriyor bunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Senin kedi asildir belki. İşediğim yere sıçmam diye düşünüyor olabilir. 2 kap kum koy bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bizde öyle düşündük.ismini paris hilton olarak degiştiricem. bi yöntemi yok mudur.bok parçasını alıp kumuna koysamda yinede sadece çiş yapıyor 2. kabı koyacak yer yok ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kumu beğenmemiştir, değiştirin bi. o silica bilmem ne kumlardan bazen hoşlanmayabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 çişini yapıyor.hatta ilk daha ufakken kakasını yapıyordu aynı kuma şimdi çiş yapıyor kaka yapmıyor anlamadım.yaptıgı yer sabit aynı köşe aynı mermer :) farklı bi kum deniyim bide bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 ne kadar kum denediysem kakasını alıstıramadım.kuma yapmıyor kristallerden aldım onu deniyorum bugun.iyi mdir kristaller onada alısamazsa kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kucuk mu kedın ? bızımkı kucukkene veterıner krıstal kullanmayın 5 6 aylık olana kadar dedi, patilerine zarar verir cıkıntılı fılan oldugu için ınce tanelı kum tavsiye ettı bızde onu kullandık 5 6 aya kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 4 küsür aylık.öle cok kucuk değil :) hyr denemek zorundaydım bütün kumları denedim.sadece çiş yapıyor kaka yapmıyor.kaka yapmadıgı yer kalmadı evde 1-2 gün deniyim sonra ilk aldıgım kuma dönücem yani hatta tecrübeli arkadaşlar bi el atsın şu olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 1-2 gün yemek sonraları ufak bi odaya kilere falan kapat ilk kumunu da oraya komple dök, kakasını falan yapsın, alışsın kuma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 kristal kesmedi :) valla sprey mprey alıcam sıkıcam yaptıgı yerlere.herşeyi denemem lzm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oksuzveben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2013 kucagına al oşka biraz gıdısın orasını kaşı hafiften bi 5 dk sonra düşer bayılır ilgi istiyor soğuk sütten hayvanı az sıcak tut kucağında geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar