arcane Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 22 sinde shipping başlıyormuş generals istiyor. Features: Next-Generation Armies for the Next Generation of War Unload on your enemies with an all-new, hi-tech arsenal featuring 30 new units and 20 new upgrades from the Chinese ECM Tank to the United States Spectre Gunship. buraya bi oha demek istiyorum.oha hehe :D The Ultimate Challenge Enlist in the all-new Generals Challenge mode where you match your strategies-and your next-generation arsenal-against 9 enemy AI Generals with unique personalities, tactics, and taunts. New Missions, Tomorrow’s Headlines 15 new missions rattle veteran Generals as they set out to destroy the U.S. fleet in the Mediterranean, root out a splinter cell in Cairo and send in special operatives to capture weapons of mass destruction. Combat the Elements All new weather effects further immerse you in a more realistic combat environment. Take the Battle Online Prepare for multiplayer mayhem with 25 new multiplayer maps![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 gene yüklücez annaşılan cnc gen. i[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 heh ben daha sadesinin oynayıp fikir edineceğim, yüklü ama rise of nations'a dalıp unuttum onu. bu hafta da 17 tane oyun geliyor, (ortalama yaşları 1,5 yıl :-p) artık naparım bilinmez..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 30 new units OHA OHA OHA ilk kez bole bişe duydum.. kolpa olmaz ısnallah.. benı neden se pek sarmmaıstı ama 30 new unıt ,30/3=10 ırk basına abı.. bıdaha oynayabılırım... (hıkaye yok ya oyunda doru duzgfun)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 oha cidden eğer 30'un üzerinde yeni ünite geliyosa bu oyuna bi daha bakmam gerekir herhalde. Nitekim RA2'nin üzerine tanımam:)[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 30 ünitemi yuhhh bina filan olsun bide duwar olsun okedir bu oyun bide very low detail gelsin okke.Ben bu arada piss göt oldum çıkmicak diodum : )[hline]Everyman lives,not every man truly dies ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Şöyle bir bakınca Zero Hour'a zaten güçlü olan USA daha bir güçlenmiş gibi geldi. Yanlış anlamayın sitesinlden baktım...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 USA guclu olayı nedir biri bana anlatsın lutfen.Oyunda bana en yetersiz ırk USA gibi geliyor.[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 westwood un sitesine gir orda vardı evvelden yuris revenge sufer olaylar yapmıslardı dıecem ama westwood yokki artık[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yuri's revenge aksine red alert ı bitirmiştir usa de deli hava gücü var burton var paladin var var oğlu var ama bence çin daha güçlü[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 said: arcane, 19 September 2003 19:02 tarihinde demiş ki: yuri's revenge aksine red alert ı bitirmiştir usa de deli hava gücü var burton var paladin var var oğlu var ama bence çin daha güçlü[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! bence ırklar generals de baya eşitti.. ynaii oynayabılıyosan hepsıyle olur benımde tercıhım cın abı red guard + OVERLORD (boyle bı tank yok abı hıcı bı oyunda) arcane yurı yı de bıtır abı.. guzeldır guzel yenı bırlıkler fln "borıs" yur ıle oynamak ayrı bır zevk.. (cok super bı sıtes vardı yenı karakterlerı analatıyodu seslerı vardı..)[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yuri nın ırkı abartı güçlü generals gayet dengeli hatta fakir fukara teröristler oyundaki en iyi rush taktiğine sahip (ti... patchle yavaşlatılmış hehe :)) çin i daha güçlü bulma nedenimi açıklayamam da çin ile hep daha rahat kazanıyorum açıkçası[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 GLA'in Full upgrade'li rocket buggy,quad cannon ve angry mob uclusune fazla dayanabileni goremedim.Ki oyundaki en guclu mass silahları anthrax ve scud storm GLA'da. Bu kadar okuyamam diyenler için GLA'yi tek gecerim :)[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Novice CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi [Bu mesaj Enginar tarafından 19 September 2003 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 yoo bence yuri baya normal bı ırk abı blızzard oyunları kadar olmasada karsı taktıklerı var yane... ben generals de chına yı ra2 de sovıet ebenzetırım... apacalpys (bıgun sunu yazmayı ogrencem), kırov.. e dıgerındede overlord... abı 5 tanesı butun bıl. baselerını sılıp supuruyıo (hos okdar cok oynadım sayılmazda...) bıde bı adam tıklayınca ıkı adam cıkmasına hastayım (ron da guzel oyuznde :) )[hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- -What are you doing my boy? -Succeeding you, Father! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vampire Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Sharereactorde cikti oyun !!![hline]Dont make me more aggressive than devil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 obaaa hemen çekeyim deneyeyim hehe çok saol :) sonra oynayayım sileyim ama..[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 kazaa da henüz yok share edin lütfen hehe :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Net üzerinden 2 pc vs 2 comp veya 1 on 1 isteğe göre oynayacak arkadaş aranıyor :D tercihen 1.02 update i yüklenmiş olsun.zaten 6mb cık bişey.[signature][hline]Kafalar m3 ile bahar gelmeden çiçek açıyorsa, o an Ayşeciğin headshota doyduğu andır... SBGG!® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 ollley :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 *! dürter* oynamak isteyen pm atsın patchlemeyin bu arada üşendim patchlemeye öylece oynayalım hehe.[signature][hline]elesso, 18 Temmuz 2004 22:09 tarihinde demiş ki: your skill in kungfu has increased by 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 rakip tanımam[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 hehe süper işte ben de rakip tanımayan rakip arıodum. deneyim kazanmak için..[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 ehu azmo :)[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 ayakkabı upgradeimle ortalığı kasıp kavuruyorum yok mu bi coni, al bu bombardment,bu tomahawk, bu da üstün teknoloji diyerekten benim terörüme son vermek isteyen ?[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 GLA ha :) Tamam :) Ama Zero Hour mu, yoksa normal mi? Bi de hangi GLA general? Kesin kamuflajsındır :)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar