di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Selamlar, Q8400 islemcim, HD4870 ekran kartim, 4GB ram'im ve vindoz 7 isletim sistemim var lakin Bad Company 2 de AA 1X iken, full HD cozunurlukte 20 fps falan goruyorum. Ufak mekanda oldugumda sorun yok fakat haritada milleti kovalarken takilmalar bile yasiyorum ara ara. Harddiskim de Caviar Black bu arada. Yeni kurulu sistemim. Oyle sismis bir sistem de degil. Cozunurlugu 1280x800 yaptim ama cok bisey farketmesi isin asli. Maksimum 30 kusur FPS gordum. Nedir benim ilacim ? Mumkunse yeni donanim almadan etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Grafik detayları nasıl peki? Ben Q6600 işlemci, radeon 5770 ile high ya da very high grafiklerle oynayamıyorum. Orta ayarlarla ortalama 50 fps ile oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ow o sisteme bu dereceler.. bence kesin catalyst ile alakalı bişidir.. bi eskisini kurup deneme imkanın var mı? edit:ayaları da 1280x800'e inerken düşürdüğünü düşünerek diyorum tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Herseyi low yaptigimda da 30 fps falan gordum. Bu arada DX surumunu de 9'a cektim. Diger turlu cok daha kotu. Hersey high'dayken de 20-30 fps goruyorum. Bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bi önceki sürüme dönün diyordu driverlerde son sürümde oyunu yavaşlatan bişi varmış sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 1 nisan sakasi gibi, yanlis anlama olmasin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 1 nisan, millet paranoyak olup gün boyunca birbirini ciddiye almasın, bir sürü kargaşaya sebep olsun diye uydurulmuş bi olay bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Iki Nisandayiz artik rahatlayabilirsiniz =P nVidia kullanmiyorum yalniz ben dikkat ederseniz. O sorun nVidia driver'lari icindi sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Directx'i 9'a çekmek pek hoş bi şey diil bana kalırsa. Driverlar da güncelse aslında oynanabiliyo olması lazım. Çok mu fazla servis var yoksa sistemde çalışan, nedir. Ya da arkada flash/ağır javascript çalıştıran bi sayfa falan mı açık? Çünkü ben E7200 ve HD4850 ile gerisi aynı olan bi sistemdeyim ve 1680x1050'de, medium-high arası ayarlarla pek sorun yaşamadan oynuyorum. FPS'ye bakmadım gerçi de, sıkıntı çekmeden oynayabiliyorum. Kaldı ki E7200 kötü bi işlemci :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yok hayir. Antivirusu falan da disable edip, ustune catalyst'ten butun ayarlari performance'a cektim ama bisey degismiyor. Saka gibi. Sistemi yeni kurdum bu arada. Oyle sismis etmis de degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 catalyst 9.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Artiz =P Denedim onu da. Degismedi pek bisey yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyun cok imba grafikli heralde =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Bad Company 2 lan iste. Daha dandik makinasi olan mis gibi oynuyomus bak. Ben oynayamiyorum =) Oynuyorum da karambolde mutlaka oluyorum FPS iyice taban yaptigindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oyunu oynamadım daha ama grafik ayarlarında ne kadar uzağı görebileceğin ile ilgili bi opsiyon varsa onu biraz kısmayı dene eğer denemediysen daha önceden. bi de diğer ayarlara dokunamdan sadece aa kapatıp dene fark olucakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Diğer oyunlarda da benzer bir problme var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Baska bir oyun oynamadigim ve kurulu olmadigi icin bilemiyorum onu. Hani kurup deneyeyim desem, kiyaslayacak oyunum da yok oyle yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Çok yeni olamsı gerekmiyor. Grafikleri iyi olsun yeter. Problem ekran kartından kaynaklanıyorsa o oyundaki performans ta düşük olur. En azından bu şekilde problemin ekran kartından mı yoksa oyundan mı kaynaklandığını daha rahat görürsün. Gördüğüm kadarıyla ekran kartıyla ilgili yapabileceğin herşeyi yapmışsın. Bana problem oyundan kaynaklanıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 full hd(1920*1080) cozunurlükle herşeyi very high yaptıysan(aa*af max) 20fps alman cok normal. Ben phenom 2 [email protected] işlemci ,hd 5770, 4gb ram ile 1440*900 da herşey full oynarken,ortalama 35-40 fps alıyorum,yogun catışmalarda 20 fps ye düştügü de oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Dark_soul haklısın ama low'da şurda yazdığından çok daha yüksek fps alması gerekir normal şartlar altında: di said: Herseyi low yaptigimda da 30 fps falan gordum. Bu arada DX surumunu de 9'a cektim. Diger turlu cok daha kotu. Hersey high'dayken de 20-30 fps goruyorum. Bi garip. Zamanında BFBC2 forumlarında okuduklarımdan yola çıkarak tahmin yapıyorum: Sorun ses kaynaklı olabilir. Önce Bad Company 2 içinden sesleri kapatmayı dene (öyle bir ayar varsa). Ses ayarlarını kurcala biraz. Ne bileyim hardware/software, EAX, kanal sayısı vb ne ayar varsa dene. Olmazsa bios'tan ses kartını devre dışı bırak (on-board ise) öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 oyun motoru icin no sound tarzinda bi komut satiri icin bi ek vardir kesin. -nosound, -soundoff -nos vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 psu dan kaynaklıda olabılırç benzer sorunum vardı yenı makına toplamıstım psu dandıktı duzgun calıstırmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar