Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanimim yeterli ama 20 fps'yi zor goruyorum.

di

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Q8400 islemcim, HD4870 ekran kartim, 4GB ram'im ve vindoz 7 isletim sistemim var lakin Bad Company 2 de AA 1X iken, full HD cozunurlukte 20 fps falan goruyorum. Ufak mekanda oldugumda sorun yok fakat haritada milleti kovalarken takilmalar bile yasiyorum ara ara.

Harddiskim de Caviar Black bu arada. Yeni kurulu sistemim. Oyle sismis bir sistem de degil.

Cozunurlugu 1280x800 yaptim ama cok bisey farketmesi isin asli. Maksimum 30 kusur FPS gordum.

Nedir benim ilacim ? Mumkunse yeni donanim almadan etmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Directx'i 9'a çekmek pek hoş bi şey diil bana kalırsa.
Driverlar da güncelse aslında oynanabiliyo olması lazım. Çok mu fazla servis var yoksa sistemde çalışan, nedir. Ya da arkada flash/ağır javascript çalıştıran bi sayfa falan mı açık?
Çünkü ben E7200 ve HD4850 ile gerisi aynı olan bi sistemdeyim ve 1680x1050'de, medium-high arası ayarlarla pek sorun yaşamadan oynuyorum. FPS'ye bakmadım gerçi de, sıkıntı çekmeden oynayabiliyorum.
Kaldı ki E7200 kötü bi işlemci :P
Sosyal ağlarda paylaş

Çok yeni olamsı gerekmiyor. Grafikleri iyi olsun yeter. Problem ekran kartından kaynaklanıyorsa o oyundaki performans ta düşük olur. En azından bu şekilde problemin ekran kartından mı yoksa oyundan mı kaynaklandığını daha rahat görürsün. Gördüğüm kadarıyla ekran kartıyla ilgili yapabileceğin herşeyi yapmışsın. Bana problem oyundan kaynaklanıyormuş gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_soul haklısın ama low'da şurda yazdığından çok daha yüksek fps alması gerekir normal şartlar altında:

di said:

Herseyi low yaptigimda da 30 fps falan gordum. Bu arada DX surumunu de 9'a cektim. Diger turlu cok daha kotu. Hersey high'dayken de 20-30 fps goruyorum.

Bi garip.

Zamanında BFBC2 forumlarında okuduklarımdan yola çıkarak tahmin yapıyorum:
Sorun ses kaynaklı olabilir. Önce Bad Company 2 içinden sesleri kapatmayı dene (öyle bir ayar varsa). Ses ayarlarını kurcala biraz. Ne bileyim hardware/software, EAX, kanal sayısı vb ne ayar varsa dene. Olmazsa bios'tan ses kartını devre dışı bırak (on-board ise) öyle dene.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...