Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

abi.. wtf? (çakmalar çakması wii)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

said:
hem eglence hem spor bu fıyata cok uygun her kese tavsiye ederim
dusunmeden almalisiniz ozelikle evde tennis oynama keyfini kacirmamalisiniz

said:
ürün çok kısa bir sürede elime gayet özenle ambalajlanmış şekilde ulaştı..eğer eğlenirken spor da yapmak istiyorum diyorsanız bütçenize göre beklentilerinizi karşılayabilecek bir cihaz bu.Ben aldım memnunum.
KAAN YILMAZ - Yaş: 28 , MERKEZ/Zonguldak/Türkiye
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

BabacumMostors said:

http://www.hepsiburada.com/gamestar-gw-390-wireless-oyun-konsolu/productDetails.aspx?CategoryId=33000343&productId=oyungold8889408#tablnk

bu ne abi?

abi bunlar ve dahası teknolojinin başlangıcından beri var
niye şaşırdın?

hakkaten ha niye şaşırdın?
Sosyal ağlarda paylaş

hani beklediğim birşey değil.. wii tamam görüntü olarak aparılırda.. abi kumanda olayını nasıl araklamışlar onu merak ettim.. eğer bu akdar kolaysa bunlara uyygun güzel voyunlar yapsınlar oynayayım yani hatta pc ye fln uyarlayalım pc de deli fişek oyunlar oynayalım ben CS yada başka bir fps oyununu wii kontrolleriyle oynamayı çok isterim.. mouse klavye dönemi bitsin isterim ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

hani beklediğim birşey değil.. wii tamam görüntü olarak aparılırda.. abi kumanda olayını nasıl araklamışlar onu merak ettim.. eğer bu akdar kolaysa bunlara uyygun güzel voyunlar yapsınlar oynayayım yani hatta pc ye fln uyarlayalım pc de deli fişek oyunlar oynayalım ben CS yada başka bir fps oyununu wii kontrolleriyle oynamayı çok isterim.. mouse klavye dönemi bitsin isterim ki :)

abi gamestar yazıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...