BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 http://www.hepsiburada.com/gamestar-gw-390-wireless-oyun-konsolu/productDetails.aspx?CategoryId=33000343&productId=oyungold8889408#tablnk bu ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ahah sağ yukardaki aletleri tornavidadan vibratöre sırayla ne kadar alakasız şey varsa benzettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 said: hem eglence hem spor bu fıyata cok uygun her kese tavsiye ederim dusunmeden almalisiniz ozelikle evde tennis oynama keyfini kacirmamalisiniz Yaş: 27 , KÜÇÜKÇEKMECE/İstanbul/Türkiye said: ürün çok kısa bir sürede elime gayet özenle ambalajlanmış şekilde ulaştı..eğer eğlenirken spor da yapmak istiyorum diyorsanız bütçenize göre beklentilerinizi karşılayabilecek bir cihaz bu.Ben aldım memnunum. KAAN YILMAZ - Yaş: 28 , MERKEZ/Zonguldak/Türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 atari 2600'ün wireless versiyonu sanırım (oyunlarını da görebilsek hele) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 9999999999999999999 in 1 oyunları vardır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 BabacumMostors said: http://www.hepsiburada.com/gamestar-gw-390-wireless-oyun-konsolu/productDetails.aspx?CategoryId=33000343&productId=oyungold8889408#tablnk bu ne abi? abi bunlar ve dahası teknolojinin başlangıcından beri var niye şaşırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 birisi alsın,toplanıp sabahlayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Fistan said: BabacumMostors said: http://www.hepsiburada.com/gamestar-gw-390-wireless-oyun-konsolu/productDetails.aspx?CategoryId=33000343&productId=oyungold8889408#tablnk bu ne abi? abi bunlar ve dahası teknolojinin başlangıcından beri var niye şaşırdın? hakkaten ha niye şaşırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hani beklediğim birşey değil.. wii tamam görüntü olarak aparılırda.. abi kumanda olayını nasıl araklamışlar onu merak ettim.. eğer bu akdar kolaysa bunlara uyygun güzel voyunlar yapsınlar oynayayım yani hatta pc ye fln uyarlayalım pc de deli fişek oyunlar oynayalım ben CS yada başka bir fps oyununu wii kontrolleriyle oynamayı çok isterim.. mouse klavye dönemi bitsin isterim ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 wii li atari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BabacumMostors said: hani beklediğim birşey değil.. wii tamam görüntü olarak aparılırda.. abi kumanda olayını nasıl araklamışlar onu merak ettim.. eğer bu akdar kolaysa bunlara uyygun güzel voyunlar yapsınlar oynayayım yani hatta pc ye fln uyarlayalım pc de deli fişek oyunlar oynayalım ben CS yada başka bir fps oyununu wii kontrolleriyle oynamayı çok isterim.. mouse klavye dönemi bitsin isterim ki :) abi gamestar yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aylavhepsiburadakamınts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar