BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 o akdar uzun süredir buradyım ki, çok şey gördüm, nice oyunalr oynadım ve bir o kadar da lavukluklar yaptım.. yine de bana katlandınız beni sevdiniz saydınız yer yer polis olmama bile yaramaz bi çocuğun sevimlilğiyle yaklaştınız çok kjişi gitti ve yenielri geldi "paticik değişti" deiler "hiç sevmedi" dediler.. kırıldım yar.. "aldatıyor" dedielr "aldırmıyor" dediler.. tarkan? neyse adminlerle maç mı yapmadım, internet cafe köşelrinde mi sabahlamadım (evet sabahlamadım), pesde elime mi vermediler, kafadan headshot mı yemedim, hepsini yaşadım ve çok mutluyum ama her güzel şeyin bir sonu vardır.. fakat ben daha o kadar güzel değilim makak kukaka gitmiyorum bir yere ehe klay mı lan emek verdik buraya bütün o güzel şeyleri yüzüstü bırakır mıyım? mal mıyım lan ben? gönüllerin titleını almışım gerisi hikaye zaten bırakmam ki en fazla seren banlar belki nefr banlar (ama dyna ve zegna banlamaz, banlamazlar gibime gleiyor.. ama seren kesin banlar) nabers? kenks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 iyila sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Lan bas git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bi an çok sevinmiştim kurtuluyoruz dallamadan diye, şakaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tam bamlanıcak adamsın ildeniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kişiselin en kötü topiğini açmak nasıl bir başarıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 seninle sevişmek isterim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 işte böyle b,ir başarıdır; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Cons said: seninle sevişmek isterim ya. ilahi sen lolB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 aaay bi an yüregime iniyodu vallaahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi gitme ya bak arada girersin falan hani salla abi onları ben de o konuda paticiğe kırgınım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 önce ben gideyim sonra almancilar gidince sen de gitmis sayil ildeniz. ya da hobi olarak devam ettir. sen bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sen gidersen ben de giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Özür dilerim.Patavatsızlığımın bu kadar ileri gideceğini düşünmedim. Bi anlık sinirle dedim o lafları bırakma lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ayın en kötü topicine aday Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar