DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 cHoK z0r u14N böY£3 yAzzmakh a.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benzememiş bile lan, değişik bir yetenek olmalı bu, aynı havayı vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 sözlük vardı otomatik çeviren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 şerefsizim aklıma gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bella said: Buddha sen çok yanlış anlamışsın olayı. Yo gayet iyi anladım. Bende özünde hepsi aynı diyorum ordaki paylaşımların. Notwist heralde Face'ten çıkmıyor. O kıza bok atılırken benim tüm Face alemine bok atmam hoşuna gitmedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 copry said: böylelerinin dişlerini söküp düzgün yazmayı öğrenene kadar protez dahi yapmıycaksın ki konuşamasınlar.tam bir diş hekimi infazı olmuş corpy :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 evet ya 'kerpeten irem' olup dikilicem karşılarına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 qamxe haqli benche. buta bi tars sonuchta yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Killer said: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs411.snc3/24857_388047658552_274993968552_3815210_4598107_n.jpg BU NE LAN Boğuluyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 istemdışı sağ alttaki 'yorum yap'a tıklamaya kastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ayırca senelerdir yaptığım gözlemlere dayanarak söyleyebilirim ki; bu tiplerin en sık kullandığı savunma kalıbı: "en azından ben senin gibi.." direkt saldırıya geçiyorlar sıkışınca. çok komik oluyor sonra. hehe. EVET TESPİT YAPTIM. NE VAR LEN, NE VAR? EN AZINDAN SİZİN GİBİ- OH WAIT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ahahah kevaşeye bak çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ahahahahahahahahahahahaha düştüm sandalyeden ne lan bu ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 AGGSAGDHADHASDHASHDJAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 hem eyrovizyon hemde basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bvcbdfgwasdxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar