Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepsi yaşatır seni


_MysteriouS_

Öne çıkan mesajlar

Pepsi yaşatır seni kampanyasına katılan 1500 hat içerisinden hattınız 9. olmuştur ve 10.000 tl ödül kazanmıştır ödülü almak için lütfen bu numarayla irtibata geçiniz.

0531 943 90 05



Böyle mesaj alırsanız sakın inanmayın. Çünkü pepsi direkt olarak kendi 0800 lü hattından aramaktadır.


Ben sadece dalgamı geçmek için aradım. karşıma türkçesi düzgün olmayan bir kadın çıktı ve adınız dedi direk. Muhtelip dedim öle yalandan bi isim kullanarak. Direk beyfendi hattınız 9. oldu dedi. size iş bankasında hesap açıcaz dediler. EE dedim yanlız bize 250 köntör yollmanız lazım dedi. Bende benim hattımın 9. olduğunu nerden biliosunuz ben sizi ev numarasından aradım kendi hatımdan değil dedim ve benim gerekli kimlik bilgilerimi almadan nasıl yapıcaksınız o işi dedim. beyfendi bırakın şimdi bunları dedi Türkiyenin hangi ilinden arıosunuz dedi bende biraz akıllı olsan aradığım numaranın alan kodundan öğrenirdin dedim. Beyfendi niyetiniz bu parayı almak değilmi yoksa dedi. Bende sizin niyetinizde milleti dolandırıp kontör çalmakmı dedim. Bu sefer arka tarafa bağırdı RIZA ABİİİ BUDA YEMEDİ NUMARAYI NAPALIM? KAPAT KAPAT.

ve tlfon kesildi.

Sonra birazdaha dalga geçmek için aradım genemi sen yha suratıma kapattı telefonu zuhahahaha
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yani bunlara inanan ztn atlasın camdan

bizide aramıştı.dediki 10 bin tl kazandınız ama 500 kontur göndermeniz lzm.sonra hesabınıza yatıcak 10 bin dedi

bende şey demiştim 500 lirası senin olsun kontur masrafı falan kesersin 9 bin 500 tl hesaba yollarsın demiştim kapadı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...