Natanyal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3GI06-Gioteck%20EX02%20Bluetooth%20Headset.html bunu mu yoksa http://www.shopto.net/PS3/ACCESSORIES/PS3AC09-Venom%20VX%20Comms%20Bluetooth%20Headset%20for%20PS3.html bunu mu alayım ? hangisi daha iyidir ? Ya da fiyat performans olarak uygun bir başka tercihiniz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bakmadım linklere ama offişıl headset al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben de headset alacaksan official al derim. bende gioteck'in başka bi modeli var, şu hatta : çok memnun değilim açıkçası. Şarj olurken ve açıp kapanırken tutukluk yapabiliyor. Bazen öle şarja koyuyorum bi süre sora bakıyorum meğer şarj olmuyomuş falan. Bi garip alet yani. Onun dışında aslında pek bi problemi yok konuşurken ederken de yine de güven vermiyor pek bana eheh. bu verdiğin modeli bilmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 plantronics dsp 500. kesinlikle daha ötesi yok. konsola gitmez ama dikkat etmemişim hangi bölümde olduğuna :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 kesinlikle offical i al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hmm resmi ürünlere bakayım o zaman :D edit: peki bu MAG'la hediye edilen bir tane var mağazalarda o nasıl ? Official'di o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Beyler bende socomla verilen headset var;sesim karşı tarafa çok komık gidiyor,sanki 10 yasında cırtlak kız sesi gibi,acaba bilmeden efekt falanmı açtım,ayar yapabılecegım bıryer varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 effect acmisindir settingsde ayari var onun bende sony offical var o socomla ve magle gelen ondan al iyi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 beylikdüzü media markt ve bakırköy electro world, teknosa falan gezdik hiçbir yerde official headset kalmamış oha ya normal piyasa fiyatı ne kadardı ? GG'de 80TL'ye var sıfır headsetler official oradan alacam galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 bende endwar ile gelen var http://www.sohood.com/gamescreen/ps3_headset.jpg bundan kulağımı acıtıyo resmen, ayrıca oturmuyo benim kulağıma gerçi benim kulaklar da baya küçük tavsiyem deneyebiliyosan dene ilk önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Yerinizde olsam gg dan sadece kulaklık almak yerine;oyunla beraber satılanlardan alırım(mag-socom,endofwar vs) oyunu satar kulaklıgı ucuza getırırsenız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 end war ile ile gelen kulaklık işte official kulaklık bu arada oyunla birlikte satılan headsetlerden alacam bende galiba, dün gece de bir arkadaşım bunu önerdi de hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ofışılım hala gelmedi hahah 14 ünde türkiye ye gelmiş.araya cmts pazar girdi. henuz 4 iş günü oldu.belki yarın gelir.posta takibe birşey girmemişler hyr shopto kargoları ucaklamı yolluyor neyle yolluyo.hani malum yanardağ falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 uçakla yollanıyor first class'ta, normalde trenle yollanıyor ama ondan 1.5 pound alınıyor. Shopto first class yolluyordu o yüzden hızlı geliyordu. Yanardağ olayı girmiş olabilir araya çünkü benim GTA'da halen sisteme giriş yapmamış, ön şiparişte elime gelmesi gerekiyordu geçen cuma, bugün de gelmemiş eve gerçi yanardağ olayından önce yollanmıştı benim paket asdfsad headset'i kurdum bu arada, gayet iyi. sesim biraz kısık gidiyormuş karşıya ama net, bir ara karşılıklı konuşmayı da denemem lazım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar