Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 4 bölüm üst üste anturaj izledim ne birşey yapasım kaldı ne yaşayasaım hayatım resmen anlamını yitirdi. HAYAT MI ULAN BU KESİCEM KENDİMİ:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi sorma ya insan çok kötü oluyo valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 insan yolda yürürken kız kaldırır mı lan insaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi insan arkadaşına doğum günü hediyesi olarak ferrari mi alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 yapılan sekslere ne demeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 sen bide dizi bitince olacakları dusun. ben ole bi boşluğa dusmustumki izlediğim dizileri falan izlemeyi bırakmıstım bi muddet. muthiş dizidir. en muthiş dizidir hatta. izleyin izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 7. sezonun ne zaman başlayacağını bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 törtle diye bi herif var ve sevişiyor FFS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ulan sizin yüzünüzden ilk sezonu indirdim şimdi yani daha yeni buldum torrentide iner 1 saatte eğer ki 2. sezonuda indirmek zorunda bırakcak kadar güzel dizi ise çok ağır küfür edicem size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 6. sezona kadar yolun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 izleme bence hayattan aldığın tat %67,53 oranında azalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 HIMYM zamanında götürdü zaten çoğunu e buda alsa geri kalanını ooo güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 adamınbiri said: ulan sizin yüzünüzden ilk sezonu indirdim şimdi yani daha yeni buldum torrentide iner 1 saatte eğer ki 2. sezonuda indirmek zorunda bırakcak kadar güzel dizi ise çok ağır küfür edicem size 1 saat sora izlemeye başlarsın. 2 bolum falan izledikten sora kalan sezonlarıda indirmeye başlarsın. sora yarın bi bakmıssın öğlen olmus ve 3. sezon bitmiş. lan ne guzeldi be sezon finali der 4. sezona başlarsın. ole bi dizi. :D ayrıca himym entourage'ın pipisini yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o başka o başka o sitcom BU GERÇEK SEVİŞME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 1 nisan geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 hepinize çok ama çok ağır küfürler ettiğimi farzedin şuan 3. sezonu indiriyorum hayatımı elimden aldınız haftasonu evdeyim sizin yüzünüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ZAAAAA ZOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 6. sezonuda bitirdim bugün 7. sezon nezaman geliyo kaç sezon olucak nasıl olucak zavallı turtle E sen tam bir şanslısın (arada küfürde var ama burda yazmıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 mokoko said: adamınbiri said: ulan sizin yüzünüzden ilk sezonu indirdim şimdi yani daha yeni buldum torrentide iner 1 saatte eğer ki 2. sezonuda indirmek zorunda bırakcak kadar güzel dizi ise çok ağır küfür edicem size 1 saat sora izlemeye başlarsın. 2 bolum falan izledikten sora kalan sezonlarıda indirmeye başlarsın. sora yarın bi bakmıssın öğlen olmus ve 3. sezon bitmiş. lan ne guzeldi be sezon finali der 4. sezona başlarsın. ole bi dizi. :D ayrıca himym entourage'ın pipisini yesin. hahahah ben solemiştim ama daha onceden sana. asdsadsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ölene kadar mokoko yapmak lazım sana hakettin cidden haftasonumu zehir ettin lan! kimse bana doğum günümde değeri 50 lirayı aşan bişey bile almadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 off çıksada izlesek ya. bide işin acı tarafı herhafta tektek çıkıcak dizi. lan yurek dayanmaz laaan. ayrıca drama adamımdır :D en sevdiğim bolumde magic mushroomla çöle gittikleri bolum adsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 aahahaha o bölüm cidden iyiydi:D ari'nin evindeki gay parti AHAHAHAH burdanda soriyim dizi içinde çalan müzikleri bulabilceğim bi liste yada ona benzer bişi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 adamınbiri said: aahahaha o bölüm cidden iyiydi:D ari'nin evindeki gay parti AHAHAHAH asdsadasdsada çok iyiydi cidden o da. lan OOOOFFFF RESMEN ÖZLEMİŞİM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar