Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SLmLar Patiler...

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Slm herkese bole forumlara yenı deılım Bnı Avadan olan herkes tanır EviLChilD dı basat nıckım sora _EviL_ oldu tanıyan tanımıon herkesle muhabbet kurmak ısterım bnm msnm ayrıca

[email protected] geln muhabbet edek:..:D

THX[signature][hline]Karafatma-Man;
Spider-Man ve Sivrisinek Woman'ın kardeşi,
Tarantula Baba ve Hamamboceği'nin oglu,
Kendisi normal boceklere benzemeyip manyak olduundan fazla yaklasmayın derım, ve yakınına terlık yada ayakkabı bırakmayn kendısı Ezılmekus fobısı vardır Aman Dıkkat!!!
Sosyal ağlarda paylaş

[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kermit_frog, 30 Temmuz 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
bu çocuğa dikkat edin !

nie?!!![signature][hline]I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give
Come Pimp with EviL_of_Hell![url=http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=2790]YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX]|YAzın bıseyler benım hakkımda iyi ya da kotu farketmez THX
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 30 Temmuz 2004 23:30 tarihinde demiş ki:
benim arkadaşımsınya ondan olabilir :-p

amahahu dogrudur bana tıkkat edın=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...