-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 I sense April's Fools. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Vay be.. VAY BE V A Y B E E E E Süper olmuş yahu. Ofofofofoffff müthiş bi haber bu, çok sevindim. kimsim bilmem. necisin naparsın bilmem kaç yaşındasın onu bile bilmem Ama sebepsiz sevdiğim bir patisin, senin adına çok çok sevindim. Hayatın TAMAMEN değişmek üzere daha haberin yok :) Konuşuruz az daha sonra detaylı. TEBRİKLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 devasa sevindim analı babalı büyüsün =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 otzgakiarnkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 copry said: devasa kıh kıh kıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Congratzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Oha helal dreag. Yanlız çok kral eşin varmış, pati okuyor herhalde böyle küçük sürprizler yaptıgına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 mini pati! gratz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 bebeğin adını sboıalrmkubuyaoşna koyun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Phae said: Oha helal dreag. Yanlız çok kral eşin varmış, pati okuyor herhalde böyle küçük sürprizler yaptıgına göre. heh okur arada beni takip için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yazık kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Zor takip eder yani, o açıdan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ELİZ BU SERCAN ÇOK ÇAPKIN, TAM BİR AFACAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Şişt, çocuğum okuyacak buraları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Ahah görecek babasının halini, vah vah tüh tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 abi isim konusunda "ildeniz" de bak ehm kıza hem erkeğe gider fonetikdir kulak acıtmaz hem alengirli böyle epic bir isim kendi çocuğuma da bu adı koyacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dreagloth said: ahah yaklaşmış harbiden. Ales falan diye iyi yemiş yalnız beni. Bu arada, daha önce geçtiğimiz zorlu süreçte yanımda olan arkadaşlara teşekkür ediyorum, özellikle sostizm, nefr, gang. ahah ne demek gozun aydin, cok sevindim kocca tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tibet isim olarak çok hoşuma gidiyo tavsiye ederim. ama sormak istediğim bir soru var. büyük ihtimalle cümleyi sen bulmadın hanım söyle bahayım neymiş geçen gün sorduğun sorunun cevabı didin di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Yok yok ben buldum =) Cinsiyet belli olsun, isim konularına gelicez. Bu arada, pazar günü yapacağımız halı saha maçında, bir nevi kutlama da olacak, şimdilik ıslatamıcaz ama baklavalar benden. Herkesi beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Estel_Anorien said: tibet isim olarak çok hoşuma gidiyo tavsiye ederim. ama sormak istediğim bir soru var. büyük ihtimalle cümleyi sen bulmadın hanım söyle bahayım neymiş geçen gün sorduğun sorunun cevabı didin di mi? öbür çocuğun adını da tarkan koysun.. bi de eve yavru kurt köpeği alsın da tam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 merih de olabilir o da güzel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 dreagloth said: Yok yok ben buldum =) Cinsiyet belli olsun, isim konularına gelicez. Bu arada, pazar günü yapacağımız halı saha maçında, bir nevi kutlama da olacak, şimdilik ıslatamıcaz ama baklavalar benden. Herkesi beklerim. eliz gelcek mi izlemeye maçı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar