Law Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Oha sen daha büyük bir mucize gerçekleştirmissin. Yalnız ben cevaplarıda okumadım, başladım tak tak tak diye. 10 saniyede bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: vaniLLe said: Vidar said: ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. pisman olma gibi bir yani var. pisman olmak da dogruyu farketmesini sagladigi icin belki bir nevi akillandirir yani vardir. karaktere, kişiye göre değişir tabi sakat kaldıktan sonra ne gibi düşüncelere sahip olacağı. ayrıca, 'intihar => yanlış' gibi bir varsayım da her zaman doğru olmayabilir. sonuçta kontrollü bir intiharsa o kişi doğru olduğunu düşündüğü için intihar etmiştir. dolayısıyla akıllanma veya pişman olma gibi durumlar ortaya çıkmayabilir. neyse sebebi ne olursa olsun herhangi biri için 'sakat kalsın da akıllansın' demek makul diil bence. 15 yasinda ne kontrollü intihari? hayatinin daha neresindesin ki o yasta. abidik gubidik sebeplerden intihara kalkismak komik. bu olaya degil lafim, genel. benim ''sakatlansin'' tepkim de ona zaten. beddua etmiyorum birsey yapmiyorum, contra sadece. ve benim diyip dememem hic birseyi degistirmiyor. intihara kalkisacak insanin ihtimalleri arasindadir, ya sakat kalirsin ya ölürsün. bunu biraz agir bi sekilde söylemis olmam, sorry de benim öküzlügüm degil, gercekler azizim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ben liseden sonra 15 kere atmalıydım kendimi o zaman malum lise bitti 15 ders verdim sonra vay anasını çok başarılı adamdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 vaniLLe said: Vidar said: vaniLLe said: Vidar said: ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. pisman olma gibi bir yani var. pisman olmak da dogruyu farketmesini sagladigi icin belki bir nevi akillandirir yani vardir. karaktere, kişiye göre değişir tabi sakat kaldıktan sonra ne gibi düşüncelere sahip olacağı. ayrıca, 'intihar => yanlış' gibi bir varsayım da her zaman doğru olmayabilir. sonuçta kontrollü bir intiharsa o kişi doğru olduğunu düşündüğü için intihar etmiştir. dolayısıyla akıllanma veya pişman olma gibi durumlar ortaya çıkmayabilir. neyse sebebi ne olursa olsun herhangi biri için 'sakat kalsın da akıllansın' demek makul diil bence. 15 yasinda ne kontrollü intihari? hayatinin daha neresindesin ki o yasta. abidik gubidik sebeplerden intihara kalkismak komik. bu olaya degil lafim, genel. benim ''sakatlansin'' tepkim de ona zaten. beddua etmiyorum birsey yapmiyorum, contra sadece. ve benim diyip dememem hic birseyi degistirmiyor. intihara kalkisacak insanin ihtimalleri arasindadir, ya sakat kalirsin ya ölürsün. bunu biraz agir bi sekilde söylemis olmam, sorry de benim öküzlügüm degil, gercekler azizim =P tamam ben de genel konuştum. intiharın sebebi abidik gubidik olsa içinden 'aptal bunun için intihar edilir mi?' dersin. ama 'sakat kalsın' denmemeli. sana yakın birinin abidik gubidik bir sebepten intihar ettiğini düşün. o zaman da 'sakat kal da akıllan' diyebilecek miydin? yani herhangi birinin başına gelince ve sana yakın birinin başına gelince farklı tutumlar sergilenmemeli. aksi takdirde toplumsal duyarlılıktan uzak bir tutum sahibi olmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 numberten said: 15 yaşındaki çocuk doğru olduğunu düşünse ne olur? muhtemelen süper güçleri filan oldugunu da düşünüyodur. dayı 15'inde össye hazırlanıyordu bir ara insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2borg Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ya attık ben olgunlaşmanın çok küçük yaşlarda kendini garip bir şekilde gösterdiği garip bireyler görüyorum... Yani intaharı düşüncek kadar dertli ama ihtaharın saçma bişi olduğunu anlamıycak kadar çocuk... Korkunç bir cenerasyon(veya generation yanlış olabılır)bizi bekliyor bilemiorum korku dolu gözlerle bakıorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Vidar said: vaniLLe said: Vidar said: vaniLLe said: Vidar said: ama sakat kalmanın akıllandırır bi yanı yok. pisman olma gibi bir yani var. pisman olmak da dogruyu farketmesini sagladigi icin belki bir nevi akillandirir yani vardir. karaktere, kişiye göre değişir tabi sakat kaldıktan sonra ne gibi düşüncelere sahip olacağı. ayrıca, 'intihar => yanlış' gibi bir varsayım da her zaman doğru olmayabilir. sonuçta kontrollü bir intiharsa o kişi doğru olduğunu düşündüğü için intihar etmiştir. dolayısıyla akıllanma veya pişman olma gibi durumlar ortaya çıkmayabilir. neyse sebebi ne olursa olsun herhangi biri için 'sakat kalsın da akıllansın' demek makul diil bence. 15 yasinda ne kontrollü intihari? hayatinin daha neresindesin ki o yasta. abidik gubidik sebeplerden intihara kalkismak komik. bu olaya degil lafim, genel. benim ''sakatlansin'' tepkim de ona zaten. beddua etmiyorum birsey yapmiyorum, contra sadece. ve benim diyip dememem hic birseyi degistirmiyor. intihara kalkisacak insanin ihtimalleri arasindadir, ya sakat kalirsin ya ölürsün. bunu biraz agir bi sekilde söylemis olmam, sorry de benim öküzlügüm degil, gercekler azizim =P tamam ben de genel konuştum. intiharın sebebi abidik gubidik olsa içinden 'aptal bunun için intihar edilir mi?' dersin. ama 'sakat kalsın' denmemeli. sana yakın birinin abidik gubidik bir sebepten intihar ettiğini düşün. o zaman da 'sakat kal da akıllan' diyebilecek miydin? yani herhangi birinin başına gelince ve sana yakın birinin başına gelince farklı tutumlar sergilenmemeli. aksi takdirde toplumsal duyarlılıktan uzak bir tutum sahibi olmuş oluruz. Tamam benim söyleme tarzim kaba olabilir ama niyetimi söyledim zaten. öyle bir ihtimal var ve ben salaklik oldugunu düsündügüm icin abidik sebeplerden intihar etmenin, bunu bu sekilde ifade ettim. empati kuramiyosun demen yanlis olur benim icin, diger postlarimda güzel bi sekilde belirttigimi düsünüyorum fikrimi. genel olarak konuscak olursak, drama queenlereydi lafim. ha yakinimin basina gelse, üzülürüm. ama yine bana ters bir ideolojiye sahip oldugu icin kendisi, yine sacma bulur, yine kinayabilirim o fikri. yine de bunu daha düzgün bir bicimde ''sakat kalsaydin ne olurdu'' gibi betimleyebilirim pektabi, olayin ic boyutlarini bildigim icin bu da. ay yeter sdf. edit: tpoy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ingilizceden 85 aldigim icin mutfakta tam ortada yere oturmus hayati sorgulamis, digerleri ile kendimi kiyaslamis, hirsimdan aglamistim. Sonra actim buzdolabini -hala otururken- dolabin sebze kismi olurya oraya cokmus serin serin bulduklarimi mideye indirmistim. 12 yasindaydim hrlde. Insan baskalariyla kendini kiyaslayinca baskalari ne der acaba dusuncesiyle kendini kaybedebiliyor. Tam tersi nihilizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Veledin biri kendini camdan atar pokemon yayından kaldırılır.Hadi şimdi de ingilizceyi kaldırsınlar!! KANA KAN DİŞE DİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 başka bir derdi vardır. haberi duyunca -kusura bakmayın- güldüm ben istemeden. başka derdinin olmadığını kabul edersek böle hareket ettiğini var sayarsak komik yani.. insanın başına neler neler geliyor be.. bakın ananıza babanıza dedenize.. neler çekiyorlar da böyle bir halt yemiyorlar.. tek derdi buysa eğer, odasına "loL! em0.. s€lf Pwn€D!" diye balon yollasak olur mu da dedim.. ama dediğim gibi başka sıkıntısı vardır kızın. buradan patlamıştır. kimse tek sınav için camdan atlamaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 oha süper zaten öğrettikleri i go you go we go idi neyse bu kız çocuk mocuk ama her halukarda az-çok salak, yada aşırı baskıcı bir ailesi var. TAKTİR Mİ TEŞEKKÜR MÜ diye çocukları kısıtlıyorlar manyak bir nesil doğuyor sonra adı da emo oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hey allam ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gerizekali angut kuzenim camdan atladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu haberi okuyunca ingilizceden 56 almış olan kuzenim de kendini masadan aşağı attı ne hanzo adamlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 daasaa mantıklı konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilkokulda bi kız vardı bizim. hangi dersti bilmiyorum ama 98 aldığı için ağlamıştı. ben 100 almıştımB) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 keşke kıza "binicem üstüne basıcam kırbacı" deseydin barbu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 demedimi nerden biliyosunB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 demedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 çok üzüldük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Aynı hatayı yapmıyacağına caanı gönülden inanıyor barbunya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 ben hayatım boyunca zayıf aldım ingilizceden şimdi ne oldu Londra da yaşıyorum bi fırsat çıksa da zayıf veren hoca ile 2 laf etsek diye bekliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 benim hep 5'ti ingilizcem. ama hala burdayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 vaniLLe said: copry said: ben öyle bir durumda akıllanmam intihar ederdim. öliyim daha iyi . zaten intihar ettikten sonra sakat kaldigin icin, kendini icine düsürdügün durum icin bir kez daha intihar etsen ilk intihar etme sebebinden daha mantikli olur. bir işte dikiş tutturabilecek insanlar, zaten intihar etmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 bütün topiği okuyamadım ne olmuş kıza sakat mı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar