kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esnaf said: merak ettim şimdi arapça öğrenmek istese nasıl öğrencek.ingilizce kursları gibi kursları vardır umarım :P niye olmsınki ?
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Esnaf said: merak ettim şimdi arapça öğrenmek istese nasıl öğrencek.ingilizce kursları gibi kursları vardır umarım :P turkceyle COK fazla ortak kelime var. Ben hemen hemen hic bilmememe ragmen etrafimdaki konusmalardan bisiler cikarabiliyorum, en azindan konusmanin ne uzerine oldugu ortak kelimelerden belli oluyor. Harfleri falan youtubedan bile ogrenirsin, gorundugu kadar zor degil cidden, sadece biraz vakit vermek lazim. Bazi seyleri okuyabiliyorum artik, ve buyuk keyif aliyorum, latin alfabesi disinda bir dili okumak guzel bir his (japonca falan da giriyor buraya tabi :)) kurs olarak ta arapca kursu mutlaka vardir, hani kuran kursu turu biseye deigl de, english time falan turu dil okullari var bir cok dilde egitim veren, arapca olanini bulacan.
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Arapça ve çince gelecegin ingilizce sonrası iki dili.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 azmo gelirsen yakın zamanda bi şişe mazot getirsene ya çok pahalı lan
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 valla arabamin deposunu yine 9 liraya doldurdum bugun, cok mutluyum sdfg.
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tüm çinlilerin anlayabildiği çinceyi öğrenecek.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 olm burda 9 liralık mazor deyince pompacı küfreder
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Al Jazeera, Al Arabia seyrede seyrede ben de 50-60 kelimenin anlamını söktüm.
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende arapça düşünüyorum da arapçada da bu çincedeki gibi yok şu arapçası yok bu lehçesi var mı? zaten nerden öğreneceğimi de bilmiyorum
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 TÖMER var en basitinden. http://www.tomer.ankara.edu.tr/html/arapca.htm
Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 72 cent$ ile depomu doldurmustum IRAKta 2004 yılında hala unutmam :P
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi çince öğrenme ÇÜNKÜ ÇİNLİLERLE ÇALIŞILMAZ ALLAHIN BELALARI Gene fitil ettiler ABİ EMBESİLLER EMBESİL ulan madem anlamıosun ingilizce ne diye ok ok diyosun herşeye dingil ALLAHIM DELİRİCEEEEEEEEEEEMMMM gözünü sevim arapların falan yahu
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Embesiller ok ama sayı üstünlüğü onlarda.
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Absolut said: 72 cent$ ile depomu doldurmustum IRAKta 2004 yılında hala unutmam :P olm babam şu fiyatları duysa yıllar yılı verdiği mazot paralarını helal etmeyecek lan 2.4 motoru var bizim arabanın düşünün birde
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Osuran_boğa said: bende arapça düşünüyorum da arapçada da bu çincedeki gibi yok şu arapçası yok bu lehçesi var mı? zaten nerden öğreneceğimi de bilmiyorum lehce degisiyor tabi ama yani bir yozgatlinin, trabzonlunun ve bir edirnelinin ayni odada ayni dili konusurken ortaya cikan farkliliklardan oteye gitmiyor bisi. Bi de arapca ogrendiginde farsca ve urdu da okuyabiliyorsun, anlamak ayri hikaye tabi, ama okuyabiliosun.
denwa Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Araplarin belasini versin Tanri yada Tanrica neyse cunku ne mal olduklarini avrupa ve amerikada gordum ve iyi ogrendim :) O igrenc lisani ogrenmek yerine madem girtlak istiyorsun IBRANICE ogren.
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 SeaGle said: Absolut said: 72 cent$ ile depomu doldurmustum IRAKta 2004 yılında hala unutmam :P olm babam şu fiyatları duysa yıllar yılı verdiği mazot paralarını helal etmeyecek lan 2.4 motoru var bizim arabanın düşünün birdeşuan helal ediyormu ki :P
gecko Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 petrol ile bir işiniz yoksa japonca olsun, naapcaksınız çölde allasen. ülkede seks oranı %0 falan zaten, yazık olur bence
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 denwa said: Araplarin belasini versin Tanri yada Tanrica neyse cunku ne mal olduklarini avrupa ve amerikada gordum ve iyi ogrendim :) O igrenc lisani ogrenmek yerine madem girtlak istiyorsun IBRANICE ogren. versin amin tabi de olayımız sevdiğimiz ırkların dilini öğrenelim değil ki.ingilizceyi ingilizleri veya amerikalıları çok sevdiğimiz için mi öğrendik.öle olsa herkes rusça öğrenirdi gecko said: petrol ile bir işiniz yoksa japonca olsun, naapcaksınız çölde allasen. ülkede seks oranı %0 falan zaten, yazık olur bence bölünerek mi çoğalıyolar.
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 suudi arabistanın üreme hızı bizimkinden %30 fazla yaklaşık olarak.
numberten Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ingilizce ve rusça biliyorum 3.dil ne öğreneyim diye düşünüyorum ben de. Arapca olabilir ama 40 yaşında sakallı amcalarla aynı sınıfta olmayız inş ahsdhasdh
Sylian Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Tamamen bünyene bağlı, arabistan ya da dubai gibi yerlerde zevkle yaşayabileceğini düşünüyorsa arapça öğren tabii ama o tür yerlerde yaşayamam diyorsan japonca öğrenmen daha mantıklı. En azından alt yazısız anime izlerşin işte daha ne.
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 gecko said: petrol ile bir işiniz yoksa japonca olsun, naapcaksınız çölde allasen. ülkede seks oranı %0 falan zaten, yazık olur bence Gercek hayatta para kazanmak icin insanlar bir cok seye katlaniyor. Ben de keyfimden gelmedim buralara, ama para kazanmak laizm, kariyer yapmak lazim, kendi ulkemde bu imkanlar oldukca sinirliydi, sanssiz oldugum icin de maalesef istedigim gibi gelismedi. Kaldi ki dediginiz gibi, arapcayi araplari cok sevdiginiz icin ogrenmiceksiniz, kendi kariyeriniz icin ogreneceksiniz, ve garanti ederim ki size bir cok ticaret ve insaat firmasinda ingilizce disinda arapca , rusca gibi diller bilmeniz cok cok cok buyuk + olacaktir
Öne çıkan mesajlar