axedice Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yuuuh kıskançlığın bu kadarı. Ütop klasik hatun çekemezliği ile - repleri topladın (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bu karga burunlunun neyini kiskanicak utop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 iyi olsa iyi derdim. ben hadise'yi beğeniyorum, başka import türk kızı istemem=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 corap reklamindan sonra hadise turk halki icin bitmi$tir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 örovizyonda ingiltere sucks zaten ya katılsa sondan 2. falan olurdu en fazla, böylesi daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 nüfusa 10 sene kadar geç kaydettirmişler herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 axedice said: Yuuuh kıskançlığın bu kadarı. Ütop klasik hatun çekemezliği ile - repleri topladın (td) klasik herif bok atmasi ile replerin ebesini yargiladin dostum (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Sanırım vanil de uzun boyunu kıskanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yok arkadaslar bana ilkokuldan beri cük boylu pitircik dedikleri icin artik alistim bu duruma sdfkg. ayrica travesti gibi olup napcan, minyonluk ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 minyonları de koruyalım ama uzun boylu taş hatunların da hakkını yemeyelim.. allahın özenerek yarattığı nice uzun boylu hatun var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 minyonları korumayalım, gen havuzu kirleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 tabi ki sezarin hakki sezara ama bazilari da cok travesti gibi duruyor. kombinasyon fail olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yo dostum yo.. onlar olmasa gen havuzumuz daralır.. ama minyon şişko ve afra tafra yapanlara soykırım gerekiyor.. bu konuda gerekli çalışmaların yapılması ile yakından ilgileneceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Bence minyon ve şişkolara soykırım olabilir, ama bunların afra tafra yapanları zaten doğal seleksyon ile yavaş yavaş elenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 yok yaw.. millet aç olunca bunların afra tafrasını besliyor.. yaptığımız araştırmalarda son yıllarda kızların yaptığı afra tafra oranlarında na böle / bi artık yakaladık.. bunun sebebinin; poposu yere yakın, köyden kente göçmüş ama çok afra tafra yapan, erkek arkadaşlarını köpeğe çeken çirkin kızların kaprislerini çeken erkeklerin varlığını gören şehirli kızların "biz de neden böyle yapmayalım ki?" diye hareket etmeleri sonucu olduğunu düşünüyoruz.. ohh. nefessiz kaldım valla cümleyi söylerken.. son 20 yıllık datalar bu yönde.. çalışmalarımız devam ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar