Lord_Argos Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Lord_Argos said: Warband ilk çıktığında oynayanlardanım, hiçbir zaman 150 pingden aşağısını görmedim Lord_Argos said: Oyunum orjinal olmasına rağmen bu gibi sebeplerden sildim Warband iç çıktığı zamanlar oynamışım. 2 tane avrupa sunucusu varmış. Bunların hepsi 150 pinglikmiş. Bende bırakmışım. Sen ne demişsin? Sereglin said: 100 pingi gecmediginiz surece boyle oyunu sildirecek bir durum soz konusu degil. Yani, sana göre çok olağan davranmışım. Peki arkadaşına laf gelince sen ne demişsin? Sereglin said: Pinglerin yuksek oldugu serverda oynuyorsan, lag ile oynamayayi ogreneceksin (bkz. FPS oyunlari) zamaninda herkes ogrendi bu tarz oyunlarla lagla oynamayi. Gelemem ben bunlara diyorsan da oynamayacaksin ya da server acilmasini bekleyeceksin. Ortaya bos bos laf atmayacaksin. Ha dersenki, x pingden sonrasinda sorun cikiyor oynanmiyor. Ona gore server secin, anlariz. Önce ikili oynama, dürüst ol daha sonra polemikden bahset tamam mı? Ben polemik yaratmak için katılmadık başlığa ama siz birşeyler arıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Beta'da 2 server olan zamandan sonra ne kadar gecmis, oyun release olmus. "Tarihi gecmis" bir yorumda bulunuyorsun. Suan itibariyle mevcut durumdan bahsediyorum. Sen 2 server varken demeye devam ediyorsun. Suan 100 tane server var, sen gelip hala 2 server varken dedigini gosteriyorsun. Baskasi gayet acik soylemis: " Yanlis bilgi veriyorsun." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 sereglin laf yetiştirme bırak arkadaşın amacı belli, bilen biliyor oyunu. Yeni başlayacak arkadaşların da bu tür saçmalıklarla hevesi kırılmasın uyarımızı yapalım, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yahu betada oyun mu bırakılır :) oyun cıkmadan oyunu bırakıp silmek iyimiş.şimdi server dolu.lagsız gayet güzel oyun oynanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 betada bile değil abi, betanın en başında bırakmış adam. asdklşasdş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-rAtlp2dDPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ben gayet bilmeden konuşmussun demişim gayette öyleymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ctf oynayan varmı? hiç oynamadım ama zevkli olur gibime geliyor. türk ctf sunucusu olsa keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 rn clan server var.ctf oynadıydık biz orda türk serverı güzel oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 evet rn clan serverına girmeye çalışın genel olarak, pingi çok iyi çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Oyuna girenler, ventrilo kurup bize katilin. IP:vent104.light-speed.com Port:4522 Password: gunaydin Organize olalim daha cok! Haydi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ventrilo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 voip programi. Mikrofonla fln organize oluruz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noventa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Merhaba pati organizyonu :D Ben Tr_Deathpoke sunucularının yöneticisitim.4 adet serverimiz bulunmakta bunlar TR_DeathPoke_TDM TR_DeathPoke_CTF TR_DeathPoke_Siege TR_DeathPoke_DUEL Hepsi düşük pingli sunuculardır pingim 30 dan yukarı çıkmadı.Organizasyonunuzu serverlerimize beliyorum.Ayrıca klan maçı, antremanlarınız gibi etkinlikler için serverleri şifreleyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Versiyonu geri kalmış Deathpoke'un RN serverı şifreli şifresi nedir bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 her gece okuorum topic'leri canım çekio neyse 1 hafta sonra bitio finaller akcam yanınza ooOooO Nuub sereglin varmış bi de onun kafayı fln koparcam baltayla fantezi yapcam >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 "Tatar Ramazan" said: Versiyonu geri kalmış Deathpoke'un RN serverı şifreli şifresi nedir bilen varmı? Taleworld forumlarina bakmayi dene, veya kendi forumlari varsa genelde bazi guildler, forumda serverin kurallarinin altinda veriyor passwordu. Giren kurallari okumus sayilip, uymadiklarinda ban liste giriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 yunusemre said: her gece okuorum topic'leri canım çekio neyse 1 hafta sonra bitio finaller akcam yanınza ooOooO Nuub sereglin varmış bi de onun kafayı fln koparcam baltayla fantezi yapcam >:D< gel de ogrencim yapayim seni asdasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noventa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Rn de maç vardı ve versiton update edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 multi oynayabilmek için illa orijinalini mi almak gerekiyo şimdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet, su oyun icin 30lira az bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Deathpoke ta friendly fire off yalnız. Çok bayık oluyor kapalı olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bizim serverın şifresi şimdilik "pepelek" olmuş sonra değişecek ve gizlenecekmiş biliniz beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 güzel olmuş server güzel D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Auto balance ve ff nin kapali oldugu mal serverlar var. Cidden cok les serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar