TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Allah gani gani belanı versin blizzcon maka vs sen ve bu mac yayınlanmyıor.hatta hiç bi maç yayınlanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ben yatar ozaman vodları bekleriz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 failcon. 30€ vermiş olsaydım çok feci küfür ederdim. yazık lan cidden yazık kazandığınız paralara. wow arena turnuvasında 2-3 kere serverlar gitti adamlar lagda kaldı oyunda sonra da dc. ben burdan utandım yeminle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yok bunlar oyuncularla ve sponsorlarla canlı yayında oynatma konusunda anlaşmıyormu.anlaşma şartlarında illahaki live diye ibare vardır.dünyada kaç bin kişi bu maçları bekledi bu saatte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Güzelim maçlar kaçtı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Kolaylık olsun. Winners. http://img507.imageshack.us/img507/9578/14040761.png Losers. http://img18.imageshack.us/img18/7975/84521454.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Çok gaza gelmiştim lan izlicektim sabaha kadar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 So, what happened is Blizzard , before organizing this tournament , didn't apply to the Legal department of the corporation for the license. So, yes the battle.net is working they are playing matches but they can't broadcast it as a tournament. Blizzard didn't apply to Blizzard for Blizzard tournament. teamliquid forumundan. kuvvetle muhtemelen sadece boxer vs fruitdealer maçı izlenicek. diğerleri izlenemiycek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bari replayler felan çıksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Şaka yahu o :D Stream birazdan başlayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tam yatıodum.. basladı yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yatacam sandınız demi? kekolar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tasteless day9 artosis 3lüsü cast yapıyor affettim blizzconu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 off.. wow arena tournament izliyodum, kardeşim geldi film izleyelim diye tutturdu. aAa 1 - MLS 0 iken filme başladık, 110 dakika sürdü film. şu anda aAa 2 - MLS 1 :D starcraftın canını seveyim, 14 dakkada bitiyor maç, işkence çektirmiyorlar kimseye :) day9'ı görünce commentator ayrıca sevindim bi de eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ehueh artosis'in sesini kimin sesine benzettiğimi buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 day9 u konuşturtmuyo ki ipneler. sıra gelmedi garibime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 softball agır noob lan ben yenerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Allahh Huk vs Looner var birazdan. Kaçmaz bu pvt. Bilmeyenler için http://blizzcon.rayv.com/ click: rts tour stage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 BaaL said: softball agır noob lan ben yenerim öle bi ortamda daha önce bulunmadıysan yenersin bencede takla bile attırırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 SEN alacak tunuvayi. Zergin o inanilmaz gücünü tüm bedeninizde hissedeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Banshee kadar sinir bi ünite varsa o da void ray'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Genius rahat alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bende winnersdan dimaga gelir, losersdan maka gelir, finalide dimaga alır die öngürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fenixin pvtsini merak ediyorum. Bakalım white ra abuseri karşısında ne yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dr_Stein Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Memphis said: bende winnersdan dimaga gelir, losersdan maka gelir, finalide dimaga alır die öngürdüm tam tersi demek istedin sanırım dimaga-maka maçını maka kazanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar