Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2010

doubtful

Öne çıkan mesajlar

Oymanq said:

Bu oyunda oyuncu seviyesine göre ırk balance'ları değişiklik gösteriyor. Herkes kendi seviyesi için birşeyler diyebilir ama pro seviyesinde ancak oynayan adam bu konuda net ve doğru birşeyler söyleyebilir. Çünkü yabancı forumlaradad genius hakkıyla yendi diyende var protoss op diyende var. Acaba lonera sorsak ne derdi rakibinin ırkıylamı kazandığını düşünüyor? Tabi bunlar işin faso fiso kısmı tek gerçek bir şampiyon çıktı oda genius.

burası %100. oyuncu seviyesine göre balance değişiklik gösterebilir. ama ben nerede izlesem toss vs terran, colossus ve/veya ht çıktıktan sonra terran kazanamıyor %70-80 falan ihtimalle neredeyse. eziyor toss. tabii bunda iyi atılan ff'lerin falan da etkisi var, oyuncuların yeteneklerini hor görmemek gerek (bunu dememe rağmen ff'nin gücünü de es geçmeyelim, oyundaki en güçlü spell'lerden biri)

sonuçta toss'un ilk push zamanını atlattıktan sonra yenilmesi gerçekten oldukça zor, kendi hata yaparsa ancak oluyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Oymanq said:

Bu oyunda oyuncu seviyesine göre ırk balance'ları değişiklik gösteriyor. Herkes kendi seviyesi için birşeyler diyebilir ama pro seviyesinde ancak oynayan adam bu konuda net ve doğru birşeyler söyleyebilir. Çünkü yabancı forumlaradad genius hakkıyla yendi diyende var protoss op diyende var. Acaba lonera sorsak ne derdi rakibinin ırkıylamı kazandığını düşünüyor? Tabi bunlar işin faso fiso kısmı tek gerçek bir şampiyon çıktı oda genius.

burası %100. oyuncu seviyesine göre balance değişiklik gösterebilir. ama ben nerede izlesem toss vs terran, colossus ve/veya ht çıktıktan sonra terran kazanamıyor %70-80 falan ihtimalle neredeyse. eziyor toss. tabii bunda iyi atılan ff'lerin falan da etkisi var, oyuncuların yeteneklerini hor görmemek gerek (bunu dememe rağmen ff'nin gücünü de es geçmeyelim, oyundaki en güçlü spell'lerden biri)

sonuçta toss'un ilk push zamanını atlattıktan sonra yenilmesi gerçekten oldukça zor, kendi hata yaparsa ancak oluyor gibi.

Eh 10+ tank olduğu zaman ne colo ne ht kalıyor. Denilecek ki phoenixsiniz var, karşıda viking ve stim marine yok sanki. Hayır olsun, phoenixlerle girip kısa sürede 10 tankı kaldırıp hem de gelip ht ile stormlarını sentrysiyle ff ini atan adamda maçı alsın zaten. Maça hala t1-1.5 birimlerle devam eden terran dediğin gibi %70-%80 yenilmeye mahkumdur yani, bu kadar. Range'i 10 olan bir emp var atıversin ghost stormdan önce, atamadıysa psi storm mu güçlü terran oynayan mı beceriksiz şimdi? Ya da karşıda stalker ağırlıklı bir ordu varken raven basmayan terrana ne demeli. Arsenalindeki birimlerin yarısını bile kullanmıyorsa yapacak bir şey yok, thor raven banshee görmüyorum bile resmen maçlarımda ki karşılaması gayet zor birimler. HT-Colo gelince mmm hikaye oluyor, terran değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Loner vs NEXGenius bi'kaç maçını izledim de şimdi, sıkıldım resmen ya.

Terran'a mind control yeteneği mi verildi diye düşündüm bi'ara, NEXGenius'un observer'ı sanki Loner'ın ordusundan bir ünite gibiydi.
Loner'ın masif ordu yapıp ortada çarpışmaya girmekten başka yaptığı birşey görmedim; ne arka üsse bir drop, ne ırkın spell'lerini kullanma. Bu arkadaşın C&C'da daha başarılı olacağını düşünüyorum.

Idra ile Boxer'ın maçını hatırlıyorum da, Idra ezici biçimde üstünken ve etrafta ultralisk'leri cirit atıyorken, ne olduğunu anlamadan 4-5 olan expension sayısı 2'ye düşmüştü. Boxer gibi adamları izlemek istiyorum yaaa, oyun yenilse de güzel yense de.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bu adam askere gittiğinde kore hava kuvvetleri kendi bünyesinde takım kurdu, boxer'ı da kaptan yaptı. başka birşey söylemeye gerek var mı?

Uçak düşmüş müdür acaba :D. SC'yi kısa dönem oynadım, daha çok Diablo oynuyordum o dönem ben. Sonra zaten komple kopunca pek bilgim yoktu konuyla ilgili.
Sosyal ağlarda paylaş

turnuvadan sonra boxer şöyle bir şey demiş

Q: Boxer, what's the difference between BW and SC2?
Boxer: BW's most interesting feature is the control: the control group keys were simply not sufficient for huge armies. In SC2, aside from this, everything else is pretty interesting. On top of that, the intellect required is much higher.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir şey sorucam. Az önce ofisteki arkadaşlardan biri Blizzconda düzenlenen turnuvalarda kendi mouse ve klavyeni kullandırtmadıklarını iddia etti. Ben de "olur mu lan öyle şey" dedim hali ile. Add On ve mouse makroları'nı kullandırtmamalarındanı yanlış anlamışlardır bence.

Konu hakkında net bilgisi olan?
Sosyal ağlarda paylaş

Sponsorluk anlaşmalarının yegane maddesi.ilgili ekipmanların anlaşılmış yıllar kadar her turnuva ve organizasyonlarda kullanılması maddesidir.

Yani ilgili sponsorları o ekipmanları verir yanlarında götürürler.Yoksa küçük mouse ile oynayan oyuncu gidip organizasyonda büyük mouse varsa napabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...