Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2010

doubtful

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile.

ben mass banshee / bc basıp turnuva kazanan görmedim henüz.
1000 replay 500 tane de live izlediysem turnuva maçı.
ama turnuvaların tamamında protossların tamamı mass marauder'e karşı elenip çıkıyor turnuvalardan.
nerde o söylediğin "herşeyi counterlayan" stalkerlar ben göremedim onları hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

sabonis said:

hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile.

ama turnuvaların tamamında protossların tamamı mass marauder'e karşı elenip çıkıyor turnuvalardan.

Stalker kendini bile counterlayamıyorki :=)
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

sabonis said:

karşında armored'a 20 vuran ayıcık var, bir zahmet chargelot basacaksın ona da. geri kalan herşeye karşı stalker koruyor seni zaten.

1500 maç izlediysen zaten senin biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var. dışarı mışarı çık bişeyler yap. öle laf sokmak için demiyorum, ciddiyim. tanesi 10 dakka sürse ortalama ki bu az bir rakam, tam gerçek anlamıyla 10 gün maç izlemiş oluyorsun. yazık valla.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

1500 maç izlediysen zaten senin biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var. dışarı mışarı çık bişeyler yap. öle laf sokmak için demiyorum, ciddiyim. tanesi 10 dakka sürse ortalama ki bu az bir rakam, tam gerçek anlamıyla 10 gün maç izlemiş oluyorsun. yazık valla.

abi saçmaladın iyice ahahah. yok dışarı çık yok hava al. senden mi nasihat alıcam allahınıseeersen ?
sen çık al havanı. manyak mıdır nedir bide laf sokmak için söylemiyomuşmuş. e bundan sokacak bi lafın yok zaten. saçmalıyosun sadece. ne biliyosun sosyal hayatımı da saçmalıyacak yeri şaşırıyosun. 2-3 ayda izlemişimdir oturup 1500 replayi açıp nonstop izlememe gerek var mı yok.
"chargelot bas" a çevirmişsin bile zaten muhabbeti, gel açalım oyun 10 chargelot bas sen ben 10 tane stimpackli concussive shells li marauder kapıştıralım yenilen buraya gelip eşek gibi anırsın. buna da gelmiyeceğine göre şimdi de "e 5 tane de sentry bas" diyeceksin, bunun yanına bir de base'e kadar kitelamasın marauderler kitelarken dmg yesin diye yanına da stalker bas diyeceksin, başa döndük gene.
neyse naparsanız yapın herkesin kendi fikri var değişmiyor da konuşarak, saçma sapan muhabbet oldu gene .. stalker herşeyden koruyormuş.. kimle tartışıyorum onu da anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...