Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Remind kazandığı ödül ile arkadaşına bira ısmarlayacağını söylemesi yardı amerikalıları adsada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Valla 1 zerg olarak stalker colosus ordusundan hep tırsmışımdır,infestorsız bir halt yapılamıyor,ultra baneling hepsini denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yalnzı o kadar oynadıktan sonra infinin son combatı hiç olmadı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 remind: yüzük mü, yüzük ne arar la bazarda, dedi resmen :D adam yüzük verceklerini bilmiomuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sc yarıfinal ve final maçları kaçta bize göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 oo losers bracketten de genius gelmiş, go rmk. final genius - loner. yarı final falan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Genius alsın şu oyunu lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 novandaz said: remind: yüzük mü, yüzük ne arar la bazarda, dedi resmen :D adam yüzük verceklerini bilmiomuş ahaha ahah şampiyonluk yüzüğümü verdiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis said: hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile. ben mass banshee / bc basıp turnuva kazanan görmedim henüz. 1000 replay 500 tane de live izlediysem turnuva maçı. ama turnuvaların tamamında protossların tamamı mass marauder'e karşı elenip çıkıyor turnuvalardan. nerde o söylediğin "herşeyi counterlayan" stalkerlar ben göremedim onları hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 evet yüzük veriolarmış şampionlara. bu arada loner vs genius dio ama yarı final dio. nası oluo anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://us.media.blizzard.com/blizzcon/2010/replays/blizzcon_2010_sc2_tournament_replays.zip alın lan tüm replaylar boxer macının replayı bile var değerimi bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 off ya whitera elenmeseydi ya... iyidir ama thirdplacemi oluyo whitera şimdi, oda guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BaaL said: sabonis said: hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile. ben mass banshee / bc basıp turnuva kazanan görmedim henüz. 1000 replay 500 tane de live izlediysem turnuva maçı. ama turnuvaların tamamında protossların tamamı mass marauder'e karşı elenip çıkıyor turnuvalardan. nerde o söylediğin "herşeyi counterlayan" stalkerlar ben göremedim onları hiç. Stalker kendini bile counterlayamıyorki :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BaaL said: sabonis said: hani stalker'a karşı mara basınca cost effective oluyor. ama stalker'ı bc'ye karşı veya banshee'ye karşı basınca cost effective olmuyor diyorsun. doğru. ama kafa kafaya resource'larda (hatta bc'ye karşı çok daha az gaz ile) gayet kapışıyor düşman ile. ben mass banshee / bc basıp turnuva kazanan görmedim henüz. 1000 replay 500 tane de live izlediysem turnuva maçı. ama turnuvaların tamamında protossların tamamı mass marauder'e karşı elenip çıkıyor turnuvalardan. nerde o söylediğin "herşeyi counterlayan" stalkerlar ben göremedim onları hiç. karşında armored'a 20 vuran ayıcık var, bir zahmet chargelot basacaksın ona da. geri kalan herşeye karşı stalker koruyor seni zaten. 1500 maç izlediysen zaten senin biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var. dışarı mışarı çık bişeyler yap. öle laf sokmak için demiyorum, ciddiyim. tanesi 10 dakka sürse ortalama ki bu az bir rakam, tam gerçek anlamıyla 10 gün maç izlemiş oluyorsun. yazık valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
novandaz Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 her başlık altına balans tartışması yapmayın ya. blizzcon ne stalker vs all muabbeti ne yaw rep pack için +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ne zaman final macı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 02:15 de final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Memphis said: ne zaman final macı? http://us.media.blizzard.com/blizzcon/2010/replays/blizzcon_2010_sc2_tournament_replays.zip lan bırak final maçını al izle maka vs dimaga ,maka vs sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 "stay awihle and listen" DECARD CAIN rovu rovu free identfy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 l0ll said: Memphis said: ne zaman final macı? http://us.media.blizzard.com/blizzcon/2010/replays/blizzcon_2010_sc2_tournament_replays.zip lan bırak final maçını al izle maka vs dimaga ,maka vs sen thanks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis said: 1500 maç izlediysen zaten senin biraz kafa dağıtmaya ihtiyacın var. dışarı mışarı çık bişeyler yap. öle laf sokmak için demiyorum, ciddiyim. tanesi 10 dakka sürse ortalama ki bu az bir rakam, tam gerçek anlamıyla 10 gün maç izlemiş oluyorsun. yazık valla. abi saçmaladın iyice ahahah. yok dışarı çık yok hava al. senden mi nasihat alıcam allahınıseeersen ? sen çık al havanı. manyak mıdır nedir bide laf sokmak için söylemiyomuşmuş. e bundan sokacak bi lafın yok zaten. saçmalıyosun sadece. ne biliyosun sosyal hayatımı da saçmalıyacak yeri şaşırıyosun. 2-3 ayda izlemişimdir oturup 1500 replayi açıp nonstop izlememe gerek var mı yok. "chargelot bas" a çevirmişsin bile zaten muhabbeti, gel açalım oyun 10 chargelot bas sen ben 10 tane stimpackli concussive shells li marauder kapıştıralım yenilen buraya gelip eşek gibi anırsın. buna da gelmiyeceğine göre şimdi de "e 5 tane de sentry bas" diyeceksin, bunun yanına bir de base'e kadar kitelamasın marauderler kitelarken dmg yesin diye yanına da stalker bas diyeceksin, başa döndük gene. neyse naparsanız yapın herkesin kendi fikri var değişmiyor da konuşarak, saçma sapan muhabbet oldu gene .. stalker herşeyden koruyormuş.. kimle tartışıyorum onu da anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu arada ilk kez önemli bir turnuvada bir protoss şampiyon olacak eger loner'i hafife alıp gene mal gibi oynamazsa genius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 TD)Pentagram said: 02:15 de final pardon 02:30 daymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 beyler şu gerilimli havayı biraz yumuşatalım artık. burada ne konuştuğunuz değil, oyunda ne yaptığınız önemli. herkes kendisinin ne olduğunu biliyor, bırakalım şu çene yarıştırma işlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 stalker falan bilmem de terran op. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar