Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 yamatosuz bir de bcler tabi.stalker çok da ahım şahım ünite değil abi.havaya vurdugu şey sembolik nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 _ILuVaTaR_ said: stalkerlar yüzünden terranda retreat etsen ordu gidiyo concussive shell'e falan da gerek yok ama. yapma etme ya. marauder'in stalkerdan kaçtığı TEK durum 2 katı paraya basılmış stalker combatta isedir, biraz falza falan filan değil, en az 2 katı tam olarak. keza 5 marauder 7 tane stalker'i yiyor stimpack ile.ister blink istersen yanına bir de charge koy. fiyat farkında deyinmiyorum bile. ki buna ek olarak platin oyuncusu bile bilir "marauder'e stalker basarsam elime avcuma alırım" gerçeğini :d 5marauder'e 4 stalker 2 sentry 2 zealot gidersin. o combatta da terran ALLAHINISEVIYORSA kaçsın zaten ? kaçarken de kitelayarak 2 zeayı öldürür 2 stalkeri' yaralar. 2 tane field atarsın arkasına ve o kombatta da kaçarken 2 marauder'i ölür. bizbizeyiz yapma etme yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tyrannus said: yamatosuz bir de bcler tabi.stalker çok da ahım şahım ünite değil abi.havaya vurdugu şey sembolik nerdeyse bc'ye 14 vuruyor yahu. sanki havaya farklı vuruyormuş gibi diyon stalker =) bir de oyunun tee hangi devresindesin 10 civarı bc geliyorsa di mi? stalker en az 3-3 olmalı o noktada zaten. bc'nin de upgrade'i olsa bile, stalker armor'a fazla vurması sayesinde daha çok upgrade alıyor. 55 stalker'da bile zaten dediğim gibi arada abes bi fark var. 6875-2750 vs 6000-4500 mineraldeki fark kapatılır onda sorun yok ama 1750 gaz inanılmaz büyük bir fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ya yok stalkerla marauderın farkı stalkerın havaya vurması ise pek bi halta yaramıyor diycektim.amacım maraudera bok atmak.i love bc,i love stalker yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Memphis said: ne zaman devam edio simdi bu tr saatine göre bu akşam 11-12 gibi başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Tyrannus said: ya yok stalkerla marauderın farkı stalkerın havaya vurması ise pek bi halta yaramıyor diycektim.amacım maraudera bok atmak.i love bc,i love stalker yoksa. eh aradaki fark bu ama. birinin avantajı çok vurması, diğerininki havaya vurması, hp'si ve mobilitesi. bu 3 avantaj için de 25-25 daha pahalı. yapcak bişe yok =) insanların yaptığı hata bunları kafa kafaya tokuşturmak. halbuki ordu içinde, başka kombinasyonlarla falan düşüneceksin. stalker çok daha kullanışlı bir ünite bu bakımdan. onu anlatamıyorum. baba bir combat'ta, medivac de alır, colossus korumak için viking de alır, dps de yapar. çok amaçlı. her eve lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 40 stalker 15 bc yi yener diyen arkadas protosss oynamadı sanırım. Hala marauderları savunmaya kalkmışsınız pes löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hey gidinin 5 metrelik uzaylı stalker'i sen "i go unseen" diye gel dünyaya kötü marauder seni 1v1 alsın. ben olsam kendimi intahar ederdim. protoss'un bütün protosslugunu kaybettiği bi dönemde yaşıyoruz. hybrid falan versinler bari bize expansion da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Soimyr said: 40 stalker 15 bc yi yener diyen arkadas protosss oynamadı sanırım. Hala marauderları savunmaya kalkmışsınız pes löl. 15 bc vs 40 stalkerlık bir maçta nekadar ütopik bir maçtır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ütopik dedigin oyman her hafta 1-2 kere öyle bi maçım oluyor. Scout edersem yunu bitiriyorumda, edemezsem genelde base trade oluyor, terran bina kaçırıyoruz mass void ray vs mass bc, adam sakladıgım son 2-3 binayı bulmadan kim daha cabuk bina snipe edicek yarısına dönüyor oyun, tabi eger yamato yerine öbür upgyi aldıysa. Yamatosu varsa 2 tüm binaları cekiyor bclerin yanına, ah voidrayler gelsede yamato ile düzsem diye turtle a dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ufTzyS0vtdE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzymoto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Oymanq said: Soimyr said: 40 stalker 15 bc yi yener diyen arkadas protosss oynamadı sanırım. Hala marauderları savunmaya kalkmışsınız pes löl. 15 bc vs 40 stalkerlık bir maçta nekadar ütopik bir maçtır yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis said: stalkerlarla dümdüz dalmayacaksın. bc'lerin 0 mobilitesini abuse edeceksin biraz. blink ile 5 tane bile kaçırsan ölmeden kardır... kaldı ki aradaki gaz farkını kendin yazdın. mineral farkı olsa hadi neyse... ahaha hiç bişeyini abuse edemezsin. bcler üst üste stacklenicek stalkerladan uzun rangeleri var, catır catır vurucaklar range'e giren stalkerlara. blinkle 1 tane kacırana kadar orda 3 tane ölücek zaten vs vs. ucan ünitelern en büyük avantajlarından biri stacklenmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Dayanamadım test edeyim dedim, 15 bc vs 40 stalker sonucu:10 bc hayatta kalır. blink microsu ile 6 bc hayatta kalıyor, ki hiçbir stalker kesinlikle arkada stack olupta atak edememişliği yoktur. 15 bc yi kaç stalker alabilir az sonra kesin bir sonuç vereceğim. Evet veriyorum, 54 stalker vs 15 bc kapışması son bc ile stalkerın birbine son vuruşlarını yapıp aynı anda ölmesiyle bitiyor. Birimler tamamen üstüsteyken combatı başlattım focus fire yapmadım. Zaten blink mikro falan yalan o kadar kalabalıkta, belki son stalkerlarda mümkündür yapması ama o zaman zaten teorik olarak phoenix sınırsız sayıda battlecruiser almalı. Neyse yani 40vs15 diye bir olay yok kısaca. Bu arada ilginçtir 55 stalker olunca 9-10 stalker hayatta kalıyor en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abi ne blink microsu.., bc ye micromu yapılır zekamısnız, yapcanı tek sey, stalkerlari bc lerin altına sokup target verdirmek ve 40 stalker upgradesiz 15bc yi alır alamasada en faza 2-3 bc kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 3 ırk oyuncularıda şikayet ediyor L0LL yani blizzard güzel iş yapmış tebrikler.dogruyu söyleyen tshirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 elamanın bakıslar efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Norak said: http://www.youtube.com/watch?v=ufTzyS0vtdE of californiada olmak vardı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Alakasız başlıklarda alakasız konuları tartışmayı sevmiyorum ama dayanamadım sorucam, starcraft 2'nin challenge bölümünde ıvır zıvırı birbirine counter'larken bc için stalker kullanmamış mıydık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 tvz de baneling yoksa win de yok kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 izleyin http://blizzcon.rayv.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 15 dakka sonra nexgenius vs loner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cok takılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 22:25 miş :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 BaaL said: 22:25 miş :d Yaz saatini hesaba katmayınca bana da öyle olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar