Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BlizzCon 2010

doubtful

Öne çıkan mesajlar

_ILuVaTaR_ said:

stalkerlar yüzünden terranda retreat etsen ordu gidiyo concussive shell'e falan da gerek yok ama.

yapma etme ya.
marauder'in stalkerdan kaçtığı TEK durum 2 katı paraya basılmış stalker combatta isedir, biraz falza falan filan değil, en az 2 katı tam olarak.
keza 5 marauder 7 tane stalker'i yiyor stimpack ile.ister blink istersen yanına bir de charge koy. fiyat farkında deyinmiyorum bile.
ki buna ek olarak platin oyuncusu bile bilir "marauder'e stalker basarsam elime avcuma alırım" gerçeğini :d
5marauder'e 4 stalker 2 sentry 2 zealot gidersin.
o combatta da terran ALLAHINISEVIYORSA kaçsın zaten ?
kaçarken de kitelayarak 2 zeayı öldürür 2 stalkeri' yaralar.
2 tane field atarsın arkasına ve o kombatta da kaçarken 2 marauder'i ölür.
bizbizeyiz yapma etme yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

yamatosuz bir de bcler tabi.stalker çok da ahım şahım ünite değil abi.havaya vurdugu şey sembolik nerdeyse

bc'ye 14 vuruyor yahu. sanki havaya farklı vuruyormuş gibi diyon stalker =) bir de oyunun tee hangi devresindesin 10 civarı bc geliyorsa di mi? stalker en az 3-3 olmalı o noktada zaten. bc'nin de upgrade'i olsa bile, stalker armor'a fazla vurması sayesinde daha çok upgrade alıyor.

55 stalker'da bile zaten dediğim gibi arada abes bi fark var.

6875-2750 vs 6000-4500

mineraldeki fark kapatılır onda sorun yok ama 1750 gaz inanılmaz büyük bir fark.
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

ya yok stalkerla marauderın farkı stalkerın havaya vurması ise pek bi halta yaramıyor diycektim.amacım maraudera bok atmak.i love bc,i love stalker yoksa.

eh aradaki fark bu ama. birinin avantajı çok vurması, diğerininki havaya vurması, hp'si ve mobilitesi. bu 3 avantaj için de 25-25 daha pahalı. yapcak bişe yok =)

insanların yaptığı hata bunları kafa kafaya tokuşturmak. halbuki ordu içinde, başka kombinasyonlarla falan düşüneceksin. stalker çok daha kullanışlı bir ünite bu bakımdan. onu anlatamıyorum. baba bir combat'ta, medivac de alır, colossus korumak için viking de alır, dps de yapar. çok amaçlı. her eve lazım
Sosyal ağlarda paylaş

hey gidinin 5 metrelik uzaylı stalker'i sen "i go unseen" diye gel dünyaya kötü marauder seni 1v1 alsın. ben olsam kendimi intahar ederdim.
protoss'un bütün protosslugunu kaybettiği bi dönemde yaşıyoruz.
hybrid falan versinler bari bize expansion da.
Sosyal ağlarda paylaş

Ütopik dedigin oyman her hafta 1-2 kere öyle bi maçım oluyor. Scout edersem yunu bitiriyorumda, edemezsem genelde base trade oluyor, terran bina kaçırıyoruz mass void ray vs mass bc, adam sakladıgım son 2-3 binayı bulmadan kim daha cabuk bina snipe edicek yarısına dönüyor oyun, tabi eger yamato yerine öbür upgyi aldıysa. Yamatosu varsa 2 tüm binaları cekiyor bclerin yanına, ah voidrayler gelsede yamato ile düzsem diye turtle a dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

stalkerlarla dümdüz dalmayacaksın. bc'lerin 0 mobilitesini abuse edeceksin biraz. blink ile 5 tane bile kaçırsan ölmeden kardır... kaldı ki aradaki gaz farkını kendin yazdın. mineral farkı olsa hadi neyse...

ahaha hiç bişeyini abuse edemezsin. bcler üst üste stacklenicek stalkerladan uzun rangeleri var, catır catır vurucaklar range'e giren stalkerlara. blinkle 1 tane kacırana kadar orda 3 tane ölücek zaten vs vs.

ucan ünitelern en büyük avantajlarından biri stacklenmeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

Dayanamadım test edeyim dedim, 15 bc vs 40 stalker sonucu:10 bc hayatta kalır.

blink microsu ile 6 bc hayatta kalıyor, ki hiçbir stalker kesinlikle arkada stack olupta atak edememişliği yoktur. 15 bc yi kaç stalker alabilir az sonra kesin bir sonuç vereceğim.

Evet veriyorum, 54 stalker vs 15 bc kapışması son bc ile stalkerın birbine son vuruşlarını yapıp aynı anda ölmesiyle bitiyor. Birimler tamamen üstüsteyken combatı başlattım focus fire yapmadım. Zaten blink mikro falan yalan o kadar kalabalıkta, belki son stalkerlarda mümkündür yapması ama o zaman zaten teorik olarak phoenix sınırsız sayıda battlecruiser almalı. Neyse yani 40vs15 diye bir olay yok kısaca.

Bu arada ilginçtir 55 stalker olunca 9-10 stalker hayatta kalıyor en az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...