derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Tabi icc25 farmlayanlar icin pek de ahim sahim bisi olmayabilir ancak benim icin süper bi run oldu bugün. icc 10man yaptik trade'den girdigim bi partyle. ilk 4 boss'u hicbi taktik bilmeden kestik. edit: ben bilmeden kestim adamlar biliyodu tabi su iki axe düstü ikisinde de yüksek rolla aldim Frost Giant's Cleaver Bone Warden's Splitter Muti rogue specteydim simdi combat denemeye gidiyorum dummylere. :) Feci mutluyum. melee dps icin baya kolaydi acikcasi. Tüm isi healer ve randeg dps yapti. Üstüne üstlük 3. oldum bossfightta. Korka korka oynamasaydim 2.ligi alirdim. Minnacik bi farkla kacirdim :P Paylasim dedim sizle. Önüme gelene anlatasim var. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 gz :P (Bende invincible falan aldın sandım sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 HLL =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 insanlar böyle küçük şeylerle mutlu oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tmm dalga gecmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagrikurt Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 lan bana nerdeyse titanium vein den titanium ore düşmicek. millet cidden şanslı ya da ben aşırı şanssızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sidik yarıştırmak gibi olsun o zaman 2 hafta üstüste resto girdiğim icclerde 6 boss kesip ilk hafta 6 ikinci hafta 5 loot alarak yüzükler ve trinketler harici herşeyi toplamıştım enhancea.ha bu hafta da 25m ilk bosstan kafa, bpcden ks'i aldım yine os olarak. (pug bunlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 guildde tek rogue oldugum icin butun lootlar bana geliyo full 264 gear bastan asaa bi bok alinca sevinemiyorum bile bi de benim halimi dusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben zamanında 1 karazhan rundan shamanım ile 6 yada 7 loot almıştım. grom hellscream'in 2 hand baltasına main spec rollayıp almıstım sdfs. tabi bu şanslı olduğumu filan zannettirmesin size. boost rundı bu kadar da şanssızımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tam benlik olmuş başlık, wow'a başladıgımdan beri beraber oynadıgım insanlar bilir de yazı vereyim hemen: MC zamanı tam 10 (on hafta) ragnaros'dan 2h sword bekledim adını bile hatırlamıyorum şimdi , düşmedi. abuk subuk silahlarla oynadım hep. BWL geldi, 3 boss 4 boss takılırken untamed blade üşsün alayım dedim. 7 hafta boyunca untamed blade + hala raggy den düşerse kılıç onu alırım dedim. 7-8 hafta ikisi de düşmedi. biz bu arada nef kesmeye başladık. asscandy benim olsun diye o günden sonra UTB ve raggy sword'u almamaya karar verdim. bi dahaki runda UTB düştü prot warrior bastı dkp yi aldı. 6-7 hafta asscandy bekledim düşmedi. 8. hafta dizi izlerken raide 2 saat kala sızmışım. bi uyandım gece 1 . girdim oyuna 5-6 kişi aynı anda "fuck you Peak you fucking idiot" deyip asscandy linklediler.düşmüş denyonun teki almış. ben hala elimde obsidian edge ile gezmeye devam ettim 4-5 ay boyunca. sonra da spastik aq20 swordunu alıp kalmidor's revenge (böleydi heralde)-asscandy beklemeye devam ettim. ne zaman ki naxx40 geldi kurtardım paçayı da aldım bi silah. ama yani 6 -7 serverin en iyi guildinde serverin en iyi gearli 4-5 dps warrior'undan olup paso spastik 2h weaponlarla gezdim ya, oldum olası sevmem o yüzden wow'un item drop sistemini. 25 hafta helm of wrath görmeyen guild vardı blizzard forumlarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bizde proftan trinket göremedik daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ICC ne zaman geldi hatırlamıyorum da, geldiğinden beri 1 hafta sektirmeden her hafta farmladım, tek arzum Marrowgar'dan bir leg idi, daha bu hafta ilk defa düştü de aldım. Kaç hafta beklemişim bir leg için acaba? Yalnız üzüldüm de düştüğüne, oyundan bir beklentim kalmadı item upgrade olarak, alt kasıyorum mecbur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
msuuut Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ballı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ohh be.. o iki silah sayesinde 5k gs ye ulastim. Simdi gelsin icc gitsin toc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende offhand e Ramaladni alcm die haftalardır bekliyordum ki sonunda düstü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 BaaL said: . sonra da spastik aq20 swordunu alıp kalmidor's revenge (böleydi heralde)-asscandy beklemeye devam ettim. E sen Ashkandi, Greatsword of the Brotherhood'a, asscandy dersen düşmesin zaten:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 derFremdeSohn said: Tabi icc25 farmlayanlar icin pek de ahim sahim bisi olmayabilir ancak benim icin süper bi run oldu bugün. icc 10man yaptik trade'den girdigim bi partyle. ilk 4 boss'u hicbi taktik bilmeden kestik. edit: ben bilmeden kestim adamlar biliyodu tabi su iki axe düstü ikisinde de yüksek rolla aldim Frost Giant's Cleaver Bone Warden's Splitter Muti rogue specteydim simdi combat denemeye gidiyorum dummylere. :) Feci mutluyum. melee dps icin baya kolaydi acikcasi. Tüm isi healer ve randeg dps yapti. Üstüne üstlük 3. oldum bossfightta. Korka korka oynamasaydim 2.ligi alirdim. Minnacik bi farkla kacirdim :P Paylasim dedim sizle. Önüme gelene anlatasim var. lolTebrik ederim seni cok iyi anliyorum hic bir taktik bilmeden boss kesmenin tadini anlatilmaz yasanir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 2 haftadır hc farmlıyorum nighttime alıcam diye 23ün üstünde roll atamadım. resto setim 4k gs oldu bir balta alıcam diye enhance kaldı öyle.bayıp prieste geçtim voadan t10 düştü 1 attım. büyük ihtimal silicem bütün charları uashdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Roll konusunda söz konusu şanssızlıksa ben kapışabileceğime inanıyorum. WoW kariyerimde roll ortalamam 6 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 en son item'a rolladigim zamani hatirlamiyorum wotlk'da daha pug'a girmedim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Spidee said: Roll konusunda söz konusu şanssızlıksa ben kapışabileceğime inanıyorum. WoW kariyerimde roll ortalamam 6 falan.:D, addon yokmudur bunun icin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilk icc 25 de bonearbiter aldım, bye thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 hic bi zaman istedigim lootu elde edemedim tek hatirladigim sey yeni 80 ledigim lockum ile ustum full t6 idi voa 10 yaptim ve mammoth dusmustu 100 rolla almistim o kadar. eskiye doncek olursam brd den HoJ ve SP den QY yi hic alamamistim. simdide rog kasiyorum yine bibok kazanamiyom lanet olsun! bahtim kara anasini satiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Cagrikurt said: Cagrikurt said: Spinebreaker serverında büyük bir Türk guildi oLympos loncası tarafından 11 Şubat 2008 tarihinde indirildi. Aynı tarihte ikinci kez kesişimizdi. Hiç beklemediğimiz sırada Ashes of A'lar mountu düştü. Ashes of Al'ar mountu oLympos loncamızın class master ve kıdemli üyesi L70 warlock Dedemkorkut tarafından 10.000 golda almıştır. Spinebreaker serverımızda bu bir ilktir! Gratz oLympos guild! Gratz Dedemkorkut! şu postu paticik forumlarına atmış bir adamın bu forumlarda önüne gelen konuya orly gifleri atmaması gerekir bir delik bul içine saklan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar