Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Balli miyim neyim

derFremdeSohn

Öne çıkan mesajlar

Tabi icc25 farmlayanlar icin pek de ahim sahim bisi olmayabilir ancak benim icin süper bi run oldu bugün.
icc 10man yaptik trade'den girdigim bi partyle.
ilk 4 boss'u hicbi taktik bilmeden kestik.
edit: ben bilmeden kestim adamlar biliyodu tabi

su iki axe düstü ikisinde de yüksek rolla aldim
Frost Giant's Cleaver
Bone Warden's Splitter

Muti rogue specteydim simdi combat denemeye gidiyorum dummylere.

:) Feci mutluyum. melee dps icin baya kolaydi acikcasi. Tüm isi healer ve randeg dps yapti.
Üstüne üstlük 3. oldum bossfightta.
Korka korka oynamasaydim 2.ligi alirdim. Minnacik bi farkla kacirdim :P

Paylasim dedim sizle. Önüme gelene anlatasim var. lol
Sosyal ağlarda paylaş

tam benlik olmuş başlık, wow'a başladıgımdan beri beraber oynadıgım insanlar bilir de yazı vereyim hemen:

MC zamanı tam 10 (on hafta) ragnaros'dan 2h sword bekledim adını bile hatırlamıyorum şimdi , düşmedi. abuk subuk silahlarla oynadım hep. BWL geldi, 3 boss 4 boss takılırken untamed blade üşsün alayım dedim. 7 hafta boyunca untamed blade + hala raggy den düşerse kılıç onu alırım dedim. 7-8 hafta ikisi de düşmedi. biz bu arada nef kesmeye başladık. asscandy benim olsun diye o günden sonra UTB ve raggy sword'u almamaya karar verdim. bi dahaki runda UTB düştü prot warrior bastı dkp yi aldı. 6-7 hafta asscandy bekledim düşmedi. 8. hafta dizi izlerken raide 2 saat kala sızmışım. bi uyandım gece 1 . girdim oyuna 5-6 kişi aynı anda "fuck you Peak you fucking idiot" deyip asscandy linklediler.düşmüş denyonun teki almış. ben hala elimde obsidian edge ile gezmeye devam ettim 4-5 ay boyunca. sonra da spastik aq20 swordunu alıp kalmidor's revenge (böleydi heralde)-asscandy beklemeye devam ettim. ne zaman ki naxx40 geldi kurtardım paçayı da aldım bi silah. ama yani 6 -7 serverin en iyi guildinde serverin en iyi gearli 4-5 dps warrior'undan olup paso spastik 2h weaponlarla gezdim ya, oldum olası sevmem o yüzden wow'un item drop sistemini.
25 hafta helm of wrath görmeyen guild vardı blizzard forumlarında.
Sosyal ağlarda paylaş

ICC ne zaman geldi hatırlamıyorum da, geldiğinden beri 1 hafta sektirmeden her hafta farmladım, tek arzum Marrowgar'dan bir leg idi, daha bu hafta ilk defa düştü de aldım. Kaç hafta beklemişim bir leg için acaba?

Yalnız üzüldüm de düştüğüne, oyundan bir beklentim kalmadı item upgrade olarak, alt kasıyorum mecbur =/
Sosyal ağlarda paylaş

derFremdeSohn said:

Tabi icc25 farmlayanlar icin pek de ahim sahim bisi olmayabilir ancak benim icin süper bi run oldu bugün.
icc 10man yaptik trade'den girdigim bi partyle.
ilk 4 boss'u hicbi taktik bilmeden kestik.
edit: ben bilmeden kestim adamlar biliyodu tabi

su iki axe düstü ikisinde de yüksek rolla aldim
Frost Giant's Cleaver
Bone Warden's Splitter

Muti rogue specteydim simdi combat denemeye gidiyorum dummylere.

:) Feci mutluyum. melee dps icin baya kolaydi acikcasi. Tüm isi healer ve randeg dps yapti.
Üstüne üstlük 3. oldum bossfightta.
Korka korka oynamasaydim 2.ligi alirdim. Minnacik bi farkla kacirdim :P

Paylasim dedim sizle. Önüme gelene anlatasim var. lol
Tebrik ederim seni cok iyi anliyorum hic bir taktik bilmeden boss kesmenin tadini anlatilmaz yasanir:D
Sosyal ağlarda paylaş

hic bi zaman istedigim lootu elde edemedim

tek hatirladigim sey yeni 80 ledigim lockum ile ustum full t6 idi voa 10 yaptim ve mammoth dusmustu 100 rolla almistim o kadar.

eskiye doncek olursam brd den HoJ ve SP den QY yi hic alamamistim.

simdide rog kasiyorum yine bibok kazanamiyom lanet olsun!

bahtim kara anasini satiyim...
Sosyal ağlarda paylaş

Cagrikurt said:

Cagrikurt said:

Spinebreaker serverında büyük bir Türk guildi oLympos loncası tarafından 11 Şubat 2008 tarihinde indirildi.

Aynı tarihte ikinci kez kesişimizdi. Hiç beklemediğimiz sırada Ashes of A'lar mountu düştü.

Ashes of Al'ar mountu oLympos loncamızın class master ve kıdemli üyesi L70 warlock Dedemkorkut tarafından 10.000 golda almıştır.

Spinebreaker serverımızda bu bir ilktir! Gratz oLympos guild! Gratz Dedemkorkut!

şu postu paticik forumlarına atmış bir adamın bu forumlarda önüne gelen konuya orly gifleri atmaması gerekir bir delik bul içine saklan bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...