reddiye Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 iş yerim sağolsun bana 23 nisandan bir gün önce nöbet yazmaya kalkıyor kafalarına zçtıklarım sonraki salı olan nöbetimi değiştirmeye çalışıyorlar. ben de şehir dışına çıkıyorum uçak biletimi aldım bile dedim. adi herifler o zaman mail at dediler bileti. bana bir fotoşop eseri lazım adana hava alanından türkiye içi herhangi bir yere 22 nisan günü akşam uçağıyla gidiyorum gibi bunu yapan kişi dünya ahiret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 AHAHAHA Mesaj imza uygunluğu süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yapmayı bilsem yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 dikkatli ol yannız. bilet kodunu fake verirsen tak diye anlarlar biletin gerçek olmadığını. tabi sorgulamayı biliyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bence gidip biletini al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 istediğin kadar ps yap bilet kodunu bulamassın başka çözüm üret.netten rezervasyon yapıp onun printscreen ini alıp gösterebilirsin en zararsız böyle kıvırılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 =) said: AHAHAHA Mesaj imza uygunluğu süpermiş ahahah hakketen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 =) said: istediğin kadar ps yap bilet kodunu bulamassın başka çözüm üret.netten rezervasyon yapıp onun printscreen ini alıp gösterebilirsin en zararsız böyle kıvırılır :) bak bu olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yok yok kodu kontrol etcek kadar beyinleri yok çoşkür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yalanın ilerde ortaya çıkar her zaman öyledir yalan söylediğinde bi şekilde ilerde ortaya çıkıyo anlaşılıyo. gerek yok bence. yapma böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 rezerve ettim de. daha bastırmadım bileti de. ya da en iyisi bilet al. satarsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 buzınız klas al onları iptal etme şansı var sanırım çok ucuz biletlerde değişiklik yapılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar