Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Az önce is yerindeki arkadasla derinlemesine tartistigimiz. Beni benden alan bir konu. Arkadas parayla sevgiyi satin alirsin diyor. Eger parasi olsaymis Megan Fox'u bile es olarak alir aksam simidi gibi yerim diyor. Bence parayla sevgi satin alinamaz. Insanlar gercekten parasi icin birini sevemez. Sevemezzz ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kütür kütür hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yapmayin gözünü seveyim. Megan sizi sevmiyor paranizi seviyor. Bu sizi hic mi rahatsiz etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Don't be fooled by the rocks that I got I'm still, I'm still Jenny from the block Used to have a little, now I have a lot No matter where I go, I know where I came from (from the Bronx!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Seele said: yapmayin gözünü seveyim. Megan sizi sevmiyor paranizi seviyor. Bu sizi hic mi rahatsiz etmez. Pek sevgi pıtırcığı gördüm seni bilader Meganın neyimi sevdiği sorun değil, ben onu kütürdetem yeter bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ne güzel söyledin be tatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ahuhauua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 bencede bitmiş konu süsleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 seal en azından zenci olduğu için bir iki özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 iki mi bir mi ikisi çok farklı şeyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 zenci var, zenci var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben sanki bu kadın hamileyken terkedilmişti die hatırlıyorum yani adam da destek olmuş o kadar tabi sevgi olur + zenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar