Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Az önce is yerindeki arkadasla derinlemesine tartistigimiz. Beni benden alan bir konu. Arkadas parayla sevgiyi satin alirsin diyor. Eger parasi olsaymis Megan Fox'u bile es olarak alir aksam simidi gibi yerim diyor. Bence parayla sevgi satin alinamaz. Insanlar gercekten parasi icin birini sevemez. Sevemezzz ulan.
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 yapmayin gözünü seveyim. Megan sizi sevmiyor paranizi seviyor. Bu sizi hic mi rahatsiz etmez.
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Don't be fooled by the rocks that I got I'm still, I'm still Jenny from the block Used to have a little, now I have a lot No matter where I go, I know where I came from (from the Bronx!)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Seele said: yapmayin gözünü seveyim. Megan sizi sevmiyor paranizi seviyor. Bu sizi hic mi rahatsiz etmez. Pek sevgi pıtırcığı gördüm seni bilader Meganın neyimi sevdiği sorun değil, ben onu kütürdetem yeter bana
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 seal en azından zenci olduğu için bir iki özelliği var
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben sanki bu kadın hamileyken terkedilmişti die hatırlıyorum yani adam da destek olmuş o kadar tabi sevgi olur + zenci
Öne çıkan mesajlar