dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet arkadaşlar,bir derdim var ve yardım gerek.benim bi fesleğenim var yaklaşık 6 ay once,gayet guzel gelişti başlarda fakat,2 hafta içinde bir anda sararmaya ve kurumya başladı.hiçbirşey anlamadım,herşeyi aynıyken neden boyle oldu?neden olabilir ve nasıl kurtarırım?bana yardım edin..[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Demir-Vitamin çubukları var çiçekler için olan.. Onlardan 2 tane ,bulabildiğin en yakın çicekciden alıp,toprağa dikiyorsun yarısına kadar :] Suyunu sistemli olarak vermeyi ihmal etme,yoksa toprağı yakar.[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 saol hemen yarın alıcam,çiçeğimin ölmesine dayanamam:([signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yanlış biliyor olabilirim ama fesleğen mevsimlik bitkilerden değil miydi?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kopuk?yook kopuk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 nasıl yani mevsimlik?ölmesi doğal mı yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 evet öyle biliyorum. tıpkı hercai menekşe gibi birkaç ay içinde gelişir tohumunu döker ve ölür.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 evet arkadaşlar,öncelikle bana tavsiye verenlere ve bu konuda beni aydınlatan tum patilere teşekkür ediyorum ve müjdeyi patlatıyıyorum!! fesleğenim tekrar canlandı!!eskisi gibi yeşil ve kokulu artık:) hepinize teşekkürler![signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] [Bu mesaj dory tarafından 01 Ağustos 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 geçmiş olsun :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 darisi benim basima ..[signature][hline]Actions are more louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 cicekciye git saksisini kontrol ettir, cok seyrek konuyor toprak kok bosta kaliyor mahvediyor cicegi. bir de gunes ihtiyacina gore bir yere koy, ve su ihtiyacina gore sula. ornegin sefleraya dayiyorum her gun suyu verdim gunese cildiriyor yagmurr ormani mi burasi diyor.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Cyre2k, 01 Ağustos 2004 02:07 tarihinde demiş ki: darisi benim basima .. napacaksınki yeşil ve kokulu olup ?[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bizim evdekileri ben arada bir suluyom cillop gibiler walla. seninkilerin eceli gelmi$. :([signature][hline] [Bu mesaj Xharloan tarafından 01 Ağustos 2004 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Proxa, 01 Ağustos 2004 11:36 tarihinde demiş ki: said: Cyre2k, 01 Ağustos 2004 02:07 tarihinde demiş ki: darisi benim basima .. napacaksınki yeşil ve kokulu olup ? ehehehee:D[signature][hline]Fish are friends, not food!!! Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Bende Kaktüs aldım geçen aksam.. Sabah bi kalktım solmuş elim ayagım boşaldı napıcagımı şasırdım..Su veriyorum olmuyo,spreylerden sıktım olmuyo,fitil gibi bişey koydum topraga cicekcinin verdigi yok ses vermiyo bitki.. Bi yardım edin arkadaşlar soldu cicegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kan ver, little shop of horrors modeli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Kanlı kaktüs ilginç olur aslında ya da boşverin ben sarhoşum zaten Ha bir de note to sober self: hahahaha her gün sarhoş ol mutlu ol evet... içkisiz olunca çok sıkıcısın canım. [ Mesaj 30 Mayıs 2007, Çarşamba - 03:29 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 kan değil bence sevgiye ihtiyacı var sarıl okşa birlitke uyu. zaten kanda vermiş olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar