tomkat Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 tamam foru de var diyo sonlara dogru for ne demek o harfi bende yok for ne demek foru de varmis sandal bey bunu cevaplasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 koful diyor orda koful hani bitkilerde geniş ve güzel kıvrımlı yumuşacık hayvanlarda ise küçük ve pürüzlü olan şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hayır. orada aslen "rokfor" diyor yani adam ölesine zengin ki rokfor peyniri yiyor paso manasında. Hani Araba - Ferrari Peynir - rokfor peynirin ferrarisi rokfordur diyebilirmiyiz bu durumda? canım sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 hmm haklı olabilirsin dostum >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Fordum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ben de alakali bir soru sormak istiyorum, bu teoman'in bir kar tanesi ol kondilimin ucuna misralarindaki kondil ne demek, hep mobilya olarak dusundum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kon dilimin ucuna abi o :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 kon dilimini ucuna diyor orda http://www.theonion.com/content/files/images/Barry-Bonds_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Şarkıyı söylerken geriye doğru gider gibi olmuş böyle, bir anda yaklaşıp "şöförü de var" diye girmiş (baba tat yakalıyor stüdyoda), "şö"yü almamış mikrofon. Kayıt mikrofonu nasıl almıyor onu da anlamadım ya. Sonra o şarkının mixajını masterını yapan bir araba insan da fark etmemiş mucizevi bir şekilde ki bunu da anlamakta güçlük çekiyorum, bu da yılların eskimeyen geyiği olmuş. Böyle bir açıklama getirdiydi sayın Sandal (şaka yapmıyorum bu arada). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 avukatımısın arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 mısın bitişik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Haluk Levent bir eserinde "aşkınla buzhane, içinde ben mahkum" derken neyi kastediyr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 haluk levent e sorsana biz nereden bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 ciddi mi sordu bilemedim ama aşkın mapushane diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Zaaaaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 barbu said: kon dilimin ucuna abi o :( ahahah yarildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2010 Griswold said: Şarkıyı söylerken geriye doğru gider gibi olmuş böyle, bir anda yaklaşıp "şöförü de var" diye girmiş (baba tat yakalıyor stüdyoda), "şö"yü almamış mikrofon. Kayıt mikrofonu nasıl almıyor onu da anlamadım ya. Sonra o şarkının mixajını masterını yapan bir araba insan da fark etmemiş mucizevi bir şekilde ki bunu da anlamakta güçlük çekiyorum, bu da yılların eskimeyen geyiği olmuş. Böyle bir açıklama getirdiydi sayın Sandal (şaka yapmıyorum bu arada). lol ben de boyle bi sey hatirliyorum dogrudur adamin tum sarkilarini yanlis soyluyomusum denize dogru gelme ruzgar esince gelme diye biliyodum ama aslinda sandal bey o sartlar altinda gelmemizi istiyomus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar