erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dreagloth said: lori çizgi romandaki oalyı ne? çizgi roman spoilerı böyle ölüyordu lori http://i.newsarama.com/images/lori-grimes-death.jpg hapishane basıldığında bebeğiyle birlikte vuruluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Çizgi romanı okumadıysanız bence yukarıdaki spoilerı açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 off daha iyiymiş comicteki, daha fazla acı çektirmişler sağolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Millet Amerika da ciddi ciddi önlemler falan almaya baslamıs desem ne dersiniz? Kaynagını burada gösteremem ama maine'de bi amca basvuru falan topluyor. Nedir becerilerin, ne getirebilirsin falan tribinde. Mesela daha fazla doktor istemiyo ekipte ama bi kadın kiloluyum hızlı hareket edemem pek de bi işe yaramam demis skills offered olarak bj yazmış onu kabul etmiş adam eheheheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 oh bee sdfsfs bu saatten sonra dizi ne yapsa izlerim.lori ve zenci geberdi ya.bi tane andrea ölürse tamamdır lori comeback yapmaz işallah ölmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 nihayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Silphatos said: oyun milyor dolarlık diziden 50 kat daha iyi şaka gibi ahaha, oyunculuk bile daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=cDtGgE3E3Jo (oynayacaksanız izlemeyin, ağır spo) oyun diziye göre mi gidiyor yok comics e göremi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 bck said: Silphatos said: oyun milyor dolarlık diziden 50 kat daha iyi şaka gibi ahaha, oyunculuk bile daha iyi http://www.youtube.com/watch?v=cDtGgE3E3Jo (oynayacaksanız izlemeyin, ağır spo) oyun diziye göre mi gidiyor yok comics e göremi komik based ama onla da fazla alakası yok sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 activisionın yeni cıkcak fps diziye göre olcakmış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 keske dızı yapsalarmıs o karakterlerı oynamak harbıden tavan yaptırırdı. yada ıclerıne katılan bırısı olacaksın verdıgın cevaplar gıdısatı degıstırecek oda olabılır ama onu yapamazlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 2 dakikalık bir oyun yeter bence. Tüm karıları öldürelim - güzel hatun + glenn orgazmon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 gider ayak lori son kazıgını attı aglayan bebekle gezcekler simdi, iyide aga kimsede cıkıp demiyorki bu bebege kim meme verecek bosuna aglamıyo yaratık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 lori gider ayak carlı potansiyel piskopat mertebesine yükseltti bence. artık annemi öldürdün diye kardeşinin karnını mı deşer, zombilere mi atar bilemem. bence herkes ölsün daryll izleyelim biz yeter. hatta daryll ve zenci kadın bir araya gelsin. zenci kadın biraz abartı ama iyi ikili olurlar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 *** ya, biran dedim kiii bitiyor herhalde dizi...bütçe bitti buraya kadarmış,final yapıyoruzz....O ne ya? alarm bir yandan çalar, zombiler basmışşş dört bir yanı,lori orda doğurur... Tam da arkdşlımla diziyi izlemeye başlamadan evvel T-dogtan bahsediyorduk, adam 2 sezon ölmedi helal ama hiç mi kilo veremez len diyee...ne şom ağızlıymışız.. Bebek nasıl beslenecek ben de merak ediyorum. Yanlız ben o hayvanı yem edenin ve alarmı çalıştıranın daha gizemli efsane psikopat bir karakter çıkmasını beklerken, kaçan zencinin çıkması... Carol öldü mü acep?bence ölmedi Carl'ın Meg'in kız kardeşini inceden kesmesi nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 etrafta başka karı yok 2 sene sonra simitçi bıyığı cıkınca seks isticek.en yakın ihtimal o kız var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Yalnız kim ölmeyecek deseler T-dog derdim ben. Daryllin kardeşi ona come back yapacak medieval gidecek diye bekliyordum ben çünkü. neyse ricke medieval gider o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam ne rol yaptı be helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Ağladım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 adam hakkaten iyiydi.ama nedense ben poker face idim o an ölen kişi lori olduğu için adamın rolü çöpe gitti sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 adam british bi de, aksanı falan da iyi kotarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Son 10 dakka salya sümük akti bende.. Hassas bi anima denk geldi heralde bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Abi Rick ne oynamış... hele o son sahnedeki "no" deyişi, o tonlama... Valla helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 4 valla benim içim baya burkuldu rick oğluna bakıp yaygarayı koparınca. burada filmi film gibi izleyen kalmamış, herkes "uçuyor kesin ip var ama nerede" kafasında. :p cidden token black guy'ı çıkarırken hemen yenisini eklediler aynı bölümde. yeni model daha coach gibi, eskisi louis gibiydi biraz. :p gelecek bölüm özetinde gösterdiğine göre aptamil aramaya gidiyorlar zaten lol. yalnız mişon andrea'ya söylese ya cipleri taramışlar böyle böyle diye, "AAV GADA BEEEED FİİLİN BAT DİZ" tam predator'deki kızılderili billy kafası. ulan gördüğünü söyle işte, ne mistik takılıyorsun. govnah kızım var filan dedi, o da hörşıl gibi iyileştiririm kafasında da deney mi kasıyor acep. bir de rik artık zombi ortasına salmaz, sıkar kafaya arıza tip çıkarsa kesin. çengel elli ağabey bambaşka birini bulacak hesaplaşmaya geldiğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Rick temiz oynuyor ya. Daryl hariç rol yapmasını bilen bi o var zaten. Governor da gayet creepy, işini iyi kotarmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Rick bu bölümde nirvana yapmış net. loriye sevindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar