Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Millet Amerika da ciddi ciddi önlemler falan almaya baslamıs desem ne dersiniz?

Kaynagını burada gösteremem ama maine'de bi amca basvuru falan topluyor. Nedir becerilerin, ne getirebilirsin falan tribinde. Mesela daha fazla doktor istemiyo ekipte ama bi kadın kiloluyum hızlı hareket edemem pek de bi işe yaramam demis skills offered olarak bj yazmış onu kabul etmiş adam eheheheh...
Sosyal ağlarda paylaş

lori gider ayak carlı potansiyel piskopat mertebesine yükseltti bence. artık annemi öldürdün diye kardeşinin karnını mı deşer, zombilere mi atar bilemem.

bence herkes ölsün daryll izleyelim biz yeter. hatta daryll ve zenci kadın bir araya gelsin. zenci kadın biraz abartı ama iyi ikili olurlar valla.

Sosyal ağlarda paylaş

ya, biran dedim kiii bitiyor herhalde dizi...bütçe bitti buraya kadarmış,final yapıyoruzz....O ne ya? alarm bir yandan çalar, zombiler basmışşş dört bir yanı,lori orda doğurur...

Tam da arkdşlımla diziyi izlemeye başlamadan evvel T-dogtan bahsediyorduk, adam 2 sezon ölmedi helal ama hiç mi kilo veremez len diyee...ne şom ağızlıymışız..

Bebek nasıl beslenecek ben de merak ediyorum.

Yanlız ben o hayvanı yem edenin ve alarmı çalıştıranın daha gizemli efsane psikopat bir karakter çıkmasını beklerken, kaçan zencinin çıkması...

Carol öldü mü acep?bence ölmedi

Carl'ın Meg'in kız kardeşini inceden kesmesi nedir yahu?

Sosyal ağlarda paylaş

4

valla benim içim baya burkuldu rick oğluna bakıp yaygarayı koparınca. burada filmi film gibi izleyen kalmamış, herkes "uçuyor kesin ip var ama nerede" kafasında. :p

cidden token black guy'ı çıkarırken hemen yenisini eklediler aynı bölümde. yeni model daha coach gibi, eskisi louis gibiydi biraz. :p

gelecek bölüm özetinde gösterdiğine göre aptamil aramaya gidiyorlar zaten lol.

yalnız mişon andrea'ya söylese ya cipleri taramışlar böyle böyle diye, "AAV GADA BEEEED FİİLİN BAT DİZ" tam predator'deki kızılderili billy kafası. ulan gördüğünü söyle işte, ne mistik takılıyorsun.

govnah kızım var filan dedi, o da hörşıl gibi iyileştiririm kafasında da deney mi kasıyor acep.

bir de rik artık zombi ortasına salmaz, sıkar kafaya arıza tip çıkarsa kesin. çengel elli ağabey bambaşka birini bulacak hesaplaşmaya geldiğinde.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...