Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 "tamerlığı 100ledim destardda zombie tameldim panpa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Seele said: 3.bolum. Kadinlara çay verip iyilestrip(deney ışte) hamile bırakıyorlar. çizgiromanı mı okudun yoksa sallıyor musun gerçi iki türlü de mantıksız loride zombi geyiğinden sonra hamile kaldı.çay may içmedi.cocugu koydfuktan sonra çaya maya tedaviye gerek yokki. ha şu ihtimalde var tabi çocuklar normal dogmuyorur belkş normal dogsunlar diye tedavi olabilir.okuduysanız söyleyin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 huun said: The Walking Dead ten işte bu dedirten hareketler !! Aynen, canavar gibi bölümdü Andrea'nın agzını açtıgı her sahne dışında. Lütfen ölüyor bu sezon desin biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Red said: Seele said: 3.bolum. Kadinlara çay verip iyilestrip(deney ışte) hamile bırakıyorlar. çizgiromanı mı okudun yoksa sallıyor musun gerçi iki türlü de mantıksız loride zombi geyiğinden sonra hamile kaldı.çay may içmedi.cocugu koydfuktan sonra çaya maya tedaviye gerek yokki. yok okumadim tamamen salliyorum. Bilim adami var cay var. Sarinin bu zamana kadar nasil dayandiniz sorusu var. Kasabaya girerken iste bi tanede hamile var felan dendi. Erkekleri temizliyorlar ama kadinlara dokunulmuyor. aradaki tek fark onlar hamile kalabiliyor. Ayrica cigzi romani okuyup burda spoiler vermek his hos degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 koleksiyon zombi kafası değil gerçek kafa, en azından bi tanesi. adam demek ki akvaryum meraklısı olabilir, balık yerine kafa besliyo sadece. tepedeki kafa pilotun kafası sağ tarafında bant var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 ne fark ederki.öldükten sonra zombi oluyorlar ztn.normal koleksiyon olamıyor hiç bir türlü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 spoiler o tombul şirin surat,pilot zaten o kesin..o kadar zum yapmalarının sebebi de o...bir de...farzet kafalardan koleksiyon yapsın bu ok.lakin..Az değil mi o odadaki kafa sayısı, 15 tane falan var aşağı yukarı...bunca zamandır o kadar mı?sanki o kafaların bir özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 çaykur o çaylar o kafaların beklediği sudan yapılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 yok artık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 NeoStyle said: çaykur o çaylar o kafaların beklediği sudan yapılıyor teori mi yoksa çizgiromandan falan spoiler mı? eğer spoilersa çok fena küfür yiceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 o kadar klişe ki poffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 öyle de olsa eğer arkasında bir olay yoksa çok bir manası yok safi manyaklıktansa yani hehe ama değil tabi ki o kadar espirisi döndüğüne göre tahminimce bu çaylarla ordaki insanlar üzerinde bir çeşit deney yapılıyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Xenocide said: NeoStyle said: çaykur o çaylar o kafaların beklediği sudan yapılıyor teori mi yoksa çizgiromandan falan spoiler mı? eğer spoilersa çok fena küfür yiceksin. salladım rafık küfre gerek yok ama tutarsa mesul degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hah. çok fena laflar hazırlamıştım yoksa öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 E adam aynı çaydan governora da ikram etmedi mi, bence güzel çay yapıyo adam o yüzden övdü governor da. Üzerinde durulacak bişey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 hayır daha önce de labratuvarda.."sen ve senin çayların.."gibi bir şey söyledi.ayrıca governar içmedi sanki, içti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2012 İşte bence orda güzel çay yaptığı için şaka yaptı. Doktora "Seni benim kararlarımı sorgulaman için tutuyorum.. bir de çayın" diyo sonra doktor da "well then" diyip çay kupasını governora veriyo. Sonra da içti zaten adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 telltale'in oyun diziden iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 4. bölümün promosu http://www.youtube.com/watch?v=ilF-MYGfRKg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
okibye Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 kafa bence kafaların olayı şey. geçmişiyle ilgil ibilgi sahibi oldukları kafaları saklıyolar. o şekilde bi şeyler kanıtlama arzusu var. o zenci köle kafaları da zenci hatun tanıyor diye tutuyr bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 zombiee dediler "the yürür aksamlı dead" dediler geldim esnaf lokantasındaki ortaya karışık dizi olmuş işte, 125 sayfa yazık be abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Çizgi romanda çay falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 insan en azından çizgi roman spo falan yazar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Önceki sayfalarda çay ile alakalı yorumlara hep sert çıkılmışta söyliyim dedim. Spoluk bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 bence de bunun spoyla alakası yok.Çizgi romanı okumayacaksa biri eğer=) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar