PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ardeth said: ve de dis. daryll reyise uygun bi kız koyaydılar diziye :/ Koydular zaten de, allahın korelisi her dalda oldugu gibi post-apocalyptic dünyada da Macro'sunu gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 microdur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ahaha xunn allah cezanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 o artık dünya ahiret bacımız darylle reyize başkasını bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 babanne götürecek onu yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 demeyin böyle şeyler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 comic çok daha iyi abi izlemeyin bile şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Seele said: ciftcinin kizi istiyorum onu! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5u7zhWHnn1r7917mo1_500.jpg hayalimdeki hatun direk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Seele said: ciftcinin kizi istiyorum onu! http://25.media.tumblr.com/tumblr_m5u7zhWHnn1r7917mo1_500.jpg Imajda ardarda "To" yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Hacılar bir dark knight'mı bekliyosunuz bu diziden anlamadım ki.Gayet güzel vakit geçirten bir dizi işte.Sezon 3 ilk bölüm çok iyiydi bence.Survive olayına girmeliler her bölüm.. Eğer darly yaşlı karıya ellerse son model 3d led televizyonumun üzerine acımadan kusarım!!:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 kocasının sözünden çıkmayan, kızı ile saçını süpürge eden kadınlıktan bir anda "WANNA SCREW AROUND"a geçince bir lolwat çekmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Çirkin ya daha çok özveri gösterir arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yiğit adamın sevdiği çirkin olur zaten. evrensel bir kuraldır, yakın çevrenizde gözlemleme şansınız vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 huun said: yiğit adamın sevdiği çirkin olur zaten. evrensel bir kuraldır, yakın çevrenizde gözlemleme şansınız vardır. Of çok sert. http://i.imgur.com/wnzTN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Barathrum said: Eğer darly yaşlı karıya ellerse son model 3d led televizyonumun üzerine acımadan kusarım!!:X Kaç yaş vardır ki aralarında? imdb falan bi meraklısı baksa da söylese, bence abes bi yaş farkı yoktur aralarında. Edit: üşenmedim baktım http://www.imdb.com/name/nm0005342/ 1969 http://www.imdb.com/name/nm0564350/ 1965 4 yaş var sadece. Postapokaliptik bir dünyada nedir ki? Di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 rahat 20-30 gösteriyor fark. yıllar nazik davranmamış babaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Yeni izledim 3.sezon ilk bölümü. Gayet iyiydi kanımca. Karakterlerdeki gelişmeleri beğendim. Hızlı karar vermeler, uyumlu olmalar falan güzel olmuş. Ama biliyoruz ki elbet birileri girecek diziye, kötü uyumsuz ya da becereksiz olacak ki gerilim olsun, olay çıksın. Tadını çıkarmak lazım şu bölümlerin. Zenci kadının bağlı tuttuğu zombilerin olayı çözemedim. Zincir olsa da niye saldırmaya çalışmıyor ki onlar ? Zombilerin zamanla öğrenme yetisi falan var mı? Bir de Andrea ile zenci arasında lezbiyen durumları mı olacak acaba dedirtti o bakışlar fedakarlıklar asjgdjsdfj Yaşlı amcamız saç sakal derken bir tahta bacağı eksikti,onu da yaparlar herhalde artık. Hapisanedeki tiplerin o kadar zaman orada hayatta kalışına nasıl mantıklı bir açıklama getircekler merak ediyorum. Hadi onlar bir şekilde dayanmış olsa, zombilerin olmaması lazım. İlginç... Ayrıca diziyi beğenmeyen kitleye anlam veremiyorum. Türünde başka böyle şahane diziler var da bizim mi haberimiz yok nedir yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alsutakatukalari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 hyatımda 1 prison break 2 spartacus serisi 3 kurtlar vadisi bşka adam çooooook sağlam dizi görmedim bide 13814 sezon ölülerden kaçış nedir yahu sonu yok dertlerimin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yumy said: Yeni izledim 3.sezon ilk bölümü. Gayet iyiydi kanımca. Karakterlerdeki gelişmeleri beğendim. Hızlı karar vermeler, uyumlu olmalar falan güzel olmuş. Ama biliyoruz ki elbet birileri girecek diziye, kötü uyumsuz ya da becereksiz olacak ki gerilim olsun, olay çıksın. Tadını çıkarmak lazım şu bölümlerin. Zenci kadının bağlı tuttuğu zombilerin olayı çözemedim. Zincir olsa da niye saldırmaya çalışmıyor ki onlar ? Zombilerin zamanla öğrenme yetisi falan var mı? Bir de Andrea ile zenci arasında lezbiyen durumları mı olacak acaba dedirtti o bakışlar fedakarlıklar asjgdjsdfj Yaşlı amcamız saç sakal derken bir tahta bacağı eksikti,onu da yaparlar herhalde artık. Hapisanedeki tiplerin o kadar zaman orada hayatta kalışına nasıl mantıklı bir açıklama getircekler merak ediyorum. Hadi onlar bir şekilde dayanmış olsa, zombilerin olmaması lazım. İlginç... Ayrıca diziyi beğenmeyen kitleye anlam veremiyorum. Türünde başka böyle şahane diziler var da bizim mi haberimiz yok nedir yani ? cevap O zombiler seeker swarm dedikleri arayıcı kalabalıkları dışarıda uzakta tutuyorlar. Burası bizimkilerin deyip içeriye gelmiyor walkerlar yani. Bir de çeneleri yok ısıramıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 epey arka sayfalardan birisinde daha değişik bir açıklama getirmişlerdi ona ama hatırlayamadım. koku falandı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 huun said: Yiğit adamın sevdiği çirkin olur. Bildiğin atasözü olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 sostizm said: yumy said: Yeni izledim 3.sezon ilk bölümü. Gayet iyiydi kanımca. Karakterlerdeki gelişmeleri beğendim. Hızlı karar vermeler, uyumlu olmalar falan güzel olmuş. Ama biliyoruz ki elbet birileri girecek diziye, kötü uyumsuz ya da becereksiz olacak ki gerilim olsun, olay çıksın. Tadını çıkarmak lazım şu bölümlerin. Zenci kadının bağlı tuttuğu zombilerin olayı çözemedim. Zincir olsa da niye saldırmaya çalışmıyor ki onlar ? Zombilerin zamanla öğrenme yetisi falan var mı? Bir de Andrea ile zenci arasında lezbiyen durumları mı olacak acaba dedirtti o bakışlar fedakarlıklar asjgdjsdfj Yaşlı amcamız saç sakal derken bir tahta bacağı eksikti,onu da yaparlar herhalde artık. Hapisanedeki tiplerin o kadar zaman orada hayatta kalışına nasıl mantıklı bir açıklama getircekler merak ediyorum. Hadi onlar bir şekilde dayanmış olsa, zombilerin olmaması lazım. İlginç... Ayrıca diziyi beğenmeyen kitleye anlam veremiyorum. Türünde başka böyle şahane diziler var da bizim mi haberimiz yok nedir yani ? cevap O zombiler seeker swarm dedikleri arayıcı kalabalıkları dışarıda uzakta tutuyorlar. Burası bizimkilerin deyip içeriye gelmiyor walkerlar yani. Bir de çeneleri yok ısıramıyorlar. Canlıların kokusunu alıp bulsunlar diye de olabilir mi acaba? Belki ormanda o sayede bulmuştur Andreayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 zombilerz direk amele gibi kullaniyor zombileri. ne esya varsa yuklemis sirtlarina. hastasi oldum kadinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 aynen ya çok mantıklı. yavaşlatıyolar ama olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Ya zombilerin amacında değilim ben, hava olsun diye yapmış olsun yine kabulum de... Benim takıldığım o zombiler beyinsiz yaratık sonuçta hani "aa çenem yok, o zaman saldırmıyım" gibi düşünebilme özellikleri var mı bunların ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar