funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hakkaten her bölüm daha da saçmalıyolar ya. karavanı ahırın önüne çektirip aşağı inmek nedir? tepesinde gidin lan? şöför niye bakınıyo öyle? kadınlar evden kaçarken sneak attack yapan zombi de eşsiz bir beyne sahipmiş, muhtemelen yaşıyoken arkadaşları ona aynştayn diyodu. zombilerin içinde boğulmaya çalışmalar falan, izledikçe sinirlerim bozuluyo artık, 2. sınıf holivud gençlik korku filmi mantığıyla hareket eden karakterler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Hershel uzaylı teknolojisine sahip shotgun kullanıyor heralde.. 36 zombiyi reload yapmadan öldürmek falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 daha iyi olabilirdi final. büyük beklentilerim vardı. o kadar yemek söyledim falan meh. lori neyin tribinde? kendi demedi mi amk öldür shane'i diye çadırda. gerizekalı karı ya. birde arkadaş o sondaki sith lord ne ayak ya haahha efsane bi karakter compendium gelse de okusam merak ettim acaip. birde o sondaki bina hapishane olmalı sanırım? binbir türlü tecavüzcünün içine düştüler. maggie ile asyalıreyiz yardırıp gitseydi ya bu gruptan cacık olmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi yorum dışındaki açıklamaları spo içine alın bir zahmet.Şak diye okuyoruz sayfayı açar açmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 dfdsfs hazir olun 3. sezon komple o binanin icinde gececek benden soylemesi :) nasil bayarsiniz varya simdi. yuzyilin spoileri.. soyledim abarttim hatta dikkat@@@@!!!! sondaki sith bir zenci kadin.. zombileride yaninda tasiyor cunku diger zombiler bunlar sayesinde fark etmiyorlar kadini. kokulari vs yuzunden. sondaki bina bir cezaevi super guvenlikli falan en az 1 sezon gider orada. cizgi romanda da ayni. sonunda sicacaklar tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 double post olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ilk cümleyi de spoya al ağlarlar şindi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kanuni ciftlikte 1 sezon gectiyse en az 2 sezon orada gecirir bence bu herifler yalniz buyuk terbiyesizlik be michonne gelir gelmez sezon finali mi olur serefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 3. sezon için inanılmaz hype yarattı bende yalnız son 5 dk. böyle olmalı zaten dizi. önünü alamadık diyodum son tango güzel oldu. çok umut vaad etti tekrardan inşallah güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Kanuni said: aynen açmayın spoylırlar zombilerin kendine saldırmamasını nasıl sağlamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ea yaninda tasidigi zombiler yuzunden, diger mal zombiler bu ikisinin yaydigi koku ses hareketler yuzunden o sith karaktere saldirmiyorlar. bir bolumde rick de kendisini zombi etine kanina bulamisti gene gormuyorlardi. zombiler icin ses ve koku onem tasiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 o kokunun da ne kadar yalan olduğunu biçok kez gördük arabaların arkasına saklandıklarında da onu sormuyorum zaten, bağladığı zombiler niye bunu ısırmaya çalışmıyo acaba onu merak ettim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 İyi finaldi ama. Aynı otoyola çıkıp da, ikinci kez orayı görememeleri de efsaneymiş. O Andreaya gelen de çok dramatik girdi. Güzel şeyler dönecek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 funq said: o kokunun da ne kadar yalan olduğunu biçok kez gördük arabaların arkasına saklandıklarında da onu sormuyorum zaten, bağladığı zombiler niye bunu ısırmaya çalışmıyo acaba onu merak ettim ben Kollarını kesmiş, çenelerini kırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 çenesi olmadığını biliyor ve ısıramayacağının farkında bu yüzden mi saldırmıyor zombi? ben bu adamlar bir kez daha tepkilendim ve 1.000.000 uncu tepkilenmem oldu 2 sezonda, tebrik etmek lazım... bugüne kadarki en iyi zombi yapımı demiştik ilk sezonda ama ikinci sezonla sıranın en gerilerine ilerliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 degişen bişi yok ya.dramanın mekanı degişicek sadece dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ee noldu şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bu çizgiromanda lori böyle mi sonra mı böyle oldu carl ve lori resmen tam bir zeka özürlü anne oğul ayrıca aksiyon kısımları o kadar kötüydü ki anlatamam herkesin headshot atmasıda ayrı bi şey ztn.aimbot hepsi koşarken sıçarken araba kullanırken hs hep 28 weeksin zombileri olaydı görürdüm ben sizi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 abi harbi bu ne ya full headshot atıyolar ulan hele hershel adam 8 kurşun alan pompalıyla sürüyle zombi katletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 28 dekiler zombi değil genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 funq said: o kokunun da ne kadar yalan olduğunu biçok kez gördük arabaların arkasına saklandıklarında da onu sormuyorum zaten, bağladığı zombiler niye bunu ısırmaya çalışmıyo acaba onu merak ettim ben ilk basta iste kollarini ve alt cenelerini kesmis saldirmasinlar diye. sonra kendileri saldirmayi denemeyi birakmislar neden saldirmayi biraktilar konusunda detayli bir bilgi yok kisaca Red said: bu çizgiromanda lori böyle mi sonra mı böyle oldu carl ve lori resmen tam bir zeka özürlü anne oğul cok dallamaliklari var lori'nin ama carl super bir cocuk burada niye boyle yapmislar anlamadim. Shane ve Carl mesela shane'i rick degil carl olduruyordu babami rahat birak diyip sıkıyordu daha canlıyken shane. (ama konu ayniydi shane ricki oldurecekken yapiyordu bunu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 GERGE said: en sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteri o. bilmeyenleri kınıyorum. dansöz la resmen o, hiç inandırıcılığın yok abi o avatarla sdgh ricky niye tüm grup öcü yaptı abi bu adamı, bi tek hershel abi eline sağlık reyis atışı çaktı gerisi fos, hatta capon ağladı lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hop marle reyize laf yok çizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 tüm saçmalamacalara rağmen 2. sezonun en iyi bölümüydü bariz. loriyi bi zombiden kopardığım kol ya da bacakla dövmek istiyorum lan bu kadar mı mal olur bi karı. rick de sonunda postayı koydu düzene sokacak mı bakalım grubu ama hakkaten o gruptan bi cacık olmaz artık sdf. merakta bıraktılar da bu sezonki gibi bayık bi sezon gelmez umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar