Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

hakkaten her bölüm daha da saçmalıyolar ya. karavanı ahırın önüne çektirip aşağı inmek nedir? tepesinde gidin lan? şöför niye bakınıyo öyle?

kadınlar evden kaçarken sneak attack yapan zombi de eşsiz bir beyne sahipmiş, muhtemelen yaşıyoken arkadaşları ona aynştayn diyodu.

zombilerin içinde boğulmaya çalışmalar falan, izledikçe sinirlerim bozuluyo artık, 2. sınıf holivud gençlik korku filmi mantığıyla hareket eden karakterler...

Sosyal ağlarda paylaş

daha iyi olabilirdi final. büyük beklentilerim vardı. o kadar yemek söyledim falan meh.

lori neyin tribinde? kendi demedi mi amk öldür shane'i diye çadırda. gerizekalı karı ya.

birde arkadaş o sondaki sith lord ne ayak ya haahha efsane bi karakter compendium gelse de okusam merak ettim acaip.

birde o sondaki bina hapishane olmalı sanırım? binbir türlü tecavüzcünün içine düştüler. maggie ile asyalıreyiz yardırıp gitseydi ya bu gruptan cacık olmaz artık

Sosyal ağlarda paylaş

dfdsfs

hazir olun 3. sezon komple o binanin icinde gececek benden soylemesi :)

nasil bayarsiniz varya simdi.

yuzyilin spoileri.. soyledim abarttim hatta dikkat@@@@!!!!

sondaki sith bir zenci kadin.. zombileride yaninda tasiyor cunku diger zombiler bunlar sayesinde fark etmiyorlar kadini. kokulari vs yuzunden.

sondaki bina bir cezaevi super guvenlikli falan en az 1 sezon gider orada. cizgi romanda da ayni. sonunda sicacaklar tabii :)

Sosyal ağlarda paylaş

çenesi olmadığını biliyor ve ısıramayacağının farkında bu yüzden mi saldırmıyor zombi? ben bu adamlar bir kez daha tepkilendim ve 1.000.000 uncu tepkilenmem oldu 2 sezonda, tebrik etmek lazım...

bugüne kadarki en iyi zombi yapımı demiştik ilk sezonda ama ikinci sezonla sıranın en gerilerine ilerliyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

bu çizgiromanda lori böyle mi sonra mı böyle oldu

carl ve lori resmen tam bir zeka özürlü anne oğul

ayrıca aksiyon kısımları o kadar kötüydü ki anlatamam

herkesin headshot atmasıda ayrı bi şey ztn.aimbot hepsi koşarken sıçarken araba kullanırken hs hep

28 weeksin zombileri olaydı görürdüm ben sizi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

funq said:

o kokunun da ne kadar yalan olduğunu biçok kez gördük arabaların arkasına saklandıklarında da onu sormuyorum zaten, bağladığı zombiler niye bunu ısırmaya çalışmıyo acaba onu merak ettim ben

ilk basta iste kollarini ve alt cenelerini kesmis saldirmasinlar diye. sonra kendileri saldirmayi denemeyi birakmislar

neden saldirmayi biraktilar konusunda detayli bir bilgi yok kisaca

Red said:

bu çizgiromanda lori böyle mi sonra mı böyle oldu

carl ve lori resmen tam bir zeka özürlü anne oğul

cok dallamaliklari var lori'nin ama carl super bir cocuk
burada niye boyle yapmislar anlamadim.

Shane ve Carl

mesela shane'i rick degil carl olduruyordu babami rahat birak diyip sıkıyordu daha canlıyken shane. (ama konu ayniydi shane ricki oldurecekken yapiyordu bunu)

Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

en sevdiğim oyunun en sevdiğim karakteri o. bilmeyenleri kınıyorum.

dansöz la resmen o, hiç inandırıcılığın yok abi o avatarla sdgh

ricky

niye tüm grup öcü yaptı abi bu adamı, bi tek hershel abi eline sağlık reyis atışı çaktı gerisi fos, hatta capon ağladı lulz

Sosyal ağlarda paylaş

tüm saçmalamacalara rağmen 2. sezonun en iyi bölümüydü bariz. loriyi bi zombiden kopardığım kol ya da bacakla dövmek istiyorum lan bu kadar mı mal olur bi karı. rick de sonunda postayı koydu düzene sokacak mı bakalım grubu ama hakkaten o gruptan bi cacık olmaz artık sdf. merakta bıraktılar da bu sezonki gibi bayık bi sezon gelmez umarım.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...