Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"White Wolf" said:

Beyler bir arkadaşta yazmıştı ama, ben bu konuyla iyi bilgisi olanların yazılarını okudum, benim düşüncemle aynı. Topicteki arkadaşın dediği gibi zombi ısırınca zombie olmuyorsun,zombielerin ağzındaki bakteriden dolayı ateşleniyorsun, zehirleniyorsun ve ölüyorsun. veya sizin bahsettiğiniz yaraya kan geldi ağıza yüze sıçradı niye zombie olmadı diye, bu passive şeyler zombie yapmıyor, o dünyada zaten herkes infected herkes zombie bir bakıma , kim ölürse ölsün kalpten bile gitse zombie oluyor, virus havada zaten. Yanlız benim merak ettiğim bir konu gene bazı arkadaşlardan o zaman izleme bilader yorumu gelcek ama, bu diease control centerdaki elemanlar hep zombieler üzerinde çözüm arıyor, bu virüs nasıl geçer diye. Biride arkadaşlar u hayvanlar niye zombie olmuyor bunların dna'sında bir çözüm olmasın dememişmi ?

aynen öyle geçen sezon açıkladılar zaten kimin neden zombi olduğu.
Mesaj tarihi:

bir yerde okumustum. belki bu konudadir hatirlayamadim tam. shane otobus icinde kalinca bicakla elini kesip kanini otobusun kapisina surmustu. adamlar belli bi sure sonra kursunlar bitmesin diye sadece bicakla oldurmeye baslamislardi. bicagi dezenfekte etme sanslari olmadigi icin o ara virusu kapti bence de shane. havadan bulasmasi sacma. son bolumde boynu kirilan cocuk zombiye donusmedi yanlis hatirlamiyorsam?

Mesaj tarihi:
sigisMoNd said:

bir yerde okumustum. belki bu konudadir hatirlayamadim tam. shane otobus icinde kalinca bicakla elini kesip kanini otobusun kapisina surmustu. adamlar belli bi sure sonra kursunlar bitmesin diye sadece bicakla oldurmeye baslamislardi. bicagi dezenfekte etme sanslari olmadigi icin o ara virusu kapti bence de shane. havadan bulasmasi sacma. son bolumde boynu kirilan cocuk zombiye donusmedi yanlis hatirlamiyorsam?

Dönüştü. Daryl'la Glen öldürdüler hatta.

Mesaj tarihi:
Milamber said:

"White Wolf" said:

Beyler bir arkadaşta yazmıştı ama, ben bu konuyla iyi bilgisi olanların yazılarını okudum, benim düşüncemle aynı. Topicteki arkadaşın dediği gibi zombi ısırınca zombie olmuyorsun,zombielerin ağzındaki bakteriden dolayı ateşleniyorsun, zehirleniyorsun ve ölüyorsun. veya sizin bahsettiğiniz yaraya kan geldi ağıza yüze sıçradı niye zombie olmadı diye, bu passive şeyler zombie yapmıyor, o dünyada zaten herkes infected herkes zombie bir bakıma , kim ölürse ölsün kalpten bile gitse zombie oluyor, virus havada zaten. Yanlız benim merak ettiğim bir konu gene bazı arkadaşlardan o zaman izleme bilader yorumu gelcek ama, bu diease control centerdaki elemanlar hep zombieler üzerinde çözüm arıyor, bu virüs nasıl geçer diye. Biride arkadaşlar u hayvanlar niye zombie olmuyor bunların dna'sında bir çözüm olmasın dememişmi ?

aynen öyle geçen sezon açıkladılar zaten kimin neden zombi olduğu.

Ya bana açıkladıkları kısmı hatırlatır mısın bu konu kafama çok takıldı, özel mesaj atabilir misiniz?
Mesaj tarihi:
Slint said:

sigisMoNd said:

hadi ya o o muydu? dikkat etmedim ona.

Mesaj tarihi:
sigisMoNd said:

Slint said:

sigisMoNd said:

spo

son bölümde kimin boynu kırıldı ki?

Mesaj tarihi:
Cystein said:

aboo dizi o kadar kötüleşti ki millet götüyle izlemeye başlamış, kimse bi bok anlamamış aşsdlfkasşldfksdfg

şu son yorum/spo'lar beni benden aldı

kötü deme siddet uygularim sana.
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

sigisMoNd said:

Slint said:

sigisMoNd said:

spo

öldürülmesine veya öldürülmemesine karar verilecek çocuk.shane kaçırdı hatta ormana götürdü orda boynunu kırdı.sonra ağaca kafa attı sdfsd

Mesaj tarihi:
Bullbird said:

ShadowFax said:

sigisMoNd said:

Slint said:

sigisMoNd said:

spo

öldürülmesine veya öldürülmemesine karar verilecek çocuk.shane kaçırdı hatta ormana götürdü orda boynunu kırdı.sonra ağaca kafa attı sdfsd

boynunu kırmak mi? onu göstermediler ki?

Mesaj tarihi:
Bullbird said:

nası bulamadılar ya saldırdı ya ormanda gece o'ydu işte

abi açıp izlicem. sanki o normal bi zombi değil miydi?

bu arada neyin tartışmasını yapıyoruz. açıp izliyim :P
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...