sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 of böle 720p olmaz ya. nasıl leş belli diil. pişman oldum çektiğime. en az 2gb'lık olması lazım demek ki bu dizinin 720p'sinin. çamur izliyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 preair çekmiş olmayasın temizi çıktı onun eztv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1. bölüm değil 2. bölümden bahsediyorum. bu sabah çıkan bölümü çektim. baya baya leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1.09 gb lık ctu versiyonu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2. bölümden sonra hevesim azaldı benim, bok edecekler kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Red said: 1.09 gb lık ctu versiyonu mu ? Evet bunun görüntü kalitesi çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 baktım goruntu biraz sarımsı çok derinlerde karıncalı gibi sanki machetede öyleydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2. bolum i-ih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Çok yavaş ilerliyor gibi geldi bana olaylar.. Belkide zombi işin içerisinde olunca daha fazla aksiyon bekliyordum ondan bana öyle geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zombi aksiyonunun ömrü 1 saat dizi olunca yavaş gitmesi normal bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 genel kanının aksine ben beğendim 2 bölümü de. bu hariç ya o koku olayı çok bktan olmuş açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 iyi ya, izleniyo ben de beğendim. zombilerin tiplerini çok sevdim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bu konu film olarak çok işlendi. İzlediğim iki bölüm çok kötü değildi ama sıkcı geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2.bölüm gayet iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla sırf o sessiz dünya insanlıgın bitişi bile ilgimi çekiyor :) hafif tempo farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bence çok da süperdi 2. bölüm valla niye beğenmediniz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende anlamadım :) dizi güzel gidiyo.sıkıcı falan denmiş gayet aksiyondu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 panpalar elinde shotgunlarla zombi avına çıkan çılgın amerikalı istiyosanız gidip l4d oynayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loxias said: genel kanının aksine ben beğendim 2 bölümü de. bu hariç ya o koku olayı çok bktan olmuş açıkcası. +1 aklıma direk shaun of the dead geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her hafta 40dk zombi apocalypse izlemek müthiş bence, ama 2 bölümde şehirden ayrıldılar çok koydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hani onceden bi degerlendirme yapinca sezon baz alinirdi. dizi kotu bile olsa daha ilk sezon denirdi zaman taninirdi da bu sure artik premier'e kadar dusmus. onyargili olmamak lazim, ilk 2 bolumde nefret ettiginiz karaktere 4. bolumde yuzuk pesinde kosan gollum gibi asik bile olursunuz. bir de her gun piyasaya zombi dizisi cikmiyor. 2 saatlik filmlerle karistirmayin, sonucta onlarca film suresince surecek dizi. ustelik gayet guzel baz aldigi materyali var. cizgi romani daha bu sene comic-con'da best continuing series odulu aldi. premier direk amc'nin izleyici rekorunu kirdi. 2. sezon simdiden garantilendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Laorx said: her hafta 40dk zombi apocalypse izlemek müthiş bence, ama 2 bölümde şehirden ayrıldılar çok koydu. daha diğer şehirler var kasabalar falan var mekan cok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oo harika Innuendo said: cizgi romani daha bu sene comic-con'da best continuing series odulu aldi. premier direk amc'nin izleyici rekorunu kirdi. 2. sezon simdiden garantilendi. oo daha harika sdf:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 guzel bolumdu bencede çekik gozlu elemani sevdim bayagi:D spo 2 Sanirim çatida unuttuklari eleman bir ara karsilarina çikacak yine Zenci geri gelirken alet çantasini devirmisti, sanirim chainsaw onun içindeydi Eleman elini kesip kurtulursa, payback is a bitch olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bence de çatıdaki adam ölmeyecek, çünkü özellikle kamera testerelerin yere düşmesinin üzerinde durdu.. bi şey olacak orda:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar