sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 of böle 720p olmaz ya. nasıl leş belli diil. pişman oldum çektiğime. en az 2gb'lık olması lazım demek ki bu dizinin 720p'sinin. çamur izliyorum resmen.
hedegog Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 preair çekmiş olmayasın temizi çıktı onun eztv
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 1. bölüm değil 2. bölümden bahsediyorum. bu sabah çıkan bölümü çektim. baya baya leş.
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 2. bölümden sonra hevesim azaldı benim, bok edecekler kesin
Slint Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Red said: 1.09 gb lık ctu versiyonu mu ? Evet bunun görüntü kalitesi çok kötü.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 baktım goruntu biraz sarımsı çok derinlerde karıncalı gibi sanki machetede öyleydi :)
Undisclosed Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Çok yavaş ilerliyor gibi geldi bana olaylar.. Belkide zombi işin içerisinde olunca daha fazla aksiyon bekliyordum ondan bana öyle geldi.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 zombi aksiyonunun ömrü 1 saat dizi olunca yavaş gitmesi normal bence.
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 genel kanının aksine ben beğendim 2 bölümü de. bu hariç ya o koku olayı çok bktan olmuş açıkcası.
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 iyi ya, izleniyo ben de beğendim. zombilerin tiplerini çok sevdim:p
Rock Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Bu konu film olarak çok işlendi. İzlediğim iki bölüm çok kötü değildi ama sıkcı geldi.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 valla sırf o sessiz dünya insanlıgın bitişi bile ilgimi çekiyor :) hafif tempo farketmez
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bence çok da süperdi 2. bölüm valla niye beğenmediniz bilmiyorum.
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bende anlamadım :) dizi güzel gidiyo.sıkıcı falan denmiş gayet aksiyondu
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 panpalar elinde shotgunlarla zombi avına çıkan çılgın amerikalı istiyosanız gidip l4d oynayın...
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Loxias said: genel kanının aksine ben beğendim 2 bölümü de. bu hariç ya o koku olayı çok bktan olmuş açıkcası. +1 aklıma direk shaun of the dead geldi
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 her hafta 40dk zombi apocalypse izlemek müthiş bence, ama 2 bölümde şehirden ayrıldılar çok koydu.
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 hani onceden bi degerlendirme yapinca sezon baz alinirdi. dizi kotu bile olsa daha ilk sezon denirdi zaman taninirdi da bu sure artik premier'e kadar dusmus. onyargili olmamak lazim, ilk 2 bolumde nefret ettiginiz karaktere 4. bolumde yuzuk pesinde kosan gollum gibi asik bile olursunuz. bir de her gun piyasaya zombi dizisi cikmiyor. 2 saatlik filmlerle karistirmayin, sonucta onlarca film suresince surecek dizi. ustelik gayet guzel baz aldigi materyali var. cizgi romani daha bu sene comic-con'da best continuing series odulu aldi. premier direk amc'nin izleyici rekorunu kirdi. 2. sezon simdiden garantilendi.
Red Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Laorx said: her hafta 40dk zombi apocalypse izlemek müthiş bence, ama 2 bölümde şehirden ayrıldılar çok koydu. daha diğer şehirler var kasabalar falan var mekan cok :)
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 oo harika Innuendo said: cizgi romani daha bu sene comic-con'da best continuing series odulu aldi. premier direk amc'nin izleyici rekorunu kirdi. 2. sezon simdiden garantilendi. oo daha harika sdf:D
Maxuth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 guzel bolumdu bencede çekik gozlu elemani sevdim bayagi:D spo 2 Sanirim çatida unuttuklari eleman bir ara karsilarina çikacak yine Zenci geri gelirken alet çantasini devirmisti, sanirim chainsaw onun içindeydi Eleman elini kesip kurtulursa, payback is a bitch olacak
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bence de çatıdaki adam ölmeyecek, çünkü özellikle kamera testerelerin yere düşmesinin üzerinde durdu.. bi şey olacak orda:P
Öne çıkan mesajlar