Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

ya çok salak bi dizi bu... yakıcaksan yak cesetleri. bi karaktere "cesetleri yakıcaz" dedirt ve olsun bitsin... cesetlerin toplanması, taşınması, odun üstüne yerleştirilmesi, 2 meşale yakılması, cesetlerin ateşe verilmesi ve cesetlerin izlenmesini niye izlemek zorundayız ne kadar manasız ne kadar saçma ne kadar gereksiz ve dizinin 10 dakikasını emen bomboş sahneler lan bunlar. documentary mi izliyoruz da her adımlarını bilmemiz gerekiyormuş gibi sıçmaya bile gittiklerinde gösteriyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi böyle Star Wars gibi, hayal kırıklığıan uğrayacığımı biliyorum ama yine de izliyorum.

Lori böle off nası bi mallıktır ya. Şimdi Rick gidecek LOREEAAAA diye ağlancak. Aramaya çıkalım diyecekler sora hani kızı aramak istemiodun ama die Shane'e atarlancaklar öle Drama Drama gidicek. Lori de gerizekalı.

Sosyal ağlarda paylaş

bu dizinin zombie apocalypse'den çok topluluğun psikolojisini mi diyeyim o topluluğun hayatını mı diyeyim, onu anlatacak diye okudum. yani shoutgun'ı al kafasına vur, göm gez durumu yok ve olmayacakta sanırım. Diziyi ben de o kafayla izlemeye başladım ve görünüşe göre gerçekten de dizi böyle ilerleyecek gibi. Yani aksiyondan çok grup içi çatışmaları izleyeceğiz muhtemelen. slow-mo dramalara tam gaz devam. Son bölüm de zaten buna kanıt. Eskiden cıksa da izlesek modundayım bu sefer zaman bulursam izlerim moduna geçtim ben.

bilginizde olsun, çok bi değişiklik beklemeyin konuda.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...