Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 rick fuck yeah. su overdrama ile bogmasalar bi de guzel olacakta. yanliz o gerzek hatunda kaza yapti umarim sezonun geri kalaninda onun uzerinden diziyi gene aglama duvarina cevirmezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sexdrugsrocknroll said: In 2 days, uncover new threats. The Walking Dead mid-season premiere, this Sunday at 9pm/8c on AMC. fuck yeah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 rick erken azacak dizide herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Rick adamım gerçek hayatda acımasız olucaksın. Lider moduna döndü. spoylır abi bok var o kadın yola çıktı kaza yaptı. bir de hamileydi of al başına belayı şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 hd sinin görüntüsü niye iğrenç ya orenji naptın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Nice one sheriff, bölüm yine bayıktı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 meeh.sırf meraktan izliyorum zaten baya atlaya atlaya izledim son 10 dakka izleseniz yeterli o kadar sıkıcı dram dayıyorlar ki daraltıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ricikin karısıs ne yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ya çok salak bi dizi bu... yakıcaksan yak cesetleri. bi karaktere "cesetleri yakıcaz" dedirt ve olsun bitsin... cesetlerin toplanması, taşınması, odun üstüne yerleştirilmesi, 2 meşale yakılması, cesetlerin ateşe verilmesi ve cesetlerin izlenmesini niye izlemek zorundayız ne kadar manasız ne kadar saçma ne kadar gereksiz ve dizinin 10 dakikasını emen bomboş sahneler lan bunlar. documentary mi izliyoruz da her adımlarını bilmemiz gerekiyormuş gibi sıçmaya bile gittiklerinde gösteriyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 siz bunu hla izliyo musunuz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ya akila bi sus sen de ya... zaten ortalık karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 ortalik karisiksa sisman olanin bacagina sik bi kursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Dizi böyle Star Wars gibi, hayal kırıklığıan uğrayacığımı biliyorum ama yine de izliyorum. Lori böle off nası bi mallıktır ya. Şimdi Rick gidecek LOREEAAAA diye ağlancak. Aramaya çıkalım diyecekler sora hani kızı aramak istemiodun ama die Shane'e atarlancaklar öle Drama Drama gidicek. Lori de gerizekalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Lori tam bir salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 spo lan sırf o gerizekalı karı kaza gecirdiya izlemicem artık bıraktım diziyi simdi onun draması fln edit:abov neler yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 AHAHAHAHA nasıl fail o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 sorma cok uykuluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 uykumuz geldi diziyi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gene mi olmamış ? izlemedim daha son bölümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şu kadınlar ölürse dizi 10 numara olacak fakat gidişat onu göstermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 BiTcH_oFBaT said: uykumuz geldi diziyi izlerken. aynen. asla iyi gitmeyecek galiba bu dizi ya. yalnız barda geçen sahne iyiydi, onun hakkını verelim. orda bir uyanır gibi oldum sonra baktım bitmiş bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi bar sahnesi hariç çok sıkıcıydı.drama yapmaya çalışıyorlar fakat onu da uzatarak mahvediyorlar.dolu dolu bi 45 dakika geçmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 abi 45 dakikada işlenen olaylar ve duygu aslında 5 dakikalık. Breaking Bad inanılmaz ağır bir dizi mesela ama bunun gibi değil ya bundaki ağırlık böyle acaip bi lüzumsuz. çok sıktı beni son bölüm. absürd bir zamanda ara verildi zaten. sezonu bitir napıyosan yap sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 breaking bad dramayı bundaki gibi detaylarına inerek göstermiyor mesela.cystein in önceki sayfalarda dediği gibi sürüyle gereksiz sahne vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bu dizinin zombie apocalypse'den çok topluluğun psikolojisini mi diyeyim o topluluğun hayatını mı diyeyim, onu anlatacak diye okudum. yani shoutgun'ı al kafasına vur, göm gez durumu yok ve olmayacakta sanırım. Diziyi ben de o kafayla izlemeye başladım ve görünüşe göre gerçekten de dizi böyle ilerleyecek gibi. Yani aksiyondan çok grup içi çatışmaları izleyeceğiz muhtemelen. slow-mo dramalara tam gaz devam. Son bölüm de zaten buna kanıt. Eskiden cıksa da izlesek modundayım bu sefer zaman bulursam izlerim moduna geçtim ben. bilginizde olsun, çok bi değişiklik beklemeyin konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar