Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Cystein said:

kenkut onu ben de demiştim ama bu çizgiroman 28 daysden eski galiba. çalsa çalsa 28 days çalmıştır :D özenti diyenleri dövüyolar...

eski değil aslında, garip bir şekilde hemen hemen aynı zamanlarda yapılmış diyebiliriz :)

Yani yanlış hatırlamıyorsam çizgi roman, filmden 3 veya 4 ay kadar sonra yayınlanıyordu fakat hem filmin hemde çizgi romanın hazırlık aşamalarının birkaç yıl öncesine dayandığı söyleniyor.

Tesadüf yani sadece :)
Sosyal ağlarda paylaş

yahu "tum dunya yikilirken ana karakter'e birsey olmayacak ve ayni zamanda hic birseyden haberi olmayacak" diye dusununce cok fazla mantikli secenek olmuyor. zaten hastanede uyanma 28 days'e ozgun degil. ha konu benzer olunca karsilastirma oluyor elbet ama geciniz onu.

darkrider yanlis hatirliyorsun. comic birak post-production'i fikri daha yeni iken 28 days vizyondaydi bile.
Sosyal ağlarda paylaş

güzeldi

en uyuz oldugum kadın karakterini getirip koymuslar ya.prison breakte nefret ettim kadından gelmiş buraya.

ailesinin yaşama şeklini ögrenmemiz bir klişeydi.en yakın arkadaşının karısının düdüklemesi falan.ama güzel başladı güzel bitti bölüm.

hyr herifin zombi olan bir dunyada atla gezme fikri harbiden fantastik.ata üzüldüm ztn

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...