Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 ya öyle diyorlarda sanırım geyik sadfsda http://www.kahramanlarsinemada.com/yuruyen-oluler-ortakoyde/ olay şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 sgdad hayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 düştü go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 2 hafta once izledik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 düzelteyim insan gibi versiyonu düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Lelouch said: insan ve şükrü? lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Yil 2010 hala zombi filmi görünce sevinen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 polis de set ekibindendi beyler inanmayın anlatılanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 tankın altında intihar edicek gibi olunca, çok sevindim bu kadar gerizekalı bir ana karakter olamaz. -Hey, you.Dumb ass. Hey, you in the tank. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 özenti başladı bakalım nasıl gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 bu hastanede uyanma olayı klasik mi klişe mi? sanki 28 gün sonrada da vardı böyle bir şey. şu tarz zombili öcülü filmlerde en sevmediğim şey gerzek başrol oyuncusu. umarım tanktan çıkamadan geberir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 kenkut onu ben de demiştim ama bu çizgiroman 28 daysden eski galiba. çalsa çalsa 28 days çalmıştır :D özenti diyenleri dövüyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 belden aşası olmayan zombi favorimdi, keşke her bölümde olup çaktırmadan ekranın ucunda sürünse fringede ki gözcü gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Cystein said: kenkut onu ben de demiştim ama bu çizgiroman 28 daysden eski galiba. çalsa çalsa 28 days çalmıştır :D özenti diyenleri dövüyolar... eski değil aslında, garip bir şekilde hemen hemen aynı zamanlarda yapılmış diyebiliriz :) Yani yanlış hatırlamıyorsam çizgi roman, filmden 3 veya 4 ay kadar sonra yayınlanıyordu fakat hem filmin hemde çizgi romanın hazırlık aşamalarının birkaç yıl öncesine dayandığı söyleniyor. Tesadüf yani sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2010 zombilerin makyajları çok hoşuma gitti ama hele o belde aşağısı olmayan hatunun süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yahu "tum dunya yikilirken ana karakter'e birsey olmayacak ve ayni zamanda hic birseyden haberi olmayacak" diye dusununce cok fazla mantikli secenek olmuyor. zaten hastanede uyanma 28 days'e ozgun degil. ha konu benzer olunca karsilastirma oluyor elbet ama geciniz onu. darkrider yanlis hatirliyorsun. comic birak post-production'i fikri daha yeni iken 28 days vizyondaydi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 iyide çok iyi gene it gibi para harcamışlar, güzel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yogun bakım aleti kapalıyken o kadar süre nasıl hayatta kaldı onu anlamadım. onun dışında baya güzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ne kadar sure? onu gectim ac, susuz, ama tabii boyle seylere kasmak manasiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 zombilere inanıp o detayları sorgulamak :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 onu diyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 güzeldi en uyuz oldugum kadın karakterini getirip koymuslar ya.prison breakte nefret ettim kadından gelmiş buraya. ailesinin yaşama şeklini ögrenmemiz bir klişeydi.en yakın arkadaşının karısının düdüklemesi falan.ama güzel başladı güzel bitti bölüm. hyr herifin zombi olan bir dunyada atla gezme fikri harbiden fantastik.ata üzüldüm ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet abi kesinlikle en gıcıklardan biri. bi bu, bi housetaki cameron. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Evet baya klişe var ama genel olarak cok guzel ,cok eglendigim bi bolumdu..cekimler falan acayip basarili geldi bana.atmosferi falan da cok iyi yapmşlar.zombileri de undead gibi yapmislar cok sevdim.böyle bi dizi simdi cidden iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Bölüm 2 yayınlanmadımı halen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar