Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 edit: sarkiyi degil direk albumu tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 tamam yaa buldum http://www.youtube.com/watch?v=6TYUeDkYmVY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bende direk dinlemeden atmisim kendimden emin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bu dizi gittikce baymaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bir diziyi ilerlete ilerlete izlemeye başladıysan bilki yakındır sonu. Ahanda bu bölümde artık öyle yapmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 halbuki ilk bölüm nasıl da heyecanlıydı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sezon arası çok uzun sürdü bence o yüzden.bana ilk sezon çok sürükleyici gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 otis abim identity delisi ve constantine'deki peder değil mi, seviyorum o dayıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 2.sezon sönük başladı dedim karşı geldiniz alın 2. bölümde bok gibi bir de bu zombieler ne tutarsız arkadaş bi kokuya gelirler bi ışığa gelirler bi körler bi slow motion hareket ederler bi depara falan kalkıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Mendoza said: Bir diziyi ilerlete ilerlete izlemeye başladıysan bilki yakındır sonu. Ahanda bu bölümde artık öyle yapmaya başladım. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben gayet efendi efendi izledim.kötüydü ama gerçekten birde çiftlikteki elemanlarda bir gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bence gayet normaldi bölüm. ritmi bu dizinin daha fazla bişey beklemiyorum. bu iyi benim için. ama darkrider kardeşimin dediklerine katılıyorum tutarlılık açısından. çizgi romanı tam takip edemedim ama takip ettiğim kadarındaki insan ilişkileri ve walking dead'in zombi anlamı dışında kullanımı beni çeken faktör olduğundan dizinin ritmini iyi buluyorum. bi de rick hep gözümün önüne love actually'i getiriyor, hala garipsiyorum aksanını oyuncunun. aferin ya. o zombilerden koşarak kaçarlar ne var yea diyenler nerdesiniz şimdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 dizi çok tırt. ilk sezon ilk iki bölüm güzeldi. geri kalanı tırt. sevenleri de tırt. en tırtı nihan. balkon demirine sürünce tırrrttıtoyn diye ses çıkarıyo. ilk sezonu niye izledim hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 bi terra nova kadar tırt olmasa da tırt hani, supradyn haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 tırtır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 rick in karisi House daki wilsona cok benziyor. kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 o kadın prison break skofield abinin manitası kendisini hiç sevmem çok itici bi suratı var da ben niye bunu söyledim bilmiyorum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wilson seker gibi adam kadin hakket cogitici ama benziyolar sdfsd yine kaybettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 kisa sacli kiz cok iyimis zorro gibi kari valla. xunn yine ban yedigine göre gidip bana alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Supernatural'daki hırsız hatun değil mi o kısa saçlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 üçüncü sezon garantilenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 http://www.uplolit.com/media/201110/20a0387b4fca067ab10391c855a74db0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Böyle bayık devam edecekse, etmesin lütfen. O paraya daha güzel yapımlar yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Şu diziyi her bölüm "tamam bu sefer çok daha iyi olacak, bu sefer kesin süper olacak" diye bekleyip her defasında failleyen bir tek ben miyim? 2s1b'de o kadar saçma o kadar sıkıcı geldi ki bana ki yani gerçekcilikten yakından uzaktan alakası yok. Oyuncuları pazardan toplamışlar gibi hani. şerif, shane ve lori kurtarıyor diziyi. Bi de yaşlı amcam var o iyi oynuyor gerisi çok tırıvırı. Böyle tv serilerinde korkuyu, heyecanı oyuncunun gözünde hissetmek lazım arkadaş. Ayrıca Oyunculara öyle roller biçilmiş ki gerçek hayatta olsa sittin sene yapmayacağın şeyler dönüyor dizide. Gereksiz dram hatsafada. Olmamış. edit: Darly'nin de hakkını verelim adam dizideki en iyi oyuncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar