Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

bence gayet normaldi bölüm. ritmi bu dizinin daha fazla bişey beklemiyorum. bu iyi benim için. ama darkrider kardeşimin dediklerine katılıyorum tutarlılık açısından.
çizgi romanı tam takip edemedim ama takip ettiğim kadarındaki insan ilişkileri ve walking dead'in zombi anlamı dışında kullanımı beni çeken faktör olduğundan dizinin ritmini iyi buluyorum.
bi de rick hep gözümün önüne love actually'i getiriyor, hala garipsiyorum aksanını oyuncunun. aferin ya.
o zombilerden koşarak kaçarlar ne var yea diyenler nerdesiniz şimdi sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

Şu diziyi her bölüm "tamam bu sefer çok daha iyi olacak, bu sefer kesin süper olacak" diye bekleyip her defasında failleyen bir tek ben miyim?

2s1b'de o kadar saçma o kadar sıkıcı geldi ki bana ki yani gerçekcilikten yakından uzaktan alakası yok. Oyuncuları pazardan toplamışlar gibi hani. şerif, shane ve lori kurtarıyor diziyi. Bi de yaşlı amcam var o iyi oynuyor gerisi çok tırıvırı. Böyle tv serilerinde korkuyu, heyecanı oyuncunun gözünde hissetmek lazım arkadaş.

Ayrıca Oyunculara öyle roller biçilmiş ki gerçek hayatta olsa sittin sene yapmayacağın şeyler dönüyor dizide. Gereksiz dram hatsafada. Olmamış.

edit: Darly'nin de hakkını verelim adam dizideki en iyi oyuncu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...