Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu zombi bizim psikopat abi değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Silphatos said: sondaki sezonluk spoiler silsilesi olmasa iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Nomak said: Ne oldu 1. sezondaki olaylar web episodemi bunlar ? bakamiyorum ;uan net kötü.. Sezon açılışı orta şeker idi bakalım ne zaman akıllanacaklar. ilk bölümdeki belden aşağısı olmayan süreren zombi teyzenin hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 knox said: tüm kadınları öldürsünler,dizi akabilir. ahahahaha +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hatta norman tek basina aksin ya crossbowunu sevdiim <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dizi çok bayık lan. araba altına girince zombilerin tınlamaması falan. tüm insanlık malmış heralde zombinin ağzına elini falan sonmuş zombie olanlar. zira zombie olmak baya zor gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bir tane işlevsel, hikayeye duygu katan dişi yok. Bütün olay yine taşaklılarda, acil müdahale edilmesi lazım yoksa cidden tadını kacıracaklar dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 zombi abi.napsın şiir okuyup şarap mı içsin zombiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 taze etin kokusunu 2 km öteden alan zombielere alışığız biz. göz teması kurmadığın sürece ölme olasılığın yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 koşsalar yeter bence.koşanlar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Infected > Zombie. Hala 28 Days Later en iyi bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 norman oldugu surece izlerim onu da oldururlerse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Norman hillbilly oldugu için Loli seviyor, o kıza birşeyler yapmaya kalktıgı gibi vuracak onu Şerif Reyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bölüm güzeldi ya ben geriliyorum bu diziyi izlerken ama işte karı zırlaması deli ediyor beni.ölsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Pek heycan yaratmadı. Özlememişim bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 dun oyun arasi yemek yerken izliyim dedim cennet mahallesinden bile kotu bi dizi kanaati getirdim. kapattim ve oyuna devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Red said: bölüm güzeldi ya ben geriliyorum bu diziyi izlerken ama işte karı zırlaması deli ediyor beni.ölsünler aynen arabalara gelince sürü baya baya gerildim bende ama dramayı biraz kısmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Daha fazla adrenalin lazım korkuyu kısıp. Hala 2-3 tane walker'dan korkuyor olmalarını anlamıyorum zaten, adamlar yürüyor. Kızı kurtarmak için tek yapması gereken çelme takıp yürüyerek uzaklaşmaktı. +200 puan arkasını dönerken güneş gözlüklerini takarsa gelir, kısa günün karı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 zombiler romero zombisi değil öyle çelme takıp düşürücek kadar walker değiller. bence bu bölüm baya iyiydi. ilk sezonun son bölümünden nefret etmiştim, beğenmemin onla da alakası olabilir. daryl'ın kilisede isaya j.c. demesi çok eğlendirdi. daryl zombinin midesini yararkenki rick'in suratı, paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Yok gayet etrafında ip atlanacak zombiler, hakladıkları tek bir zombi bile ani bir hareket yapmadı su ana kadar, herhangi bir refleks yok yani, bırak hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tutarsızlık var ama onu sevmiyom çok. geçmişte zombilerin yanlarından geçerken koku almasınlar diye kendilerini kana, dalağa, ciğere, bağırsağa boğdular. şimdi arabanın altındayken yani 1 metre uzağındayken koku alamıyor mu zombiler yani? ne bilim garip geliyor... bi de ilk defa walker'ların bu kadar hızlı hareket ettiğini gördük heralde ormanda. daha önce bildiğin, gerçek anlamıyla walker'dılar. mal mal yavaş yavaş yürüyorlardı yani koştular neredeyse ormanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 dizi iyi uykusuz birakti beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 lol ne kötü bölümdü be uykum geldi izlerken, ilk sezonu hatırlamıyorum o da mı kötüydü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Sanki kötü olan sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 O kadar begenmedim bu bölümü ama genede l4d2 oynuyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar