Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

uğraşmayın şununla ya. don't feed the troll.

biraz daha kasarsa infected diye yeni bir genre açacak sinema tarihinde. takılsın.

Okudugunu anlama kapasiten mi yok, yoksa laf ola beri gele diye mi kasiyorsun.

Yonetmenle yapilan roportajdan alinti yaptim, turkceye cevireyim ingilizce kasiyorsa seni.

Adam "Zombi filmi degil kardesim, onlar zombi degil" diye ustune basa basa soyluyor, kalkipta bana troll diyorsun.

Varmi bi aciklaman? argumanin? Yoksa trolle mi kasiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

tamam ya, güzelim konuyu rezil ettik zaten. Herkes kendi bildiğini kabullensin madem. Sen rage magduru insan evladı diye bahset biz zombi diyelim.

Ya istersen ucan palyaco de, senin bilecegin is beni ilgilendirmez.

Ama infected ( rage virusu bulasmis adam) onlar zombi degil deyip, bizzat yonetmenle yapilan roportajdan alinti yapip, vodoo ve sinema filmlerinden ornek gosterdigimde,
"zombi de nefes aliyoeaa, onlar zombi, sen insan olamamissin" hede hode diye saldirinca komik oluyor.

Sen takil kafana gore. Uzatmaya gerek yok, uzatilacak birsey yok cunku. Gereksiz helecan oldu bu topakta.
Sosyal ağlarda paylaş

bak trollcüm. düzgün bi cevap veriim sonra seni yanlız dünyanla başbaşa bırakiim.

birisi sana "bana iyi zombi filmi söylesene" dediği zaman. 28 days later'ı her şekilde sayarsın. şöyle demezsin yani "aslında zombi filmi değil ama yine de izle baya benziyo"

bu da demektir ki bildiğin zombi filmi işte, elemanlar teknik olarak zombi değillerse bile bu film bir zombi filmidir herşeyiyle çok net.

takıl artık kafana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bak trollcüm. düzgün bi cevap veriim sonra seni yanlız dünyanla başbaşa bırakiim.

birisi sana "bana iyi zombi filmi söylesene" dediği zaman. 28 days later'ı her şekilde sayarsın. şöyle demezsin yani "aslında zombi filmi değil ama yine de izle baya benziyo"

bu da demektir ki bildiğin zombi filmi işte, elemanlar teknik olarak zombi değillerse bile bu film bir zombi filmidir herşeyiyle çok net.

takıl artık kafana göre.

Cahille tartisilmiyormus harbiden, teknik olarak zombi filmi degil dedigin gibi. Hadi yavrum sen tartisma trollerle, senio asiyor teknik konular.

EDIK: BOyle amcaya email attim, garibim zombi filmi olmadigini saniyor cektigi filmin.
Haitililere ve dil kurumlarina falan da basvuralim, duzeltsinler hatalarini. Herkes yanlis biliyor. Sabonise sorduk," zombi filmi o, arkadas sordugunda zombi filmi diyoruym ben" dedi diye senden alinti yaptim. Hersey cok guzel olacak.

Sevgilerimle,
Troll
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

Laorx said:

tamam ya, güzelim konuyu rezil ettik zaten. Herkes kendi bildiğini kabullensin madem. Sen rage magduru insan evladı diye bahset biz zombi diyelim.

Ya istersen ucan palyaco de, senin bilecegin is beni ilgilendirmez.

Ama infected ( rage virusu bulasmis adam) onlar zombi degil deyip, bizzat yonetmenle yapilan roportajdan alinti yapip, vodoo ve sinema filmlerinden ornek gosterdigimde,
"zombi de nefes aliyoeaa, onlar zombi, sen insan olamamissin" hede hode diye saldirinca komik oluyor.

Sen takil kafana gore. Uzatmaya gerek yok, uzatilacak birsey yok cunku. Gereksiz helecan oldu bu topakta.

cidden troll musun arkadaşım, tamam infected diye kendi çapında istediğin tabiri kullan uzatmayalım diyorum ona bile karşı çıkar gibi msg atmaya devam ediyorsun. Troll olduğunu kanıtladın. tebrikler.
Sosyal ağlarda paylaş

Laorx said:

cidden troll musun arkadaşım, tamam infected diye kendi çapında istediğin tabiri kullan uzatmayalım diyorum ona bile karşı çıkar gibi msg atmaya devam ediyorsun. Troll olduğunu kanıtladın. tebrikler.

Cok naifmissin sen de be bilader, ortaya ziplayip bana durduk yerde hakaret etmeden once dusunecektin, "benim lafimin ustune laf olmaz" zihniyetindeysen.
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane daha buldum:

Patient Zero.
Based on the novel by Jonathan Maberry, this show follows Baltimore detective Joe Ledger as he joins a new secret department called the Department of Military Sciences, which deals with threats that Homeland Security can't handle. First up: a new bio-weapon that turns people into zombies.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...