sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 uğraşmayın şununla ya. don't feed the troll. biraz daha kasarsa infected diye yeni bir genre açacak sinema tarihinde. takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sabonis said: uğraşmayın şununla ya. don't feed the troll. biraz daha kasarsa infected diye yeni bir genre açacak sinema tarihinde. takılsın. Okudugunu anlama kapasiten mi yok, yoksa laf ola beri gele diye mi kasiyorsun. Yonetmenle yapilan roportajdan alinti yaptim, turkceye cevireyim ingilizce kasiyorsa seni. Adam "Zombi filmi degil kardesim, onlar zombi degil" diye ustune basa basa soyluyor, kalkipta bana troll diyorsun. Varmi bi aciklaman? argumanin? Yoksa trolle mi kasiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 herkes artis olmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 tamam ya, güzelim konuyu rezil ettik zaten. Herkes kendi bildiğini kabullensin madem. Sen rage magduru insan evladı diye bahset biz zombi diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dur la araya karışacaktım ben daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 taraf tutmak gibi olmasın da adamın bişey dediği yok ki, yönetmenin yalancısı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Laorx said: tamam ya, güzelim konuyu rezil ettik zaten. Herkes kendi bildiğini kabullensin madem. Sen rage magduru insan evladı diye bahset biz zombi diyelim. Ya istersen ucan palyaco de, senin bilecegin is beni ilgilendirmez. Ama infected ( rage virusu bulasmis adam) onlar zombi degil deyip, bizzat yonetmenle yapilan roportajdan alinti yapip, vodoo ve sinema filmlerinden ornek gosterdigimde, "zombi de nefes aliyoeaa, onlar zombi, sen insan olamamissin" hede hode diye saldirinca komik oluyor. Sen takil kafana gore. Uzatmaya gerek yok, uzatilacak birsey yok cunku. Gereksiz helecan oldu bu topakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bak trollcüm. düzgün bi cevap veriim sonra seni yanlız dünyanla başbaşa bırakiim. birisi sana "bana iyi zombi filmi söylesene" dediği zaman. 28 days later'ı her şekilde sayarsın. şöyle demezsin yani "aslında zombi filmi değil ama yine de izle baya benziyo" bu da demektir ki bildiğin zombi filmi işte, elemanlar teknik olarak zombi değillerse bile bu film bir zombi filmidir herşeyiyle çok net. takıl artık kafana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sabonis said: bak trollcüm. düzgün bi cevap veriim sonra seni yanlız dünyanla başbaşa bırakiim. birisi sana "bana iyi zombi filmi söylesene" dediği zaman. 28 days later'ı her şekilde sayarsın. şöyle demezsin yani "aslında zombi filmi değil ama yine de izle baya benziyo" bu da demektir ki bildiğin zombi filmi işte, elemanlar teknik olarak zombi değillerse bile bu film bir zombi filmidir herşeyiyle çok net. takıl artık kafana göre. Cahille tartisilmiyormus harbiden, teknik olarak zombi filmi degil dedigin gibi. Hadi yavrum sen tartisma trollerle, senio asiyor teknik konular. EDIK: BOyle amcaya email attim, garibim zombi filmi olmadigini saniyor cektigi filmin. Haitililere ve dil kurumlarina falan da basvuralim, duzeltsinler hatalarini. Herkes yanlis biliyor. Sabonise sorduk," zombi filmi o, arkadas sordugunda zombi filmi diyoruym ben" dedi diye senden alinti yaptim. Hersey cok guzel olacak. Sevgilerimle, Troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 NoTwisT said: Laorx said: tamam ya, güzelim konuyu rezil ettik zaten. Herkes kendi bildiğini kabullensin madem. Sen rage magduru insan evladı diye bahset biz zombi diyelim. Ya istersen ucan palyaco de, senin bilecegin is beni ilgilendirmez. Ama infected ( rage virusu bulasmis adam) onlar zombi degil deyip, bizzat yonetmenle yapilan roportajdan alinti yapip, vodoo ve sinema filmlerinden ornek gosterdigimde, "zombi de nefes aliyoeaa, onlar zombi, sen insan olamamissin" hede hode diye saldirinca komik oluyor. Sen takil kafana gore. Uzatmaya gerek yok, uzatilacak birsey yok cunku. Gereksiz helecan oldu bu topakta. cidden troll musun arkadaşım, tamam infected diye kendi çapında istediğin tabiri kullan uzatmayalım diyorum ona bile karşı çıkar gibi msg atmaya devam ediyorsun. Troll olduğunu kanıtladın. tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Aluriel said: taraf tutmak gibi olmasın da adamın bişey dediği yok ki, yönetmenin yalancısı yani. ya git savunma şunu sen de. notwist yönetmen farkında olmadan zombi filmi çekmiş uzatma. adamın canını sıkmayın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Laorx said: cidden troll musun arkadaşım, tamam infected diye kendi çapında istediğin tabiri kullan uzatmayalım diyorum ona bile karşı çıkar gibi msg atmaya devam ediyorsun. Troll olduğunu kanıtladın. tebrikler. Cok naifmissin sen de be bilader, ortaya ziplayip bana durduk yerde hakaret etmeden once dusunecektin, "benim lafimin ustune laf olmaz" zihniyetindeysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 daha fazla beslemiyoruz, hadi canım. edit: imzan çogzl bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Beni de gaza getirdiniz,aradaki diziyi üste taşıyınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Cahille tartisilmaz harbiden. Opuyorum seni gididan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Tremour77 said: Beni de gaza getirdiniz,aradaki diziyi üste taşıyınca... Dizi guzel, ama cizgi romani daha iyi. ( ana konuya donelim hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dizi en pozitif yaklaşımla bile vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 NoTwisT said: Cahille tartisilmaz harbiden. Opuyorum seni gididan. bende seni opuyorum. öpüşelim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 izlemiyorum bu diziyi ama klonları geliyor: The CW is developing The Awakening, a show about two sisters dealing with their relationship and a zombie apocalypse. And NBC's developing a show from McG's production company, Zombies vs. Vampires. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 ahahaha baktılar bu tuttu.emo vampir dizileri filmleride tutuyor.birleştirelim demişler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2GYSADe9mYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bi tane daha buldum: Patient Zero. Based on the novel by Jonathan Maberry, this show follows Baltimore detective Joe Ledger as he joins a new secret department called the Department of Military Sciences, which deals with threats that Homeland Security can't handle. First up: a new bio-weapon that turns people into zombies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bi filmin, dizinin, animenin vs. konusu, yonetmenin, yapımcının veya senaristin anlattığı değil, izleyicinin algıladığıdır. Bana gore 28 days later, shemale holocaust tur belki.. O yuzden raad olun, germeyin birbirinizi, öpüşün barışın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 2. sezon ne zaman başlayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2011 çekimleri bu ay başlıyor daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar