Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Red said:

ya şey olayına çok kitleniyorum.kanlar fışkırıyo oralarına buralarına gidip temizlenmiyorlar

agzına gözüne sürücen yanlıslıkla ne gerek var

Aahaha bende o an eğer o sıçrayan kanla bunlardan biri zombileşirse izlemem dizi çünkü bu kadar da aptallık olmaz diye düşünüyordum.
Mesaj tarihi:
ya benim anladığım :

zombiye dönüştüren virüs herkese bulaşmış durumda.yani öldünde zombi oluyon kaçarı yok. ısırılma olayı ise farklı ısırıkta zombi virüsü değil ölümcül bakteri filan var sanırım çünkü ısırılan kişi ateşlenip hastalanıp ölüyor.yılan zehiri gibi düşünebiliriz.

hatta

çizgi romanda
ısırılan bi adamın kolunu mu bacanı mı kesiyolardı ısırılan uvzunu adam kurtuluyordu.

Mesaj tarihi:

BENCE valla izlediğim en tırt sezon finallerinden biriydi ne diyeyim. bütün bölüm cdc patlasın diye bekledik, son saniyede hani "şuraya gidiyoruz" derler millet sardırır dedim onu bile demediler yani.

Mesaj tarihi:
bu bölüm dandikti.cidden dandikti hemde.hele o bilimsel açıklamalar nerden çıktı? şu yapımcı mıdır senarist midir kim karar veriyosa olaylara yakalican bi sopa çekip zorla tüm walking dead serisini okutacan sonra da son bölümü tekrar izletip gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıcan.
Mesaj tarihi:
sarışın kadından kurtulsaydık bari o bile olmadı.

bi de 6 bölüm işine takıldım ben; ama neyse. duyan süper pahalı prodüksiyon zanneder. filmdeki en büyük efekti gördük bu bölümde, o da amiga zamanlarından hallice.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...