Cystein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 cdc bir biyokimyager olarak cdc'deki adama çok kızdım. oraya konur mu lan o? anladık uyumuyosun ama şalskdf bu kadar da öküzlük olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Laorx said: virüs işte, doğal ölümler ayağa kalkmıyo. Dizide bu konuda bir aciklama yapilmadi, ama cizgi romanda olen herkes ayaga kalkiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ne biçim virüs ki o zaman, neyse. ama orasına burasına tenine kan salya sümük sıçrıyo zombilerden ama nedense bulaşmıyo bu elemanlara virüs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Red said: ya şey olayına çok kitleniyorum.kanlar fışkırıyo oralarına buralarına gidip temizlenmiyorlar agzına gözüne sürücen yanlıslıkla ne gerek var Aahaha bende o an eğer o sıçrayan kanla bunlardan biri zombileşirse izlemem dizi çünkü bu kadar da aptallık olmaz diye düşünüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ya benim anladığım : zombiye dönüştüren virüs herkese bulaşmış durumda.yani öldünde zombi oluyon kaçarı yok. ısırılma olayı ise farklı ısırıkta zombi virüsü değil ölümcül bakteri filan var sanırım çünkü ısırılan kişi ateşlenip hastalanıp ölüyor.yılan zehiri gibi düşünebiliriz. hatta çizgi romandaısırılan bi adamın kolunu mu bacanı mı kesiyolardı ısırılan uvzunu adam kurtuluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oha, o çok fantastik bişemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 spo Bölümün başında hatun zombiye sarılıyodu ya of abi çok gereksiz geldi bana bi ısırık alıcak zombi biticek olay bari tırmalasaydıda sarışın gerizekalıdan kurtulsaydık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 evet o sarışına ben de uyuzum. gideydi şimdiden iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 millette zaten bi zombi öpme yalama sevdası. elemana (spo olmasın) güle güle derken zenci karı da öptü yuttu falan bi ayaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ahahah çizgi romanı okusan neler var o konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Osuran_boğa said: ahahah çizgi romanı okusan neler var o konuda seks? asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 mokoko said: Osuran_boğa said: ahahah çizgi romanı okusan neler var o konuda seks? asdadas ahahah :D yazıyı okuyunca benimde aklıma direk o geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 oha nekrofili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 son bölüm mü şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 5. bolumun ikinci yarisi iyiydi epeyce. Hic beklemiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 MeSh said: oha nekrofili ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şimdi bekle 1 sene bide hayatımda bu kadar kötü 720p ripi görmedim boşuna 720p indiriyoruz 400mblıklardan farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ya onu çözemedim bende. demonoidde 1.43gb versiyon gorudm ama her zaman cıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 6. bölüm süperdi. yeni sezonda ne olacak merak ettim şimdi. 13 bölüm olacakmış 2. sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yeni başladım izlemeye de şu sümüklü karı gene ağlıyor ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 BENCE valla izlediğim en tırt sezon finallerinden biriydi ne diyeyim. bütün bölüm cdc patlasın diye bekledik, son saniyede hani "şuraya gidiyoruz" derler millet sardırır dedim onu bile demediler yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 eveeet çizgi romanları okumanın vakti geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 bu bölüm dandikti.cidden dandikti hemde.hele o bilimsel açıklamalar nerden çıktı? şu yapımcı mıdır senarist midir kim karar veriyosa olaylara yakalican bi sopa çekip zorla tüm walking dead serisini okutacan sonra da son bölümü tekrar izletip gözlerinin içine anlamlı anlamlı bakıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 sarışın kadından kurtulsaydık bari o bile olmadı. bi de 6 bölüm işine takıldım ben; ama neyse. duyan süper pahalı prodüksiyon zanneder. filmdeki en büyük efekti gördük bu bölümde, o da amiga zamanlarından hallice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 evet ya ona heveslenmiştim ben de ama ah be drekten döndü gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar