Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Walking Dead (2010) - AMC

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amonn said:

30sn kesilcek kelepçe zincirini

tüm pati tarihinin en talihsiz beyanlarından birisi :D

çoğu kelepçe topta, tüfekte kullanılan çelik-nikel alaşımdan dökülür. bu başlıkta ısrarla yanlış bilgilendirme yapılıyor, dikkat çekmek istedim.

yarın birgün elleri kelepçeli, kanun güçlerinden kaçması icap eden arkadaşların başını daha da belaya sokacaksınız. yalandan yere adamlara testere aratmayın o zor pozisyonda.
Mesaj tarihi:
5-10 saat uğraşsa keserdi muhtemelen. sanki kemiği 3 dakkada kesti de...

senaristlerin malozluğu sonra bi de karaktere "demek testere körelmişti kelepçeye yetmedi" dedirtmişler. hey allam :D
Mesaj tarihi:
huun said:

amonn said:

30sn kesilcek kelepçe zincirini

tüm pati tarihinin en talihsiz beyanlarından birisi :D

çoğu kelepçe topta, tüfekte kullanılan çelik-nikel alaşımdan dökülür. bu başlıkta ısrarla yanlış bilgilendirme yapılıyor, dikkat çekmek istedim.

yarın birgün elleri kelepçeli, kanun güçlerinden kaçması icap eden arkadaşların başını daha da belaya sokacaksınız. yalandan yere adamlara testere aratmayın o zor pozisyonda.

lan evinizde spiral testere vs yoksa zaten adam niye gelsin ki size.
Mesaj tarihi:
çizgi romanı bire bir takip etmiyor dizi.bölesi daha iyi önceden okumuş kişiler herşeyi bilmiyor en azından.

bide nie orda yaşıolar 1-2 zombi de gelmiş güvenli bi yer değil demiş birisi.çizgi romanda rick reis de sorguluyodu bu durumu.amann boşver ya zati beceriksizler patır patır dökülüyo:)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

e kelepçeyi kesmesin hadi, allahın paslı borusunu da mı kesemiyo, bakır ne kadar zor kesilecek ki

Cidden anca o danadan beklenirdi bu. Eli kesmiş hayvan. Gerçi bende zombiler kapı arasından bana bakarken heycan yapardım ne yapacağımı şaşırırdım :D
Mesaj tarihi:
selam
15 ay asayiş jandarma olarak askerliğimi yaptım. hep yanımda bir kelepçe vardı. adamların ki daha kalitelidir büyük ihtimalle ama ben ellerimi kelepçeliyken ataç la açtım bi kaç kez denedikten sonra. hiç te zor değil. gerçi dediğim gibi elin adamı öyle kelepçe kullanmaz. bizim garib jandarma kuvvetlerine vermişlerdir öyle dandik kelepçeyi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...