aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 adam krep cekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 amonn said: 30sn kesilcek kelepçe zincirini tüm pati tarihinin en talihsiz beyanlarından birisi :D çoğu kelepçe topta, tüfekte kullanılan çelik-nikel alaşımdan dökülür. bu başlıkta ısrarla yanlış bilgilendirme yapılıyor, dikkat çekmek istedim. yarın birgün elleri kelepçeli, kanun güçlerinden kaçması icap eden arkadaşların başını daha da belaya sokacaksınız. yalandan yere adamlara testere aratmayın o zor pozisyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 5-10 saat uğraşsa keserdi muhtemelen. sanki kemiği 3 dakkada kesti de... senaristlerin malozluğu sonra bi de karaktere "demek testere körelmişti kelepçeye yetmedi" dedirtmişler. hey allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 e kelepçeyi kesmesin hadi, allahın paslı borusunu da mı kesemiyo, bakır ne kadar zor kesilecek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 huun said: amonn said: 30sn kesilcek kelepçe zincirini tüm pati tarihinin en talihsiz beyanlarından birisi :D çoğu kelepçe topta, tüfekte kullanılan çelik-nikel alaşımdan dökülür. bu başlıkta ısrarla yanlış bilgilendirme yapılıyor, dikkat çekmek istedim. yarın birgün elleri kelepçeli, kanun güçlerinden kaçması icap eden arkadaşların başını daha da belaya sokacaksınız. yalandan yere adamlara testere aratmayın o zor pozisyonda. lan evinizde spiral testere vs yoksa zaten adam niye gelsin ki size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 bu kadar bencil olmayin yahu. hani ufak tefek olsa neyse de direk bolum sonu spoil ediyorsunuz. spoiler kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 çizgi romanı bire bir takip etmiyor dizi.bölesi daha iyi önceden okumuş kişiler herşeyi bilmiyor en azından. bide nie orda yaşıolar 1-2 zombi de gelmiş güvenli bi yer değil demiş birisi.çizgi romanda rick reis de sorguluyodu bu durumu.amann boşver ya zati beceriksizler patır patır dökülüyo:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Rewendor said: e kelepçeyi kesmesin hadi, allahın paslı borusunu da mı kesemiyo, bakır ne kadar zor kesilecek ki Cidden anca o danadan beklenirdi bu. Eli kesmiş hayvan. Gerçi bende zombiler kapı arasından bana bakarken heycan yapardım ne yapacağımı şaşırırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 selam 15 ay asayiş jandarma olarak askerliğimi yaptım. hep yanımda bir kelepçe vardı. adamların ki daha kalitelidir büyük ihtimalle ama ben ellerimi kelepçeliyken ataç la açtım bi kaç kez denedikten sonra. hiç te zor değil. gerçi dediğim gibi elin adamı öyle kelepçe kullanmaz. bizim garib jandarma kuvvetlerine vermişlerdir öyle dandik kelepçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 bi de catida atac nerde bulacaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Innuendo said: bu kadar bencil olmayin yahu. hani ufak tefek olsa neyse de direk bolum sonu spoil ediyorsunuz. spoiler kullanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yeni bölüm düşer malum yerlere şimdi eli kulağındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 gunleri mi karıştırdın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 arkadaslar sizin neler yapilabilirdi fikirlerinizi izlemiyoruz dizide, o karakterin o durumda ne yaptigini izliyoruz, o yuzden stfu and watch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 amerikada izlediler bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 2 gun once evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 4. bolum yani? 21inde cikan bolum 4., 5. de mi cikti yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 5 daha çıkmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 haftaya 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Cystein said: amerikada izlediler bile aquila said: 2 gun once evet. 4ü izlediler be. 5 haftaya. pre air episode yüzünden gene karıştı bunun numaralarda sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 5 demedi ki kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 uyku :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aquila said: 5 demedi ki kimse. Cystein said: yeni bölüm düşer malum yerlere şimdi eli kulağındadır evet resmen 5 demedi de herkes 4u konusup tartistiktan sonra "yeni bolum" denince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yok ya ben uykulu uykulu atlamışım direk. bende kabahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 huun said: bu arada yarın 21:00 de ngc'de zombi belgeseli var. yıllardır reklamlarını görüyorum, bu hafta denk getirecem bakalım. başlıyor birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar