Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ricky Martin Gay Olduğunu Açıkladı

mokoko

Öne çıkan mesajlar

yahu özellikle bizimki gibi toplumlarda ne zor bir gayin, gay olduğunu açığa vurabilmesi. sizden erkek ya da kadın olduğunuzu gizlemeniz beklenseydi, cinsiyetiniz nedeniyle diğerleri tarafından suçlu, ahlaksız, eksikli, gülünç olarak algılansaydınız ne hissederdiniz?

Ricky'nin cinsel kimliğiyle dalga geçenlere soruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

yahu özellikle bizimki gibi toplumlarda ne zor bir gayin, gay olduğunu açığa vurabilmesi. sizden erkek ya da kadın olduğunuzu gizlemeniz beklenseydi, cinsiyetiniz nedeniyle diğerleri tarafından suçlu, ahlaksız, eksikli, gülünç olarak algılansaydınız ne hissederdiniz?

tamam sen de açıkla rahatla
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

biz işin dalgasındayız, sen niye ciddiye aldın ki?

ister gay ister zoofili olsun bana ne.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

idilik said:

tamam sen de açıkla rahatla

rahatım ben. raat ol sen.
Sosyal ağlarda paylaş

gerçekler:

- bozuk gen yapısı ile meydana gelen çift cinsiyetlilerin sayısı o kadar azdır ki, eşcinsellerin sayıları ile karşılaştırılamazlar bile.
- bu tip çift cinsiyetli insanlar zaten eşcinsellerin aksine, dominant taraflarına tutunup cinselliğini o yönde geliştiriler. yani kadın gibi görünenleri ve bu yanları ağır basanları erkeklere ilgi duyar. erkek gibi görünen ve bu hisleri ağır basan kadınlara ilgi duyar.
- bunun dışında doğuştan gelen eşcinsellik diye birşey yoktur, olamaz.. bilime, doğaya ve evrime ters düşer.
- oral, anal ve fallik dönemde yaşam koşulları, aile, yer, bakım, ilgi, eğitim, çevre, akrabalar, tecrübeler ve öğrenilimişlik varyantlarına bağlı olarak bir erkek erkekten, bir kız da başka bir kızdan hoşlanabilir.
- normal' in ne olduğu tartışıladursun, sadece erkek ve dişinin net çizgilerle ayrıldığı doğaya bakarak homoseksüellere anormal diyebiliriz.
- homoseksüellik asla ve asla sadece seksüel anlamda bir tercih değil bir yaşam tarzıdır.
- bir kızın başka bir kızı cinsel deneyim anlamında öpmesi onu eşcinsel yapmaz.
- bir koçun çiftleşmeye yanaşmaması onu eşcinselliğin doğadaki kanıtı yapmaz.
- bir denizatının hem cinsi ile tam olarak ne olduğunu henüz bilimin çözemediği hareketler yapıyor oluşu onu homoseksüel olarak adlandırmamızı gerektirmez.
- homoseksüeller ciddi oranlarda uçlarda yaşayan, aşırılıklardan kaçınmayan ve bunu her daim her ortamda göstermeye meyilli, bastırılmışlıklarını zaman zaman öfke patlamaları ile dile getiren bir topluluktur.
- eşcinselik bir insanın hayatının her alanına etki eden, şizofreni gibi, depresiflik gibi, dikkat bozukluğu gibi bir oryantasyon bozukluğudur. kişiden kişiye, hayatının ne kadar büyük bir bölümüne etki ettiğine göre hastalık olup olmadığı değişir.
- tedavi edilip/edilemeyeceği de kişiden kişiye değişim göstermektedir.
- eşcinsellik aynı zamanda sosyal bir bozukluktur ve hem eşcinselin hem de onunla kontak kuran kişilerin psikolojisi bu ilişkiden (cinsel anlamda veya değil) etkilenir.
- uçlarda yaşamalarından ve duygusal gel-gitleri normal bir insana göre derinlik gösterdiğinden mütevellit, sanata tandansları, heteroseksüllerden daha fazladır.
- hiç bir devlet yada otoritenin, bir kişinin cinsel yaşamına yön vermeye, kiminle olup kiminle olmaması gerektiğine karar vermeye yetkisi yoktur. bu insan hakları evrensel beyannamesini ihlal etmektir.
- yine hiç bir devletin eşcinsel evlilikleri resmileştirerek, ona bir sosyal statü kazandırmaya veya eşcinselliğin normal birşey olduğunu ders kitaplarına sokmaya, hakkı yoktur.
- homoseksüel bir öğretmen yada pilot mesleğinde başarılı olabilir ancak öğrencilerini yada meslektaşlarını psikolojik anlamda, az veya çok etkiler.
- x pride yürüyüşleri ve gösterileri, toplumu, eşcinsellerle amacı olduğu gibi kaynaştırmak ve barıştırmak yerine, her zaman bir freakshow' a dönüşerek, amacının tam aksini gerçekleştirir.
- seksüel tercih pride yürüşü yapmakla onlarca peynir çeşidi arasından tek bir çeşit peyniri seçenlerin pride yürüşüyü yapmaları aynı şekilde saçmadır.
(orpro, 18.03.2010 02:46 ~ 23.03.2010 02:52)

Sosyal ağlarda paylaş

Oha Ricky Martin diye okuyunca önce bi şeye gitti aklım, neydi lan adamın adı, hah Robbie Williams. Ne alakysa di mi.
Neyse ya niye sevindik, çünkü küçükken kızlar yanımızda Ricky'e ölüp biterken biz de onlara bakıp "un dos tres unpassikopalanten maria" diye bağırıyoduk anca.

Bu arada Wikipedia'da şöyle bi durum var şu an fgjkhsdfg:
http://img690.imageshack.us/img690/7131/ricklol.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Ricky_Martin
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

Idilik, dostum ben yari gay-yari transexuelim, hislerime tercuman oldun.

Cok guzel bir konuya parmak atmissin ama anlamaz bunlar yorma kendini.
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

idilik said:

tatmin olmuşsundur sen şimdi ''nası içi dolu bir post attım'' diye de ''dost'' olabileceğimizi sanmıyorum hiçbir türlü...
Sosyal ağlarda paylaş

idilik said:

NoTwisT said:

idilik said:

tatmin olmuşsundur sen şimdi ''nası içi dolu bir post attım'' diye de ''dost'' olabileceğimizi sanmıyorum hiçbir türlü...

tatmin ne kelime organizma oldum.

AYRICA

Cok agir konusmussun kalbim kirildi, keske birbirimizi yargilamadan dost olmayi ogrenebilsek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...