Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South vs North Soonnn...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
local dande bole deliler gibi yazı yazıolar tarzları böyle yapacak bişi yok, + yalan konusma adeti var o çok ilginç, killboard orda sırf 3 basilisk, birsürü vagabond recon hac ordaki killboardda var gerisi çok daha fazla diğer kb larda kapı gibi bunların "bc" oldunu ben bılmıodum simdi sizden orendim,

ayrıca bunların hiçbiri önemli değil oyun bu patlamak patlatmak cok önemsiz işler ama forumlarda bu oyunun kral ve kraliçeleri gibi kendinizi lanse edip başarısızlık ları kesınlıkle yansıtmamak cok yanlıs, ya da patlayınca oyun içinden ezikler götler gibi kendınden gecmekte yanlıs sankı 16 kısılık filona 8 kısı gelsek mertçe olmaz saldırmayız kardeş diye bişi yapıcanda yada bu oyunda sankı ole bı mantık varda :)

Legion tabiki kaybedecek adam pahalı gemilere biniyor çoğu zaman, 30 kısı legıonu patlatınca olduda 16 kısıye 30 kısı gelıncemı olmadı orda yazmıssınız sukadara bukadar gelıpde kıle gırınce basarı gıbı yazılmıs dıye :P

Ha bide filoca indiğinizde saka yollu takılmaya küfürle karşılık veren sizler o legıonun sahıbınden bır kelıme kotu soz duydunuzmu :)

Bir buket 4s Battle crusieri .
bc
Ödüllü soru: Battlecrusierden 7 farklı gemiyi bulun:D
Mesaj tarihi:
Canlarim benim, az laf cok is lutfen :)
Ben sana koydum, sen bana koyamadin falan birakin bu isleri. Hodri meydan, herkes herkesin evini barkini biliyor buyursun. Yoksa sonsuza kadar sussun :D Birakin guzel guzel oyunumuzu oynayalim, birbirinize öfkenizi kusmayin. Birakin Turretleriniz calissin, ceneniz degil.
Neyse,

saygilar
capt.logar
Mesaj tarihi:
ztn önce turretler konuştu, sonra local chat konuştu, forumcağıza en son söz düştü,

okadar abartıldıki localden karşılık vermeyin dendi team speakde,
herkez susunca artık karşıdan sözde dinlerler komutda alırlar diye daha bi tahrik etmeye calısarak çabalandı :)

hep turretlerin suçu ne bilelim böle karşılık olucağına güler oynar tebrik bile ederler koskoca adamlar oyunu aşmışlar derken...:S
Mesaj tarihi:
Kill reklamının anlamı yok, Her daim birileri bir yerde kendi mavilerinin killerine girer. Yok efendim başkalarının killine girmek birşey göstermez denince ne alliance anlamı kalır ne ittifak. Hele ki kendi sistemimizde dilini bile anlamadığımız(rus) ve tepki vermeyen adamlarla ortak bişey yapmayı henüz başaramadık ki kalabalık gelmekle itham edilelim. Alliance empire giriş sisteminde kimse kendi corpuna özel cımbızla adam seçemez ki bu genel bilinen bir gerçek. İki taraf da kayıp verir çok doğal, ama kayıplar ertesi localde stres boşalması yaşamayı anlayamıyoruz. Neticede aynı adama 200 kişi dalsa da (ki bu hissi bizden iyi bilirsiniz. bknz. galaktik savaşlar) sonuç yorumu sadece "gf" gerisi hikayedir.
Mesaj tarihi:
Yaw bir fiske vurumamis o killlere bedardan birisi bide killboarda koymussunuz hani bi sekme var orda patlayan gemiye kimlerin ne kadar neyle vurdugu yazan orda bedardan kimseler yokki ama bedarin killboardunda var o km ilginc.
Mesaj tarihi:
reampage said:

Yaw bir fiske vurumamis o killlere bedardan birisi bide killboarda koymussunuz hani bi sekme var orda patlayan gemiye kimlerin ne kadar neyle vurdugu yazan orda bedardan kimseler yokki ama bedarin killboardunda var o km ilginc.

sadece birtanesinde bedar yok ondada aaa daki baska turk arkadas var dıye gecmıs gerı kalan her kıllde bedarın oyuncuları ole yada bole varkı bazılarında gayette guzel var, hem ztn sorun sadece bedarın olması olmaması degıl ortaya atılan sc ye karsı bı gırısım kı bu sadece bedarda bulunan azıcık bır loss lıstesı kalanı degıl ama bu kafaya paticigin arka fonu turuncudur desen sıteyı acan herkezde gorse yok o koyu sarı der.

gayette fiskeli killer var, öldük le kaldıgı gectık ama çok vuramamıslaramı geldık onuda gecınce nolcak,

inat değilmi kardesim :D her taraflı yazıya karşılığını veririz. Karagümrüklüleri getirtmeyin foruma :)
Mesaj tarihi:
neredeyse bir hafta boyunca giriş sisteminizde terör estiren 15kişiye 60 kişiyle daldıktan sonra localde geçen işte böyle sokarlar ederler muhabbetine cevap verince suçlu biz olduk bu baya ilginç... ayrıca localdeki bu muhabbeti görene kadar fleetteki kimse sizin orada olduğunuzun farkında bile değildi.

ikincisi fiskeli killer dediginiz killerdeki gemilere bakıyorum çoğunluğu ya alliance in reimburse ettiği veya üyelerine yarı fiyatına sattığı gemiler.(bcleri saymıyorum zaten onların fiyatı sakız parası gibi bişey :D )yani 4s üyelerinin öyle ahım şahım bir kaybı yok. zaten 15 gemiye ağır kayıplar falan yakıştırmasına diyecek bir şey bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

sadece bedarda bulunan azıcık bır loss lıstesı kalanı degıl

kullancak gemi kalmadı wallet bitti demioda :)
hed gp de kaybettiklerinizi topla ağırlık çöker üstüne

yeni oyun parkınızı çabuk bıraktınız :)
Mesaj tarihi:
Exodous said:

Valla onu bunu bilmem de biz yeni eğlence parkımızı bulduk. 4S Turk Squad olarak yeni mekanımıza yerleştik. Güneyin (it, Atlas, AAA v.b) bütün noobları buralarda. Deli gibi kill alıyoruz ve çok eğlenceli pvpler gerçekleşiyor.

işte bu komik.
Mesaj tarihi:
daha öncede dendigi gibi eğlence parkımızı bırakma nedenimiz alliance liderimiz vuk lau nun dışardaki herkesi temizlik için tributeye geri çağırmasıydı bunu tekrar tekrar söylemekte kötü tabi.
hed tarafında verilen kayıpların hepsi pvp sırasında olduğu için ve burdaki insanlarında pvp için burda olduğunu farzedersek kimsenin üzerine bir ağırlık çökücegini sanmıyorum. zaten herkesin cebi para dolu bırakında biraz harcayalım :D

not: sonradan editlenmiş görmedim walletin bitmesi gibi bir durum konu söz konusu değil burada 2-3 günde milyarlar kazanan insanlardan bahsediyoruz :D
Mesaj tarihi:
zweisamkeit said:

daha öncede dendigi gibi eğlence parkımızı bırakma nedenimiz alliance liderimiz vuk lau nun dışardaki herkesi temizlik için tributeye geri çağırmasıydı bunu tekrar tekrar söylemekte kötü tabi.
hed tarafında verilen kayıpların hepsi pvp sırasında olduğu için ve burdaki insanlarında pvp için burda olduğunu farzedersek kimsenin üzerine bir ağırlık çökücegini sanmıyorum. zaten herkesin cebi para dolu bırakında biraz harcayalım :D

not: sonradan editlenmiş görmedim walletin bitmesi gibi bir durum konu söz konusu değil burada 2-3 günde milyarlar kazanan insanlardan bahsediyoruz :D

Hep reklamlar tanıtımlar vitrinler (td) daha neler neler,

4s te hayat harika oyunun kralı olmak demek bu demek biz buraya yazmasak gemısı bıle patlmaz,
yazdık noldu patlasada acımaz,
acısada localde kalır forumda çaktırmaz,
günde milyarlar kazanır harcamaz :)

Ben vazgeçtim teslim oluyorum.
Tek mermi atamamıs daldıgım heryerde ya dagılmıs ya kacmıs ya patlamıs adamların aslında kral oldugunu gorememısım nası bi vitrinmiş de hangı kaf dağından nerenıze bakıomusunuz neo gelse o bakış açısını yakalayamaz matrixi siler gider :)

Son msj dır,
Mesaj tarihi:
aslında amacım reklam değildi sadece sizin başlattığınız smack talka birazda olsa cevap vermekti.
kendimizi sizin kadar kafdağının tepesinde görmemiz ne yazıkki pek mümkün değil.
http://forum.paticik.com/read.php?53,4215684
keşke önce foruma baksaydın diyorum buyrun sizin reklam yaptığınız konu başlığı üyelerinden IQ testi isteyen tek eve online şirketi olmaktan gurur duyuyor olmalısınız. diğer maddeleri yorumlama gereği bile görmedim.
sevgiler saygılar...
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

zweisamkeit said:

Hep reklamlar tanıtımlar vitrinler (td) daha neler neler,

4s te hayat harika oyunun kralı olmak demek bu demek biz buraya yazmasak gemısı bıle patlmaz,
yazdık noldu patlasada acımaz,
acısada localde kalır forumda çaktırmaz,
günde milyarlar kazanır harcamaz :)

Ben vazgeçtim teslim oluyorum.
Tek mermi atamamıs daldıgım heryerde ya dagılmıs ya kacmıs ya patlamıs adamların aslında kral oldugunu gorememısım nası bi vitrinmiş de hangı kaf dağından nerenıze bakıomusunuz neo gelse o bakış açısını yakalayamaz matrixi siler gider :)

Son msj dır,

Ben bu arkadaşın sorununu anlamadım. Ben kalkıp, eğleniyoruz diye yaz dım, söylemediğiniz laf kalmadı. Ya kardeşim eğleniyoruz. Patlasak da çatlasak da eğleniyoruz. Paramız da var. E ne diyelim yok mu diyelim. Parası olmayan adam o kadar gemi kaybını nasıl karşılayacak?

Hayır gerçekten anlamıyorum derdinizi. Biz çok acı çekiyoruz, hiç eğlenemiyoruz, paramız da kalmadı. Bunları yazınca hoşunuza gidecekse öyle yazalım.

Bu başlık kuzey-güney adını taşıyor. Niye buna dair yazdıklarımız sizin hoşunuza gitmiyor. Ha yendik falan diye yazan arkadaşlar oldu, ona mı bozuldunuz? E kardeşim yenmedik mi. pılınızı pırtınızı toplayıp güneye geri dönmediniz mi?

Biz de sizi özlediğimiz için peşinizden geldik. Agil'e yerleştik eğleniyoruz. Zorla eğlenmiyoruz mu yazalım?

Valla biz dün iki kişi SB'lerle gate bombaladık acayip eğlendik. Belki hiç gemi patlamadık ama eğlendik. Eğlenmemiz mi sizi rahatsız eden.

Yukarılarda bir yerlerde bir arkadaşın dediği gibi, çok istiyorsanız siz de gidin kuzeye yerleşin, orada 15 kişilik fleet çıkarıp, NC'nin nooblarına dalın. Valla çok eğlenirsiniz. Bir sürü farmer var. Bizim güneye gelmekteki amacımız da, buradakı farmer ve noobları öldürüp eğlenmek. Bu oyunun amacı eğlenmek değil mi?

Bakın size yer de söyleyeyim. M-O diye bir yer var. Gerçi siz kuzey alyanslarından birindeyken oralara takılıyordunuz sanırım; bilirsiniz yani. Bizim yaptığımızg ibi siz de Taisy'ye yerleşin. M-O'ya saldırılar yapın. Valla çok eğlenirsiniz.

Bir başka sorun varsa cevaplamaya zalışayım ciğerlerim.

Ya Cem, senin adamlara emir mi verdin sen, bu oyunda eğlenmeyeceksiniz diye. Yoksa onlar da senin gibi sadece gezegenlere boncuk mu diyor. Az pvp yapsınlar da oyunun tadını çıkarsınlar.
Mesaj tarihi:
Hüseyin Abiye Sevgiler said:
TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin'in kurum adına sahibi olarak göründüğü derginin Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Keten imzalı "Gandi Kemal: Türk solunun yeni umudu mu?" başlıklı yazıda, Kıhçdaroğlu'nun geçmişi en ince ayrıntıya kadar incelenmiş. İşte, "Ekranlarda gördüğümüz gülümseyen, sakin yüzün gerisinde ne var? Gelin hep birlikte Gandi Kemal'i tanımaya çalışalım" diye başlayan yazıdan o bölümler...

Hüseyin abi nerelere gelmişsin yav baktım en güncel konu bu buraya yazayım dedim. Zaten konu sapmaya başlamış :) Başarılarının devamını dilerim.

Saygılar
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

local dande bole deliler gibi yazı yazıolar tarzları böyle yapacak bişi yok, + yalan konusma adeti var o çok ilginç, killboard orda sırf 3 basilisk, birsürü vagabond recon hac ordaki killboardda var gerisi çok daha fazla diğer kb larda kapı gibi bunların "bc" oldunu ben bılmıodum simdi sizden orendim,

Basiliskler corp tarafından karşılanıyo, hac recon dediğin gemilerde topu topu 100m girer patlayana, hadi bilemedin 150- 200 diyeyim senin güzel hatırın için :) ama tekrar söyleyeyim bunlar ağır kayıplar değildir, ağır kayıbın ne olduğunu merak ediyorsan corpuna sor, yada bana convo aç anlatayım, yada video linki atayım. bizim haclar reconların yanında 10b lik bi zarar ağır kalır :)

ronin22 said:

Ha bide filoca indiğinizde saka yollu takılmaya küfürle karşılık veren sizler o legıonun sahıbınden bır kelıme kotu soz duydunuzmu :)

ilk küfürü başlatan sizsiniz, o zamana kadar kişisel hakaret nitleiği taşıyan hiç bir yazısma yoktu, zaten size yazılmıs bir şeyde yoktu, 60 kişinin arkasına saklandığınız için göremedik bile sizi :)

ronin22 said:

sadece birtanesinde bedar yok ondada aaa daki baska turk arkadas var dıye gecmıs gerı kalan her kıllde bedarın oyuncuları ole yada bole varkı bazılarında gayette guzel var, hem ztn sorun sadece bedarın olması olmaması degıl ortaya atılan sc ye karsı bı gırısım

http://bregandearthe.griefwatch.net/?p=details&kill=2117
http://bregandearthe.griefwatch.net/?p=details&kill=2113

sadece birtanesinde yokmuş demekki, şimdi bende seni "zaten bunların yalan konuşma adeti var" diye suçlardımda gerek yok :) ayrıca sc ye karşı bi girişime gerek yok, SC NC ye karşı bir girişim yaptı, yüzüne gözüne bulaştırdı, titanları super carrierları kaybetti döndü evine :)

son kez bir noktaya değineyim, sizde kendi başınıza düşman bölgesinde, sizden sayıca üstün düşmana saldırma cesareti gösterdiğinizde , kapışmayı kaybetsenizde unutturmayında sizle dalga geçmeye "çalışmak" yerine sizi tebrik edeyim.

şunu yazmadan da geçemicem. u mad? :D
Mesaj tarihi:
ronin22 said:

Exodous said:

Valla onu bunu bilmem de biz yeni eğlence parkımızı bulduk. 4S Turk Squad olarak yeni mekanımıza yerleştik. Güneyin (it, Atlas, AAA v.b) bütün noobları buralarda. Deli gibi kill alıyoruz ve çok eğlenceli pvpler gerçekleşiyor.

işte bu komik.

http://feseurdeveuve.griefwatch.net/?p=details&kill=10356

ne yalan söyleyeyim altına linklenen noob charon pilotunun loss maili banada komik gelmişti.

Son olarak. yani durduk yere 4S e laf atarak başlattığın muhabbet iyi mi oldu, topu topu kaç türk var oyunda, birde biz sizi yendik sizi ağır kayıplara soktuk diye muhabbet ediyosunz. ne gerek var? ben oyundan pvp yaparken zevk alıyorum. ve pvp yaparken tabi gemi kaybedicem, gemi kaybederken yaptığım savaştan eğleniyosam ne var bunda:)

daha patlatacak, kullanacak çok gemi var bende , bu hızla giderseniz 3 yıla pvp de kullanıcak gemim kalmaz :D
Mesaj tarihi:
Bedar ne zamandan beri pvp yapmaya başladı yahu. Üstüne bide bu kadar yorumlar bende varım çırpınışları falan, ilginç..
En son scalarda pvp yok diye alliancedan çıktıklarından corp olarak killeri benim 6 aylık tek charımın killerinden 100 civarı azdı baya gülmüştüm hehe
Mesaj tarihi:
pvp diyip gecmek cok sig, small gang med gang bs bc, t2 recon capital...

pvp den cok fleet turleri olarak yorumlamak lazim. scalarda gate camp vardi. PvP yok degildi fakat belli hedefler disinda geri planda kaliyorduk, ama isteyen icin her zaman fleet vardi, fakat bu insanlarin aradiklari fleet turu olmiyabilir o ayri bir konu.

4s uyelerindende savastiklari Turklere Good Fight dediklerini gormek istiyorum, yabancilara diyorsunuz elbette onlarada diyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
Glatheros said:

4s uyelerindende savastiklari Turklere Good Fight dediklerini gormek istiyorum, yabancilara diyorsunuz elbette onlarada diyebilirsiniz.

biz diyoruz merak etme. hatta türk yabancı diyede ayırmıyoruz. cidden ortada bir "good fight" varsa, dil din ırk ayırmadan söleriz :)
Mesaj tarihi:
Selamlar Sayın Arkadaşlar,

Uzun zamandır Paticik forumuna girmiyordum, dün akşam burda yazışmaların olduğunu duydum ve okudum. Herkesin her konuda yorum yapmaya ve eleştirmeye hakkı olduğu gerçeğini göz önüne alarak sanırım bazı şişirme konulara düzeltmeler yapmak gerekiyor.

İlk önce bu oyundaki Türk gruplarının genel durumunu kendi gözümden yorumlamak istiyorum. Farkındaysanız bizim Türk milleti kadar birbirine laf sokmayı, bir biri ile didişmeyi seven başka bir millet yoktur. Bol bol kendimizi şişirmeyide severiz. Scaların eski kalıntıları olan 4s deki insalarında bilumum forumlarda kendilerini bolcana poh pohladıklarını görüyoruz. Bu sözün ardına hemen Bedar'ın Corp tanıtımını buraya yapıştırmaya çok hevesli insanların olduğunu biliyorum,fakat normal olarak bir corp/şirket tanıtımını yaparken Faaliyet durumunu, Görev Planını ve Kurallarını yazar. O her seferinde "Bakın Bregan Dearthe de sürekli reklam yapıyor bide bize laf diyorlar" kısmına itafendir.

İkinci konu 4s grubunun ballandıra ballandıra anlattığı HED-GP kamplaması, kendilerinin değidiği gibi üstün taktik ve savaş yeteneklerini kullandıkları bir gate camp değildir. Günlük olarak gelip 6-7 Stealth Bomber Jump-Bridge kamplamasıdır. Yani EVE-Online dili ile "Ucuz kill", Türk diliyle "Kaçak Dövüş" tür. Çok iyi PVP'ciyiz diyip duruyorlar ama halen taktik üstünlüğü sergiledikleri bizimle olan bir savaşları yoktur. 2 Hafta HED-GP de Stealth bomberlar la oturduktan sonra, sayın 4s arkadaşlarımız "Kardeş bence biz aştık, gidip istasyonun önüne 4 Basilisk, 2 vaga, bide interdictor, birazda interceptörler oturalım,bize hiçbişey olmaz" deyip keko gibi istasyonun önüne kamp kurmuşlardır. E be güzel kardeşim patlatıncada laf ediyor diyosunuz, bakın, adamlar kalkıyor AAA nın ana sistemlerinden birinin istasyonunu kamplıyor sonra tepelerine 30 kışılık Fleet inince "Erkekseniz bizim sayımız kadar gelin" yazıyolar, yani bunu hangi mantığa sığdırabilirsiniz. Bu oyunda siz şöyle bir savaş şekli gördünüzmü " Sayın düşman biz 10 kişiyiz, lütfen sizde bize 10 kişi saldırın" Böyle bir savaş cinsine denk gelen güzide bir insan varsa lütfen banada söylesin. Hadi bu lafı ettin "10 kişiye 30 kişi geldiler verdik gemileri tabiki" e be kardeşim 35 kişi legion'a dalınca kill maili paste etmediğiniz ne forum kaldı ne oyun içi kanalı tek laf ettikmi, hani diyosunuz ya para bok bizde, aynen para mok, bir legion full fit 400 milyon, sizin HED istasyonunun önünde kaybettiğiniz gemilerin alayını toplayınca 3 tane legion yapılıyor o paraya.

Üçüncü konu, 4s deki sayın arkadaşlar patlayan gemilerinin ardından şu yorumu yapıyorlar "Onlar kayıp sayılmaz , Alliance ödüyor onları" canım kardeşim Alliance ödeyince gemi patlamış olmuyormu? gemiyi sen sürmedinmi, ölen sen değilmisin, gemi patlayınca Alliance ödesede ödemesede "Combat Loss" dur.Bu şuna beniyor "Araba benim değilki Babamın, arabayı çarpınca bana bişey olmuyorki" Böyle bir bahanenin arkasına çocuk bile saklanmaz. PVP de kaybedilen gemi "Loss" dur senin paranla yada değil farketmez.

Dördüncü konu, her fırsatta "Scalardayken bunlar PVP yapıyormuydu len eke eke eke" diye laf atmaya çalışan arkadaşlarada şu noktayı hatırlatmak isterim. Sayın Ferhan abiniz hatırlarsanız bizim gelişimizle birlikte Scaların eski günlerine döndüğünü, daha katıldığımız ilk POS yok etme saldırısında kendi ağzıyla söylemişti. Scalar Tenal bölgesine kadar olan JB ve cyno POS larını ilk olarak Bregan Dearthe'nin gelişinden sonra bizim Logistik desteğimizle atabilmişti, ki biz ayrılırkende söktürecek adamları olmadığından o POS ların hepsini giderken yalvar nimmet Kürşat'a sökürdüler.Yani bizim gelişimizle birlikte Scaların ozamanki Hem Logistik hemde PVP kapasitesi artmıştı bunu en iyi Ferhan Bey'e sorabilirsiniz. PVP konusunda "Benim 6 aylık karakterimin daha fazla kill'i var" diyen arkadaşa da şunu söylemek isterim , bunu diyen kişi sabah akşam RQH kapısında frigate,shuttle vurup 6 ay bunları biriktiren bir killboard'a sahipken, kendi grubu ile adam gibi PVP yapamadığından , dost alliance ve corpların 100-200 kişilik fleetlerine girip haybeye atış yapıpta alınan killerden sonra gelipte bana "Onlar PVP yapmaya başlamışmı yaw ekeh ekeh ekeh" diye konuşuyorsa onada helal olsun devamet koçum sen büyük fleetlerde kene gibi tintmeye.

Şu an bu forumlarda ahkam kesen arkadaşlar bu konuşmaların aynılarını SCALAR dayken yapıyorlardı, Ardına Scalar'a ne olduğu ortada, ordan Turk Fleet'i kurdular gene her yerde reklam ajanslarına konuştular, onunda akıbeti Scalar'la aynı oldu, Şimdi 4s de aynı şeyi yapıyorlar bu sefer kendi başlarına değil Morsus Mihinin kanatları altında, çünkü kendileri bir Türk Grubunun içne girdiğinde aç gözlülük ve fesat yüzünden her seferinde kapandığından, çözümü yabancıların yönettiği bir Corp'un alt birimine girmekte buldular, en azından bu sefer Corp'un kapanma olasılığı yok en kötü atılırlar.

Arkadaşlardan birisi "onlar burda da tutunamadılar" demişti,burası dediği yer "Tenal", herkesin bildiği ünlü R-y istasyonunun olduğu yer. Tutunamadı dediği 1 yıl Razor'ın kiracısı olduktan sonra Razor Dominion'ın gelişi ile sistem kiralama olayında değişiklik yapacağını beyan etti,Mevcut kiracıların artık R-Y'nin de içinde olduğu Tenal bölgesinde kiralama yapamayacağını, seçenekler arasında Pure Blind ve Curse (Doril sistemi) ne yerleştirileceğini beyan etti. Hem Pure Blind hemde Curse ikiside sürekli el değiştirdiğinden böyle stabil olmayan bir bölgeye yatırım yapmayı doğru bulmadık ve AAA ya geçtik. O tutunamadılar lafınıın doğru açıklaması budur.

Son diyeceğim, HED-GP sistemine gelip Stealth Bomberların içindeyken "Biz geldik beyler" nidaları atmanın sanırım Abesti İştigal olduğunun farkındasınız. 0.0 da sizin istediğiniz gibi "Abi bak biz 5 kişi geldik sizden de 5 kişi bize saldırsın" gibi abuk serzenişlerin de anlamsız olduğunu, birilerini öldüremeyince "Örnek: dün AAA Dominix'i 4s arkadaşlarımızın çözülemez taktiği olan Bait Nightmare'ine daldığında 6 SB açılıp bomba attılar Dominix ölmedi tabiki, ardına ismi Fresuvare gibi birşey olan arkadaşın ettiği laf "Dominix kaçmasa öldürecezde" he tabi sen ikinci kez bomba atasın diye Dominix orda kuzu kuzu bekliyecek :S ,

Sonuç olarak diyeceğim şudur,

Sayın arkadaşlar PVP mi yapıyorsunuz, yapın, birinimi öldürdünüz GF yazın bitsin, ama her alınan kill'in ardından mahalle karısı gibi her forumda laf dolması sarmayın, locale gelip tek bir adamı bile öldüremediniz diye kuşu ötmez harem ağası gibi bol keseden sallamayın.

Saygılarımla

Jarlexly
Ceo of Bregan Dearthe
Mesaj tarihi:
Ah be yaw, sen bunlari yazdin diye hersey cok guzel olacak, kimse artik kimseye laf sokmayacak, hersey güllük gülistanlik olacak dimi :) Bana gore boyle kiskirtici bir yazinin ardindan kimsenin susmayacagi, kavganin daha da buyuyecegini düsünüyorum.
Akli basinda olan insanlar genelde daha sakin, guzel usluplu, birbirini kirmadan polemik yaratmadan yazi yazanlardir. Ama malisef o uslubu gosteren az insan var ve sayilari gittikce azaliyor cunku karsilik yok :)

Neyse off topik oldu bu bayagi, yeni topik acmak lazim artik!

Konuya donersem ve burada okudugum tipte bir yazi yazarsam eger; "guney geldi kuzeyininkini eline aldi gitti!" derdim ama bunun yerine sadece "gf" demek bana yakisir :)

saygilar
capt.logar

Ninja edit: burada tartisanlarin birbiri ile oncelere dayanan husumetleri ve kirginliklari oldugunu biliyorum. Ama hic birsey cozumsuz degildir, yeterki sagduyu olsun. Topu topu kac kisiyiz ki bu oyunda, destek olmak lazim kostek degil. Ama malisef her defasinda Aziz Nesin'in lafi geliyor aklima...
  • Yeni Oluştur...