Leila Kanz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 hahah ya iki gun okumadim forumu yine direk atip sikmissiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ters kurmussun tamlamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 tamlamanin ne oldugunu bile bilmiyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 cry havoc olmus cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_detail&kll_id=6215796 1 nisan şakası diye konulmuş killmaili herkes editleyip kendi killboarduna yerleştirmiş :),süper propoganda olmuş NCye. En ironik kısım da yukarıda yazan: "Posting fake mails results in perma ban from any and all killboards..!" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 --- evet it duzeltti yanlisi -- :) O 1 nisan sakalari silindi KBden ilk gun ama tekrar geldi bu eve-killin kbleri tee yuz yillik killeride alio cok dandik yaw yada kimine gore iyi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 O olay çok kötü,keşke CCP official bir killboard yapsa da tüm killboardlar ordan feed alsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ccp daha kendi sayfasini güncellemiyoki.. adamlarin yapacagi kb nasi bisi olur hayal edemiyorum yane.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Savaşa gelecek olursak tekrar, reinforce edilen 8 high-end'den 5 i bugün yok edildi.Geri kalan 3'ü tekrar reinforce edildi.Sanıyorum bizde 200,goonlarda 170 kişi varmış ancak goonlar savunma yapmadan gitmiş.Sadece bir goon carrier'ı yanlışlıkla pos'dan 100km de login olunca yakalanmış ve patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzz Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Bugunde baya hareketli geçti... http://killboard.executive-outcomes.info/?a=kill_related&kll_id=150796 http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_related&kll_id=6235970 http://killboard.executive-outcomes.info/?a=kill_related&kll_id=150387 http://kb.morsus-mihi.org/?a=kill_related&kll_id=6233926 NC'den MM'nin killboardunu verme sebebim bu killboardda NC'nin tüm lossları gözüküyo. Sadece MM'nin değil. IT de ise sadece IT lossları gözükür mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 şu killboardlarin "friendly" countuna hep bayilmişimdir enemyde shrike friendlydede shrike double personality ? p: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 remore repair'ı falan yüzünden oluyo hep onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 he titanlarla repmi yapiolarmiş p: titan repper ? :P rr titan :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 RF edilen 3 pos patladı,sanıyorum 2 pos daha rf edildi.Pek goon yok ortalıkta.Ayrıca evoke goonların istasyon sistemini reinforce etti.Yakında cloud ring'in düşeceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 north by norst verst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 2 kb da olma isi smartbomb yuzunden oluyor diye biliyorum yada arada fc yanlis target call ediyor yada sen yanlis daliyosun gecenlerde overwiev bug oldu mh den bi dictor u baya bi indirdim sonrada patlattilar adam local e yazdi Triax Dont shoot me pls diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hehe eed smart bomb olabilir.. onu düsünmedimdi titancılar direk smartbomb on modda giriolar ortama p: bide bazi serrrrepsizler herkese bi el sıkıo .p giriim km ye die "ahhh pardon yanlislikla sıktım replicektim" genel geik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Creed senin anadilin ne ? türkçen anlaşılmıyor bari ingilizce falan yaz cümlelerinin tamamını , anlayalım bişiler ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 anlayan anliyo zaten bende onlara yaziyorum :) anlayamiosan elimden bisi gelmez cok merak edersen tercuman filan bul ne bilim.. herseyi baskasindan beklememek lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bide bunlarin hastasiyim random encounter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 random encounter'siz olmaz ama tabe sadece frp'de.. :/ hmm kb'lere bakiomda iki tarafta bs yüklü kapisio anlasilan capitalleri kenarami kaldirdi herkes nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzz Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 IT, her gün minimum 3er 5er capital kaybedince cap kullanımını azalttı biraz.En azından kalabalık sistemlerde. Genel olarak savaştan bahsedicek olursak IT biraz daha toparladı kendini.NC ye karşı güzel savaşlar kazandı son günlerde. Bugün dikkatimi çeken 3 savaş oldu. Onların linkini vereyim hemen. http://kb.majesta.org/?a=kill_related&kll_id=95342 http://www.eve-co2.org/kb/?a=kill_related&kll_id=33040 http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6286219 Son günlerde NC için işler kötü gidiyodu.IT'ye her gün 1-2 tane tech moonu kaptırıyodu.Bu savaşlar biraz moral sağlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla o "skirmish"ler sayilmazda.. baya bi fırtına öncesi sessizlik hesabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 NC savaşa olan ilgisini biraz kaybetti diyebiliriz. güney kuzey savaşını nc hergün bir sistemin düştügü istasyonların el değiştirdigi durmadan kıyasıya bir savunma savaşı olarak hayal ediyordu ama daha ilk haftadan IT yeterince hayal kırıklıgı yaşattı 5 grup dedi 2 grup anca toparlayabildiler şimdide zaten ayda bir el değiştiren pure blind tech moonları ile zaman ve gemi kaybediyorlar NC o moonları zaten 2 ay önce triumdan geri almıştı şimdi tekrar kaybediyor yani IT nin umdugu gibi ortada nc için çok büyük bir gelir kaybı yok ne zamanki tribute veya daha içerideki moonları o almaya başlarlar nc o zaman telaş yapar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cloud Ring/Syndicate'de Goonların moonları kalmadı hiç bir yerde şu an.İstasyon sistemleriyle de Evoke uğraşıyor sanıyorum,zaten onlar alacaktı cloud ring i.Yakında biter bizim buradaki olayımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar