Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

South vs North Soonnn...

Creed

Öne çıkan mesajlar

"Zaknefein Dourden" said:

jarlexy al bağiş yapmışmıyım yapmamışmıyım gör(anca girdim eve online'ye)

bak buraya

Senin haricinde kankilerinden para bağışı yapan birkişi daha yaz oraya, Hubavets (Metin) kankin bahadır , 5 kuruş yatırdılarmı corp'a. Bütün plexleri escalationları birlikte yaptınız, herhangi biri para yatırdımı corp'a yoksa direk cebinizemi gitti? onuda burda yok abi herkes gibi kuruşu kuruşuna corp'a yolladık, hiç empire'a mal kaçırmadık de bide burdan, ?
Sosyal ağlarda paylaş

He "Bebe" Farmer kadir, malda kaçırmadınız, sen aslında çok iyi bir insansın ama toplum sizi yanlış algılıyor, kader işte, Machariel Blue Print'i de sana özel Jita'da 1 isk ya dün sattım, Corp tax %20 + 4 kişiyede bölünce, adam başı 0,05 isk düşüyor.Az sonra yolluyorum parasını sana.

Hayatta başarılar dilerim.
Sosyal ağlarda paylaş

Jarlexly said:

He "Bebe" Farmer kadir, malda kaçırmadınız, sen aslında çok iyi bir insansın ama toplum sizi yanlış algılıyor, kader işte, Machariel Blue Print'i de sana özel Jita'da 1 isk ya dün sattım, Corp tax %20 + 4 kişiyede bölünce, adam başı 0,05 isk düşüyor.Az sonra yolluyorum parasını sana.

Hayatta başarılar dilerim.

Beyler böyle aktiviteleri yaparken lütfen bir dahakine haber verin. Jita abazaları alcağına paracıkları bize yarasın.

Hiç yakıştıramadım.

Not: İki gruplada alakam yok ama yasık olmus paracıklara:D
Sosyal ağlarda paylaş

cuma ve haftasonu yaptığımız, related kill'i kalabalık olan savaşlarımızı paylaşayım dedim. Pazar günü milletin farm damarı tuttu diye pvp yapamadık, şuan hala WH'deler mesela :(

Yeni War Dec'imiz hayırlı olsun.

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6967639

Nightmares in HED!!

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6960943

I'm down :(

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6958560
Sosyal ağlarda paylaş

Adam Haklı beyler yazasım var :) İncinin sağlığa zararları :)

Yeni wt lerin olması süper olmuş. Agil çevresine inip bakmak lazım bir ara :) Kuzey-Güney savaşına gelince... Neler olmakta bu aralarda ? NC nin "bir miktar" titan kaybı mevzularını duymuştum gibi. Bunun dışında SC-NC savaşı sanırım sonlandı? Ya da allyler bir miktar oyuncuları dinlendirmeye, farma çekti ? Savaşlar sonunda kim kazançlı çıktı ? Kim ne kaybetti ?

Yok mu şöyle objektif bir şekilde bunları anlatabilecek ? Eve Forumları takip edemiyen biz ingilizce özürlü faniler için açıklama yapabilecek birileri yok mu ?

Bunun dışında Zaten çok çok küçük parcalara bölünmüş ve birbirine kıl olmaya devam eden Türk grupların burada atışmasına pek gerek yok. Tarihe bakalım falan diyeceğim ama yanlış anlaşılacak, ondan bir şey demiyorum. En kısa haliyle; Hoşlanmayanlar zaten birbirinden ayrı corplarda ayrı oynayış tarzlarıyla takılmaktalar. Yani laf etmeye değecek bişi yok Ferah Tutun birbirinizi :) Ha Bir ara yakalarsan "Buket Hanım" seni, Seve seve patlatıcam :P Yapabilirsem tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

titan olayını özet geçeyim. Rebellion posu RF den çıkmadan NC süper capitalllerini sisteme atlatıyo savunma amaçlı. Ruslar (WN+RA genel olarak) NC'ye hot drop yapıyo. Lag var tabi baya 2 taraf içinde. NC baktı ki savaş iyi gitmiyo tacklerları patlatıp kaçın komutu veriyo titanlar ve SC'ler için. Titanlar ve SClerin çoğu jump out yapabilmesine rağmen oyunda bir bug oluşuyo. Gemiler atlamasına rağmen başka sisteme, hala ilk bulundukları sistemde gözüküolar. NC 6 titan bi o kadarda SC kaybediyo. Ertesi gün DT sonrası server resetlenince aslında atlamış olan titanlar ve SC ler atladıkları yerde pilotsuz olarak duruyolar.NC cap pilotları gidip gemileri alıyo, sahiplerine geri veriyo. bildiğim 1 titan pilotu jump out yapamadığından gemisine geri kavuşamıyo.gemisine kavuşamıyan SC pilotu var mı bilmiorm.
Sosyal ağlarda paylaş

Kısmen South vs North sayılabilcek çok güzel bir kapışma oldu dün, onuda paylaşayım dedim. Ne yazıkki erken kalkmam gerektiğinden katılmamıstım fleete :(

Gnaarzuk said:

We went to HED with 100 dudes, incapped a JB and went to provi to say hi. Since there was nothing to fight and map said 100ish pilots in GE- we turned around. Apparently -A- bridged to some midpoint, so we set destination there passing SV5 - most of us were already 1-2 jumps ahead when we noticed -A- moved to HED. So, turn around best speed SV5 - since our glorious admiral Imperian thought scouting was overrated and jumping 50 ppl into 130 is too much for the hamsters we lost 20ish ppl due to not loading grid, the rest managed to reapproach and jump back.

So, now we were down to 80 armor hacs (6 guardians) facing 130 armor hacs (18 guardians) and on the edge to an emoraging 'fuck this shit we go home'. We moved 2 jumps and -A- followed, on the outgate in 9k we decided not to run.

A solid hour of pewpew ensued, lag was somewhere between 'meh' and okish. Our 6 guardians did an outstanding job keeping stuff alive while dealing with ECM drones, a few falcons on range and lots of -A- armor hacs having White Noise ECMs fitted.

To our surprise targets went down (thanks to tripple heat sink fits) while we didn't lose alot in the first 15min - after that their guardians got better, so we had to swap alot killing a logi from time to time. At some point towards the end we fully focused on logis and they actually died - shortly after we removed almost all logis -A- started to align out and bailed.

Everyone was like WTF?! how did we win that I guess 6 pro guardian pilots, better fits and better focus fire is the answer.

http://rawr.eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=6995967

scrapheapden alıntıdır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...