Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty 7: Black Ops

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla azıma işediler ilk gün
mouseu flan düzelttim smooth islerini kapadımda aim alıyorum artık

lvl 16 ilk smg ile gidiyorum ama hala.
runner perklerimi aldım en hızlıyım
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar donma ve oyundan atma problemini buldum steam forumları sağolsun
Ati ekran kartınız varsa benim 10.11 di sürüm onu 10.4 e düşürün herşey düzeliyor...İyi eğlenceler
Mesaj tarihi:
abi bende yerimde asla durmuyorum, durmadan koşturuyorum ama aynı skeidle koşturqn bütn lightweightleri tıklatıyorum. özellikle koşturan adam alazım ghost. her köşe döndüğünde 3 noktayı aynı anda kotnrol edemiyceğine göre rakibine avantaj verene gerek yok yanı.

ghost+supssiz bu oyun nasıl oynuyonuz bilmiyorum acıkcası.
Mesaj tarihi:
yeni imba build im

HK G11 + variable zoom + sleight of hand

ghost ve maraton da cabasi.

zumshotta imbarator

SD ye gelmez ama, susturucu yok g11de zira.
Mesaj tarihi:
flak jacket pro, hardened pro, tactical pro
primary g-11 low power scope ya da red dot commando
secondary strela launcher, enemy spy plane above duyunca çekip düşürüyorsunuz kendisini.
Mesaj tarihi:
g11 diye silah yok aslında, kovansız mermi için kasıp geliştirmişler de hep ısınmış kendi kendine ateş almış falan uzun süreli kullanamamışlar, sonra da proje rafa kalkmış.

ilgilenenlere duyurulur (chemical) satın al eksiklerini geliştir faydalı bi proje olsun :P
Mesaj tarihi:
yoo gayet de kullanilabilecek duzeydeydi ama kasmadilar sadece. ha 1970 lerde kullanilabilecek duzeyde degildi. bu da oyunun hatasi olabilir.

wikiye gore 90 larda en ba$arili prototip hazirlanmi$ ama almanyanin birle$mesiyle birlikte bi $ekilde rafa kaldirmi$lar.

sonra da h&k lisansi amrikan ufak silah gelistirme programina satmi$. $imdi onlar devam ediyolar.

mermi caseless ama sonucta koruyucu kovani var. ilk prototiplerde bu kovan yok. isininca patliyo. reelde daha hizli atmasi lazim o 3 mermiyi bu arada. oyunda yava$ atiyo biraz.
Mesaj tarihi:
g11 deki caseless sistemler sonradan da kullanildi gelistirilerek, steyr ve bilumum firmanin benzer projeleri var. teknik olarak basarili ve hatta kovanli sistemlere gore daha efektif bir hale geldi.

90 sonunda fallout un bize kattigi kultur <3
Mesaj tarihi:
benim bildiğim caseless olunca mermiyi sürdüğün an patlamasını o mermiyi oluşturan patlayıcıyı epoxy gibi bir şey ile değiştirerek çözdüler, elektrikle ateşleniyordu hatta
Mesaj tarihi:
bir cok tip var kovan yerine gecen, ama en son nitroseluloz gibi bi madde kullaniliyordu galiba.

ama avantajlarina ragmen uretim maliyeti yuzunden simdilik uretimi yok bildigim kadariyla.

o projelerin sonu hep yine 5.56 kullanilarak geliyor asdfs
Mesaj tarihi:
bu oyunun orijinalini almaya değer mi multiplayer oynamak için? bir de en steam almak daha uygun olur herhalde, kutulu fiyatı 119du yanlıs hatırlamıyorsam. modern warfare 2 yi gayet iyi kaldırıyordu pc, bunu kaldırır mı bilmiyorum.
  • Yeni Oluştur...