Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 spyplane anti spyplane blackbird epic win for aimgods Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 valla azıma işediler ilk gün mouseu flan düzelttim smooth islerini kapadımda aim alıyorum artık lvl 16 ilk smg ile gidiyorum ama hala. runner perklerimi aldım en hızlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ahahahahah lightweight marathon flakjacket alip smg ile kosuyorsun degil mi ? sfasfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Kurtupa olarak ekleyebilirsiniz steam üzerinden. Beraber oyun atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 KHaRoN said: ahahahahah lightweight marathon flakjacket alip smg ile kosuyorsun degil mi ? sfasfasf yok jacket yerine steadyaim aldım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Arkadaşlar donma ve oyundan atma problemini buldum steam forumları sağolsun Ati ekran kartınız varsa benim 10.11 di sürüm onu 10.4 e düşürün herşey düzeliyor...İyi eğlenceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi acıckaıs su oyunda ghost dısında bişi neden alınır bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 çünkü ninjasındır ve haritada görünmenin sana hiç bir zararı yoktur çünkü 3 saniye önce bulunduğun yerden çoktan uzaklaşmışsındır. alacağın perk özellikle de lightweight'se mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 abi bende yerimde asla durmuyorum, durmadan koşturuyorum ama aynı skeidle koşturqn bütn lightweightleri tıklatıyorum. özellikle koşturan adam alazım ghost. her köşe döndüğünde 3 noktayı aynı anda kotnrol edemiyceğine göre rakibine avantaj verene gerek yok yanı. ghost+supssiz bu oyun nasıl oynuyonuz bilmiyorum acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 ben yine de +%7 hız ve düşünce hasar almamayı tercih ederim tdm'de falan. marathon pro ile sürekli sprint takılıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 flack jacket ne güzel bi perktir öle ya god mode geziyorum valla. mermiye bi katkısı olmasa da kendini hulk gibi hissetiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 yeni imba build im HK G11 + variable zoom + sleight of hand ghost ve maraton da cabasi. zumshotta imbarator SD ye gelmez ama, susturucu yok g11de zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 flak jacket pro, hardened pro, tactical pro primary g-11 low power scope ya da red dot commando secondary strela launcher, enemy spy plane above duyunca çekip düşürüyorsunuz kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 g11 diye silah yok aslında, kovansız mermi için kasıp geliştirmişler de hep ısınmış kendi kendine ateş almış falan uzun süreli kullanamamışlar, sonra da proje rafa kalkmış. ilgilenenlere duyurulur (chemical) satın al eksiklerini geliştir faydalı bi proje olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Bana da öğretsenize şu oyunu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yoo gayet de kullanilabilecek duzeydeydi ama kasmadilar sadece. ha 1970 lerde kullanilabilecek duzeyde degildi. bu da oyunun hatasi olabilir. wikiye gore 90 larda en ba$arili prototip hazirlanmi$ ama almanyanin birle$mesiyle birlikte bi $ekilde rafa kaldirmi$lar. sonra da h&k lisansi amrikan ufak silah gelistirme programina satmi$. $imdi onlar devam ediyolar. mermi caseless ama sonucta koruyucu kovani var. ilk prototiplerde bu kovan yok. isininca patliyo. reelde daha hizli atmasi lazim o 3 mermiyi bu arada. oyunda yava$ atiyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bi de zaten fallout gencligine sokmez g11, zaten 10 ya$imizda tani$tik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 g11 deki caseless sistemler sonradan da kullanildi gelistirilerek, steyr ve bilumum firmanin benzer projeleri var. teknik olarak basarili ve hatta kovanli sistemlere gore daha efektif bir hale geldi. 90 sonunda fallout un bize kattigi kultur <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 benim bildiğim caseless olunca mermiyi sürdüğün an patlamasını o mermiyi oluşturan patlayıcıyı epoxy gibi bir şey ile değiştirerek çözdüler, elektrikle ateşleniyordu hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bir cok tip var kovan yerine gecen, ama en son nitroseluloz gibi bi madde kullaniliyordu galiba. ama avantajlarina ragmen uretim maliyeti yuzunden simdilik uretimi yok bildigim kadariyla. o projelerin sonu hep yine 5.56 kullanilarak geliyor asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 yok aslında cevabı daha da basit, gerek yok yeni silaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 less QQ, moar pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 bu oyunun orijinalini almaya değer mi multiplayer oynamak için? bir de en steam almak daha uygun olur herhalde, kutulu fiyatı 119du yanlıs hatırlamıyorsam. modern warfare 2 yi gayet iyi kaldırıyordu pc, bunu kaldırır mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2010 multiplayer oyun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar