Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 pass: noobtuber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 /connect yazıp girilmiyor bu servera. var mı başka bir yolu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 /connect kullanimi bi sonraki patchte gelecek. sunucu acik, ulkeye gore dizin, hollandada gorursunuz zaten Turk max ismiyle. $ifreyi de kaldirdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 hala patch cikarmadilar mi su crashler icin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ekran kartindan crash ediyo di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 sereglin bir gun oyunu calistirabilecegi inancini surduruyor ya, iste benim de icim umut doluyor boyle spawnlar duzelicek, turkiyede server acabilecegiz, sniper lar mantikli olacak falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Esh said: ekran kartindan crash ediyo di mi? ekran kartından oldugunu sanmıyorum cunku fatal error alıyorum. veya donuyor oyun sonrasında ctrl alt del yapıp duzeltebiliyorum(yani kill'ledigimde). Ekran kartı olsa direkt patlaması veya mavi ekran vermesi gerek miyor mu? Yani 1 map cok rahat oynuyorum 50fps gibi, sonra 2. map'te fix gocuyor. En iyi oyun anım bu. 3-4 kere boyle oynadım da sonra EEEEEeeh dedim. KHaRoN said: sereglin bir gun oyunu calistirabilecegi inancini surduruyor ya, iste benim de icim umut doluyor boyle spawnlar duzelicek, turkiyede server acabilecegiz, sniper lar mantikli olacak falan diye. caliscak tabi, olay cıkar. oyun dinamiklerinden yana bir beklentim yok mw2'den sonra. sadece smooth oynayabilmek istiyorum crashsiz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 abi bi yere dxdiag upload etsene, gerekirse sonrasinda hijackthis raporu falan alalim. hani insanlar genelde oyunu aciyor oynuyor da problem var. sen oyunu oynayamiyorsun dahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Ben oyunu oynamayı bıraktım artık. Oyuna derin optimizasyon yapıyor, FPS'yi arttırıyorum, bilg'e restart atar atmaz eski haline dönüyor. Yani mantık, akıl, beyin, düşünce, fikir, bilgi gibi terimlerle bağdaşmayan bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 steam cloud sync kapatman gerekiyordu configlerin eski haline gelmemesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 LathspeLL said: Ben oyunu oynamayı bıraktım artık. Oyuna derin optimizasyon yapıyor, FPS'yi arttırıyorum, bilg'e restart atar atmaz eski haline dönüyor. Yani mantık, akıl, beyin, düşünce, fikir, bilgi gibi terimlerle bağdaşmayan bir oyun. Config editor kullanmayi denednmi?bu arada binlerce farkli yolu denememden snr dun gece bisey denedm ve oyundaki stutter kismen yok oldu.ses denetiminde efektleri tamamen kapayin 16bit-44binkusur khz yapin steame res atin. Rate:25000 packets:10000 snaps:30 daha snr oyun icinden r_multithread 1 ve multigpu 0 yapin .aa ve depthoffieldi kapayn.synceveryframede kapali olsun.maxfpsyide 125 yapin.kusura bakmayin telden yazdm hata olablr yazida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 steam cloud olayini kapat. kthx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 zombi oynicak var mi? steam id: nolovelost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 steam cloud olayı zaten benim yaptığım ayarları saklaması anlama geliyor normalde. Yani geri çevirmemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 geri cevirmemesi lazim teoride, ama oyun icinden editledigini sakliyor, oyun disindan editledigini saklamiyor. dolayisiyla bir bozulma , veya o accountla giris soz konusuysa ,sanki baska bilgissayardan girilmis gibi syncliyor. aciklamalarini ve cozumlerini topluca yazmistim bi kac sayfa gecti uzerinden heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Goering said: zombi oynicak var mi? steam id: nolovelost bende istiyordum oynamak. ekledim seni. steam id: rabec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 arezzo bi müslümanlık yapıp bütün ayarlarını oyun içinde yazdığın komutları uzun uzun yazar mısın ? videoların da baya güzel bu arada :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 ya bu yaptıkları ne terbiyesizliktir yanlız, mw2'den sonra almamaya karar vermiştim, Rus versiyonu gördüm aldım. İyi ki rus'unu almışım bi de normalini alsam bilmiyorum yani. Lanet herifler ya bi daha da para mara vermem cod'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 KHaRoN said: abi bi yere dxdiag upload etsene, gerekirse sonrasinda hijackthis raporu falan alalim. hani insanlar genelde oyunu aciyor oynuyor da problem var. sen oyunu oynayamiyorsun dahi. bunu yaziyorum bir yere. yapicaz! sozu aldim! zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 abi upload etseydin dxdiag i da bakip yapsaydik iste. boyle diyince olmuyor ki asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 sloth said: arezzo bi müslümanlık yapıp bütün ayarlarını oyun içinde yazdığın komutları uzun uzun yazar mısın ? videoların da baya güzel bu arada :=) bnm denediğim yöntem yine patladı ne oldysa artık -.- bi arkadaşım kısa bi guide yapmış bakın isterseniz.ben bunları oyunun çıktığı günden 2 gün sonra denemiştm ve olmamıştı ztn ama olan çokmuş.denemesi bedava :) http://forum.merlininkazani.com/tm.aspx?high=&m=391923&mpage=1#391923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 arezzo789 said: LathspeLL said: Ben oyunu oynamayı bıraktım artık. Oyuna derin optimizasyon yapıyor, FPS'yi arttırıyorum, bilg'e restart atar atmaz eski haline dönüyor. Yani mantık, akıl, beyin, düşünce, fikir, bilgi gibi terimlerle bağdaşmayan bir oyun. Config editor kullanmayi denednmi?bu arada binlerce farkli yolu denememden snr dun gece bisey denedm ve oyundaki stutter kismen yok oldu.ses denetiminde efektleri tamamen kapayin 16bit-44binkusur khz yapin steame res atin. Rate:25000 packets:10000 snaps:30 daha snr oyun icinden r_multithread 1 ve multigpu 0 yapin .aa ve depthoffieldi kapayn.synceveryframede kapali olsun.maxfpsyide 125 yapin.kusura bakmayin telden yazdm hata olablr yazida. packets 100 olacak bu arada yanlış yazmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 KHaRoN said: abi upload etseydin dxdiag i da bakip yapsaydik iste. boyle diyince olmuyor ki asdf yatmam gerekti, malum iş güç. aksam yollarım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 steam id : Grumgrod ekleyiniz efem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 azzero bu arada bizim azzero'mu ? emrenin arkı olan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar