Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Adamlar cok serefsiz herifler. Mw2'de gayet dandik makinalar bile oynayabiliyordu cunku eski oyun motorunu cilamislardi. Simdi yine ayni boku yiyorlar ama sorun da sorun. Yukarda soylenen her seyi de yaptim, hatta bu sefer server browser'da goctu oyun. bu benden kaynaklanan bisi degil heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 senden kaynaklı şuan sorun yaşayanların çoğu ilk hafta sabredemeyip configlerin bilmemnelerin içine eden insanlar. oyunun kendisinde hiçbir sorun yok assault riflelar dışında. sisteminiz kötüyse yapmanız gereken şey belli oyun ne kadar *kötü* grafikli bi oyun olsada çoğunuzun gözünde 6 milyon tane şey kaydediyo oynadığınız her oyunda. e bide crysis grafikleri koysalar heralde hiçbir bilgisayar açamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya configde tek degistirdigim sey gpu ve threadding ayarlariydi cunku oyun ciktigindan beri shattering hatasi vardi. bayramdan onceki patchle duzelmisti. bir geldim bayramdan oyuna tecavuz etmisler. ayrica oyun 1 map calisip sonra neden gocsun? arka plandaki her seyi kapatiyorum nerdeyse. ram yetmemesi imkansiz. ekran karti desen, isinsa vs patlasa direkt patlar. oynadigim donemde nasil 10 map ust uste oynayabildim vs.. edit: sonra zaten config'i surekli silin regen ettiriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 mw2 neden kasmio ozaman da bu kasio mw2 2 milyon seymi kaydediodu gozumuzun onunde ondan mi kasmiodu grafik olarak daha ustun bi oyun olmasina ragmen kasmiodu, bu oyun neden kasiyor, ayrica adamlar sistem gereksinimlerini yazmis ben sistemin hayli hayli kaldiriyor yalan mi yazmis o adamlar ozaman o gereksinimleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bilgisayari kotu falan diye degil yok oyle bisey. corei7 16gb ram , gtx280 sli li adamlar da mi upgrade etsin, onlarca ornegi var. oyunun sistem gereksinimi de yok, minimum req de calisirken baska makinelerde karsilasilmayabiliyor. problem bambaska bisey. dxdiag toplamaya da baslarlar acik acik bundan sonra, 1-2 gune forumda duyuru gelecek bu konu hakkinda diye aciklama yapti pcdev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Meabbics said: senden kaynaklı şuan sorun yaşayanların çoğu ilk hafta sabredemeyip configlerin bilmemnelerin içine eden insanlar. oyunun kendisinde hiçbir sorun yok assault riflelar dışında. sisteminiz kötüyse yapmanız gereken şey belli oyun ne kadar *kötü* grafikli bi oyun olsada çoğunuzun gözünde 6 milyon tane şey kaydediyo oynadığınız her oyunda. e bide crysis grafikleri koysalar heralde hiçbir bilgisayar açamazdı. Oyun sorunlu, konuşturma beni. Bok gibi coding, binlerce insan oynayamıyor baya SIÇMIŞLAR oyunun içine, gelip "sorun sizde" yazma burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 nvidia 2xx ler yattara nedense, 4xx lerde sorun yok. ati duzeldi komple sanirim. hayir komik olan oyunun fps si 82-83 un uzerine cikmiyo, max_fps con fps komutlari da 250 falan. yine yava$lama oluyo ara sira. zaten adami olduren o yava$lama, fps constant olmayinca, aim falan direk bozuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Herkes kendine Kotek, olaya bak. sorum olcak: ben oyun dx hatası veriyorken backuplamıstım. sonra verifyla duzelttim vs. ama şimdi reinstall yapsam bu dx hatalı versiyonu backupladıgım için sorun olur mu? yoksa kurup verify caksam sorun cıkmaz mı ? abi neleri dusunuyorum ya sefillige bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ha oyun bozuk mozuk ilk haftada 6m satti lan. xboxa almi$ millet heralde. orda guzel cali$iyo dicem de, baz ioyunlarda yava$lamalari gordum abi, fps iniyo 25 lere. artik kaldirmiyo o sistem de oyunlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 İşin komiği dakka başı driver çıkaran nvidia oyun çıktığından beri driver çıkarmadı. Yani delirmemek elde değil. Normalde yeni oyunlar çıkmadan o oyun için optimize edilmiş sürücü çıkarır nvidia. Yada oyundan sonra 1-2 içinde gelir. Şuan driver yok piyasada düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Sereglin said: http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=3784202 hmm deneyen var mı ? deneyen oldu mu ? asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Onu deneyemedim, notebook için modified inf çıkmadı çünkü. Fakat zaten bunlar direk olarak nvidia tabanlı değil. Gigabyte yapımı o yüzden optimizasyon içermiyor. nVidia'nın söz verdiği bir driver var bu ay sonuna kadar çıkması gereken. Hem BF:BC2 hemde CoD optimizasyonları içerecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 pff oyun eskiyecek 1 aya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 dün bitirdim senaryo modunu. mw serisi çok daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Sereglin said: pff oyun eskiyecek 1 aya :( 1 ay iyi yine adamlar BC2 optimizasyonu çıkarıyormuş, kaç ay oldu 6 ay mı 8 mi ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cs oynarken milyon tane komut yazardık. black ops komutlarını bulabileceğimiz liste var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tickrate falan filani server hallediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Meabbics said: senden kaynaklı şuan sorun yaşayanların çoğu ilk hafta sabredemeyip configlerin bilmemnelerin içine eden insanlar. oyunun kendisinde hiçbir sorun yok assault riflelar dışında. hiçbirsorun yok ASSAULT RIFLELAR DIŞINDA = sen assault rifle beceremiyosun o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 size önerim tamamiyle silip baştan yüklemeniz gtx275 var eski nvidia driverıyla oynuyorum ve en ufak bir takılma bile yok genel bir optimizasyon sorunu olsa bende de olurdu. burayı okuyan insanlarda var onlarıda yanlış yönlendirmemek gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi sorunsuz oynayan var demek oyunun sorunsuz olduğu anlamına gelmiyo deli etmeyin adamı i7 920, 6gbram, gtx 480 var baya baya takılıyo arada hani oynanmayacak kadar deil ama kesinlikle temiz değil hani temiz değil dediğim de server kaynaklı falan değil fps 20lere falan düşebiliyo anlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 amd cpu & ati gfx ile 0 problem MUAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 goldbären said: hiçbirsorun yok ASSAULT RIFLELAR DIŞINDA = sen assault rifle beceremiyosun o zaman fazla kolay olduğunu belirtmiş olmayayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 aksu da baya iyi ya, ama bir alex deil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Napolyonn said: size önerim tamamiyle silip baştan yüklemeniz gtx275 var eski nvidia driverıyla oynuyorum ve en ufak bir takılma bile yok genel bir optimizasyon sorunu olsa bende de olurdu. burayı okuyan insanlarda var onlarıda yanlış yönlendirmemek gerekli. Bu yeniden kurma işlemi simdi 0'dan download mı oluyor? Sonuçta ben steam'den aldım ve yeniden kurmak istesem oyunu backup alıcam. Bu da demek oluyor ki aynı dosyalar üzerinden yeniden kuruyor olacağım. Bir şey değiştirir mi bu durum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 degistirmez , ama reinstall un bi fayda saglayacagini da dusunmuyorum. config silip verify ettikten sonra defrag etmek ztn asagi yukari ayni sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar