deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ben arabayı seviyorum, zaten başka da alamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 KHaRoN said: abi flame kapatinca napalm e beles frag oluyor insan, ustune yuruyor insta kill yiyorsun asdf. kapali olsa bile napalm gozukuyo abi? gozukmuyo mu yoksa? hic denk gelmedi gozukmuyosa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 görünmüyo sanırım ben öldüm öyle kaç kere bug sandım hiç bakmamıştım confige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 o kadar pro yum ki hic isabet etmedi lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://forums.guru3d.com/showthread.php?p=3784202 hmm deneyen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 koyduum ss'te tickli olanların hepsini kaldırdığınızda max +5fps kazanırsınız.fakat o 5 fps yerine listedekiler sizi canlı tutacaktır ve eyecandy açısından iyidir candır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oyunu bugün almayı düşünüyorum ama alıpta başıma sorunla dert almakta istemiyorum. açıp oynanmıyor mu oyun şu anda? sizin sorununuz donanımsal mı yoksa yazılımsal mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=HoUgZmo_Kdo&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 said: PC Specifications: Intel Core 2 Duo E6850 (OC'd to 3.4 Ghz) NVIDIA Geforce GTX 460 (OC'd to 850 Core, 1600 Shader, 1900 Memory) 4 Gb Memory Creative SB X-Fi XtremeGamer Driver Version: 260.99 In your NVIDIA control panel, use "Advanced 3D Image Settings" and manually select the following: Ambient Occlusion: Quality Anisotropic Filtering: 16x Antialiasing - Gamma Correction: On Antialiasing - Mode: Override Any Application Setting Antialiasing - Setting: 32x Antialiasing - Transparency: 8x (Supersample) CUDA - GPUs: All Texture Filtering - Negative LOD Bias: Allow Texture Filtering - Quality: High Quality Texture Filtering - Trilinear Optimization: On Triple Buffering: Off Vertical Sync: Force Off In the config, I turned off blur, distortion, depth of field, and sound occlusion purely out of personal preference. I also changed maxpackets and maxfps. cl_maxpackets 110 com_maxfps 110 r_blur_allowed 0 r_distortion 0 r_dof_enable 0 snd_losOcclusion 0 Multigpu and multithreaded was left at its default value. Everything else (besides key binds) were left at their default value. r_multiGpu 1 r_multithreaded_device 0 In game, resolution and refresh rate were set at native (1680x1050@60Hz). Everything else was set on its highest value, vsync off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 KHaRoN said: http://www.youtube.com/watch?v=HoUgZmo_Kdo&feature=player_embedded yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Havadaki çekimi nasıl yapmışlar ki? Ben de tomahawkı rastgele sallayıp birine denk getirince seviniyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 theater mode, free cam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 aldım gitti ehehe 3-4 saat sonra aranızdayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Esh said: KHaRoN said: abi flame kapatinca napalm e beles frag oluyor insan, ustune yuruyor insta kill yiyorsun asdf. kapali olsa bile napalm gozukuyo abi? gozukmuyo mu yoksa? hic denk gelmedi gozukmuyosa da. az once denedim gozukuyor dert etmeyin flame effect daha cok sizin ates etmenizde muzzle flash dedigimiz namlu olayini kapatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 2 hafta oldu, ama durumum hâlâ düzelmedi. Stuttering yüzünden gelenin geçenin ağızıma vermesinden sıkıldım. Her fixi denedim. Olmuyor. PC'mi upgrade edecek kadar para biriktirene kadar pes ediyorum, oynamayacağım. Hepinize iyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 birazdan benim dl bitecek hiç sp ye bulaşmadan mp ye başlamayı planlıyorum bizim turk sunucusu doluyor mu, durumlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Sunucu mu var? Varsa nasıl geliyoruz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 abi yok olmuyo kafayi yiycem mw2 full detay takilmazken bu oyun nasil takiliyor nasi bi optimasyon bu anlamadim. her biseyi denedim yok olmuo arada 2-3 saniye takilio tik tik. e8500 3.16ghz hd 4870 4gb ram 1066mhz nasi takiliyor anlamadim grafikler crysis sanki umarim adam akilli bi fix cikar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bende hala gocuo max 1.5 map oynuyorum fix gocuyor. bir kere gocuncede iyice sapitiyor oynanmiyor baya bir sure. yani her boku denedim 800x600 oynadim nerdeyse hic bir sey acik degil. bazi forumlar masaustu cozunurlugunu de dusurun demis de, cus artik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 oyun yüklendi yarım saattir oynuyorum burada anlatılan olaylarında hiç birini yaşamadım.. ayarlarıda full e çektim en üstte bakalım ne olacak diye ne bir takılma, ne bir crash. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Şimdi şöyle bir durum mu var? Single versiyonunda bir sıkıntı yok. Fakat Multi oynarken donmalar mı yaşıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ben multi oynuyorum bir sıkıntı yok, sıkıntısı olanlar sanırım donanımsal bir problemleri var gayet akıcı oyun bir sorun yaşarsamda yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 crash problemi yasayanlar ve 2. patch sonrasi stutter i geri gelenler veya hic gitmeyenler icin fix listesi olsun, yarayanlar isaretlenir yaramayanlar sallanir duruma gore ; 1. players klasorundeki configleri silin, steam cloud sync i library den kapatin, birakin oyun yenisini generate etsin. 2. oyun 44100khz de calisiyor, ses kartinizda dinamik olarak ayarlamiyorsa (sormayin, cogunuzun ayarlamiyor) kontrol panelinden sound kisminda output u 16bit@44 yapin. gerekirse restart atin. ilk acilista oyun problem cikartabilir, safe mode da acayim mi diye sorarsa acmayin. 3. problemler buyuk olcude azalmis olmali simdiden. eger hala problemliyse once shadow off, vsync off gibi menuden kolay halledebildiklerini yapin. 4.sonuctan tatmin olmadiysaniz onceki sayfalarda verilen programi kullanarak config i biraz rahatlatin. cozunurlugu dusurmek problem degil genelde, diger islemciye binen ivir zivirlara oncelik verip deneyerek en son cozunurluk dusurun. lathspell in koydugu BO config maker : Hotfile,Megaupload 5. cl_maxpackets 100 sart. 6. oyunda goruntu veya sesle problem yasiyorsaniz sirayla; snd_restart, vid_restart deneyin problem hangisiyle ilgiliyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 napolyon sistem ne senin hic sorunsuz oynuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sistemim fena değil orta halli oyunda çok eğlenceli mw2 den iyi olmuş ellerine sağlık. yükledim oyuna girdim baktım takılmıyor ayarları full yaptım oynadım yine takılmadı belki ben yükledikten sonra patch vs. gelmiş olabilir tam bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar