Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hahah kill cam süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi sniper arcade olmamalı diyorsunuz da oyunun geri kalanına hiç baktınız mı? bu oyun zaten arcade bir oyun şimdiye kadar kaç tane gerçek fps simülasyonu çıktı. kodumun herifi 2 km den 0 recoil ile smiley koyduğu red dot la beni vurabiliyosa bende yakından onlara karşı bi şans isterim. hayır haksızsınız demiyorum simülasyon olsa ve hakkaten çıksak bi kuleye binaya koysak arkaya o hiç bi işe yaramaz kamerayı yatsak yere hesaplasak rüzgarı ve vursak gelen düşmanları eyvallah da öyle bi ortam yok. keşke olsa. bu cod un tutmasının sebebi zaten arcade havası ilk mw de +10lar triple larda çıkan +30 lar dı seni gaza getiren yada elini savurduğunda ayağını bile kessen adamın ölmesiydi bunlar tatmin edici şeylerdi mw 2 de azdırdılar bu arcade havayı adamın tekini vuruyosun ve fragı aldığın yetmediği gibi harikasın intikam aldın ebesinin dininden tek vuruştu öldürdün gibi yazılar çıkartıp +10 yazan şeyi +1231245 yaparak arcade havayı zaten veriyorlar. bilmiyorum sp yi bitirdiniz mi ama bitirdikten sonra bi arcade mod vardı mw 1 de bi bakın ona mp la tek farkı sayıların rengi. şimdi sen bana diyorsun ki saçmaydı zaten adamın 720 dönüp no scope 2km collateral alması bende oyun zaten saçma diyorum. ufacık mapler var nasıl oynayalım biz burda quickscope/no scope olmadan ve recoilsiz assault rifle nooblarıyla (assault kullananlara noob demiyorum hangi kesimden bahsettiğimi hissetmişsinizdir) uzun lafın kısası sniper **sniper olarak** zaten hiç bir zaman kullanılmadı bu oyunda (bi kere mw1 de adamın kolunu koparmamız hariç) ve bi anda bizi inanılmaz teknik mükemmel sniper yapma kararına vardılar geri kalan her şeyi ama her şeyi aynı bırakarak hatta daha da arcadeleştirerek. bırakın bu gerçekçilik ayaklarını diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gozlerim ya$ardi okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 patch geldi demin. ama neyi peclediler bilemicem. oyun spray oglu spray. boyle basili tut biri gelsin carpsin frag al falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 patch geldi benim oyun gitti çalışmıyor, sanırım bu language patch den sıkıntı yarattı, umarım bundan sora hep yaratmaz verify integrity dedik bakalım isallah ses dosyalarını tekrar cektirtmez bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Esh said: patch geldi demin. ama neyi peclediler bilemicem. oyun spray oglu spray. boyle basili tut biri gelsin carpsin frag al falan. abı su steam den nefret ettim ya patch cıktı diyo herkezde indirdikmi indirmedikmi bilmiyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Esh said: patch geldi demin. ama neyi peclediler bilemicem. oyun spray oglu spray. boyle basili tut biri gelsin carpsin frag al falan. böyle dediğine göre yine kesin hc takılıyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Patch geldiyse ve oyunu steamden aldıysan patch indirmeden başlatmaz oyunu zaten, bildiğim kadarıyla en azından. İlla en güncelini oynayacan der. Yani açabiliyosan büyük ihtimalle indirmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 abi patch zaten 8 mb mı ne, cıksa ne halta yarıcak cok merak ediyorum. Pek bişi beklemiorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 libraryden downloads a gel gör çektiyse gözükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Skyfire said: libraryden downloads a gel gör çektiyse gözükür 8 mb dün çıkmıştı yaw, şimdi oyun içinde çıktı felan dedi gavurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 umarım düzelmi$tir bi$eyler de, az önce gene connection interrupted dan drop yedim. bu sefer 3 map oynattı gene $ükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aha çekti $imdi steam bi$eyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 evet simdi tekrar gırmek ıstedıgımde bir seyler install etti demekki yeni bir şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezzo789 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 evet patch geldi fakat genelde herkesde yüzde 1 de kalıo ve error verio.fakaaat güzel bi haberim var.3 kişiyle konuştum.indirebilmişler sürekli denedikten sonra.ve slutter gitmiş beyler.en geç yarına yeni bir oyunla uyancaz güne.hadi bakalm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Meabbics said: abi sniper arcade olmamalı diyorsunuz da oyunun geri kalanına hiç baktınız mı? bu oyun zaten arcade bir oyun şimdiye kadar kaç tane gerçek fps simülasyonu çıktı. kodumun herifi 2 km den 0 recoil ile smiley koyduğu red dot la beni vurabiliyosa bende yakından onlara karşı bi şans isterim. hayır haksızsınız demiyorum simülasyon olsa ve hakkaten çıksak bi kuleye binaya koysak arkaya o hiç bi işe yaramaz kamerayı yatsak yere hesaplasak rüzgarı ve vursak gelen düşmanları eyvallah da öyle bi ortam yok. keşke olsa. bu cod un tutmasının sebebi zaten arcade havası ilk mw de +10lar triple larda çıkan +30 lar dı seni gaza getiren yada elini savurduğunda ayağını bile kessen adamın ölmesiydi bunlar tatmin edici şeylerdi mw 2 de azdırdılar bu arcade havayı adamın tekini vuruyosun ve fragı aldığın yetmediği gibi harikasın intikam aldın ebesinin dininden tek vuruştu öldürdün gibi yazılar çıkartıp +10 yazan şeyi +1231245 yaparak arcade havayı zaten veriyorlar. bilmiyorum sp yi bitirdiniz mi ama bitirdikten sonra bi arcade mod vardı mw 1 de bi bakın ona mp la tek farkı sayıların rengi. şimdi sen bana diyorsun ki saçmaydı zaten adamın 720 dönüp no scope 2km collateral alması bende oyun zaten saçma diyorum. ufacık mapler var nasıl oynayalım biz burda quickscope/no scope olmadan ve recoilsiz assault rifle nooblarıyla (assault kullananlara noob demiyorum hangi kesimden bahsettiğimi hissetmişsinizdir) uzun lafın kısası sniper **sniper olarak** zaten hiç bir zaman kullanılmadı bu oyunda (bi kere mw1 de adamın kolunu koparmamız hariç) ve bi anda bizi inanılmaz teknik mükemmel sniper yapma kararına vardılar geri kalan her şeyi ama her şeyi aynı bırakarak hatta daha da arcadeleştirerek. bırakın bu gerçekçilik ayaklarını diyorum bfbc2de mermiler yercekiminden etkileniyor. sniper:ghost warriorda yer cekimi + ruzgar. (oyle biliyorum) bi de quickscope sacma bisi. noscope daha sacma. snipersin, snipe yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 slutter ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Forums are temporarily offline for maintenance. of yine. bad company 2'nin çıkışını arar oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 arezzo789 said: evet patch geldi fakat genelde herkesde yüzde 1 de kalıo ve error verio.fakaaat güzel bi haberim var.3 kişiyle konuştum.indirebilmişler sürekli denedikten sonra.ve slutter gitmiş beyler.en geç yarına yeni bir oyunla uyancaz güne.hadi bakalm.. bende de aynı şeyi yaptı benım rus keyim vardı gittim language dan ruscayı sectım update etti bu arada bariz bir şekilde lag da düzelme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 slutter nedir lol stutter demek istiyorsun? takilma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 yeni patch ile ilgili ; Steam forumlari said: The latest patch for Black Ops was just released and we're getting and overload of requests for it resulting in "Incomplete Installation" errors. Please do not submit support tickets for this issue. If you wait 10-15 minutes you will be able to launch Multiplayer. Thank you for your patience! ayrica gameservers 24 saat icinde patch bekledikleri duyurusunu yapti, stutter ve performans sorunlariyla alakali fazla bir yenilik yok ama onunla ilgili calisma yapildigi da official olarak soylendi dun gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 arezzo789 said: evet patch geldi fakat genelde herkesde yüzde 1 de kalıo ve error verio.fakaaat güzel bi haberim var.3 kişiyle konuştum.indirebilmişler sürekli denedikten sonra.ve slutter gitmiş beyler.en geç yarına yeni bir oyunla uyancaz güne.hadi bakalm.. slutter yazınca bende ne olduğunu bilmediğim için sordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 düzeldimi düzeldimi??!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 cenx said: düzeldimi düzeldimi??!?! bende düzeldi tamame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 aynen düzeldi, ulan madem 8 mb'lık patch'le herşey düzelcekti ne diye 2 gündür beklettiniz töbe töbe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar