kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 yanlış şeyleri engellemek istemiyorum. bağlanmaları gereken yerler var. şimdilk ellememeye karar verdim. başka bi çözüm bulana kadar böyle devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 https://www.facebook.com nasil engellenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Facebook netscaler la mi calisiyormus ? Vay be Citrix e bak sen. Bu arada eger route ettiriyorlar trafigi ise dedigin olur Coder, arkada NAT da yapabilme ihtimalleri var, ya da tunneller uzerinden gonderirlerse, sen yine DNS in cozdugu IP uzerinden devam edersin isine ziyaretci olarak. Dolayisi ile facebook'u banlemek isteyen bir network uzmaninin netscaler yapisi bilmesine gerek yok, ziyaretcinin hangi IP lere ulasabilmesinin bilinmesi yeterli. Arkada ne tip bir VS yapisi kurmuslar, artik o FB nin kendi bilecegi is. Netekim ben olsam VS-NAT yapardim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 odchu said: https://www.facebook.com nasil engellenir? https inspection yapan şeyler var ama engellemesine bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 isletim sistemindeki parental controldende ayarlanabilir sanirim hepsi tek bir domain altinda ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 aha burada network uzmanlarina olan kinimi kusmak isterdim :) ama yok trafik teroru de yaratmak cok kolay kisitlamalar olmasa websense clouds everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kozalak said: yanlış şeyleri engellemek istemiyorum. bağlanmaları gereken yerler var. şimdilk ellememeye karar verdim. başka bi çözüm bulana kadar böyle devam. Bağlanmaları gereken siteleri "izin verilenler" olarak ekle geri kalanlara giremesinler. ( ters mantık kurduk tabii o modemde öyle bir seçenek varmıdır. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 problem çıkartırlar bu sefer. :D evet bazı şeyleri kısıtlamassan trafik terörü yaratıryolar cidden. biri netten dizi video izliyo diğeri film indiriyo falan filan. 1000 kişiyi 10mbit internetten nasıl cıkacak bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Aklıma 2 yol geliyor. birincisi bilgisayar sayısı az ise şunu yapabilirsin. host dosyasına ; 127.0.0.1 localhost Facebook-IP www.swtorturk.com bu satırı ekle eğer 1 den fazla varsa facebook ip lerini modemden kendi sitenize yönlerdirmeyi dene bu daha basit bir çözüm ama modemden modeme göre ip yönlerme değişebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 kozalak said: problem çıkartırlar bu sefer. :D evet bazı şeyleri kısıtlamassan trafik terörü yaratıryolar cidden. biri netten dizi video izliyo diğeri film indiriyo falan filan. 1000 kişiyi 10mbit internetten nasıl cıkacak bu sefer :D bildirsenize abi patrona, kayıtları yok mu kim nereye giriyor falan iş yeri lan orası, ondan sonra patronlar çok blabla diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ya yarısı şirket elemanı değil. danışman. kendileri halletsin artık facebook problem oluşturursa napim . benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Selam, Basit bir test yaptim ben bununla ilgili ama cok bisey cikmadi. Soyleki; Local sunucuma bind kurup diger DNS server'lari devre disi biraktim ve TTL suresini 1 sn olarak belirledim. Sonrasinda 3-4 satirlik bir script yazip facebook.com adresinin ip adresini ekrana yazdirdim birer saniye araliklarla fakat en fazla 4 farkli ip adresi cozdu benim DNS sunucum. Muhtemelen bolgesel olarak en yakindaki sunucuya/dagiticiya erisiyoruz. Benzer bir test uygulayip cikan IP'leri engellemen yeterli olacaktir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Genel bir mail yolla ve facebooka girmek yassak kardesim girenlerin logları incelenip dısarı çıkıp yetkileri kapatılacaktır de. Bırak onlar korksun girmekten sen ugrasma :P Yönetici ruhu ile yaklaş olaya, korku sal çalışanlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 di said: Selam, Basit bir test yaptim ben bununla ilgili ama cok bisey cikmadi. Soyleki; Local sunucuma bind kurup diger DNS server'lari devre disi biraktim ve TTL suresini 1 sn olarak belirledim. Sonrasinda 3-4 satirlik bir script yazip facebook.com adresinin ip adresini ekrana yazdirdim birer saniye araliklarla fakat en fazla 4 farkli ip adresi cozdu benim DNS sunucum. Muhtemelen bolgesel olarak en yakindaki sunucuya/dagiticiya erisiyoruz. Benzer bir test uygulayip cikan IP'leri engellemen yeterli olacaktir muhtemelen. işte o ipleri engellersem bu sefer erişemediği için onun dışındaki diğer ip lere yönleniyor sanırım trafik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 DNS sunucu senin nereye erisip nereye erisemedigine bakmaz. Sadece IP'yi dondurur sana. Dolayisiyla mumkun degil o dedigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 weighted balanced diorum, hala ping atip resolve ettirerek olayi cozmeye calisiorsunuz. aferim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar