mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 UZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 KIZLAR ARTIK BİZİM DOSTUM, MERİÇLERİN MUMU YATSIYA KADAR YANAR. GG G. G. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 internet alemine bi güzellik yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: internet alemine bi güzellik yapayım AHAHAAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH ABİ MÜKEMMEL OLMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 hahhaha. melih gökçek de tam uymuş. ama biraz daha uğraş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: internet alemine bi güzellik yapayım evet. daha guzel simdi. super Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 DoruK said: internet alemine bi güzellik yapayım haha. melihe "didn't read lol" hakketen cok yakismis. tam olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tam düzeltmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 AHAHA melih saha sinir bozucu olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 fizban said: özelden insanlara sövüyor, siteye ddos atmış - jahrein süresiz ban konuyu bilmem etmem alakam yok. ama bu komik olmuş. şimdi arayıp bulamıycam ama daha 2 ay önce birisi "özelden ne konuşuyosanız konuşun vs" demişti küfür mevzuunda. ayrıca zaten adı "özel mesaj" değil mi ki. küfür edilen insan, küfür edenin kim oldugunu bilir okumadan mesajları siler, ya da o da küfür eder, ya da "çocuk bu" der geçer. özel mesaja karışılması youtube'ün yasaklanması gibi bişey olsa gerek. ama bi yandan da burası nispeten arkadaş ortamı olan bi yer oldugundan kelli, birisine özel mesajdan küfür edersen ettiğin insanın da yönetimden bir arkadaşı olur haliyle, böyle GÜMBEDEK uçarsın. ayrıca insanlar 2010 yılında hala netten birbirine küfür ediyor mu ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 özelden küfretmek ban sebebidir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 çok ciddi ve resmi bir mesaj geldi. inandım direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 klavye delikanlılığının sonu yok ki.. ben alenen küfrediyorum.. ama hakaret mi? değil sadece mizacım böyle.. hatta aslıdna ben sevdiğim adama daha çok küfrediyorum ya.. ayı gibi seviyporum insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 tabi şaka değilse hakaret içeriyorsa. aksi halde şikayet edilmezse özel mesaj ban da olmaz bildiğim üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 gene alıntılamadıgım bir mesaj ve gene sayfa basında afedersiniz piç gibi kalan mesajım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Özelden küfür ettiysen tırtsın bro. Ha ama fizban'ın saçma sapan banladıgını inkar etmiyorum sık sık. Biz bol bol kurbanı olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 ben anladım seni barbuş ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Ben hala ddos ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sen kız olduğun için banlandın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 http://secret.extrarisk.com/wp-content/uploads/2007/08/boring-class.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 copry said: özelden küfretmek ban sebebidir arkadaşlar. copry bunu yazarken suratinda cok ciddi bir ifade varmis gibi geldi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar