kiddo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 1 ay önce... Sinemaya gidilir... -Kiddo: Hadi tömpelek filmine gidelim. -Kişi:Güzelmiki. -Kiddo:Güzel yaf herkes beğeniyo. -Kişi:Hadi oylama yapalım tömpeleke gidenler. -Kiddo:3 e 2 tamam gidiyoruz... Yaklaşık 2 saat sonra... -Kiddo:Lan kılpayı kaçırmışız matineyi. Neyse bi sonrakine aldım. -Kişi:Lan mal naaptın. Bidaha mı gitcez!!!!? Geç oldu olm eve gitmem lazım git ver benimkini. -Kişi:E ibo aynı filme almışsın yuh bi dahamı izliycez. Abi naaptın ben izlemiycem. -Kiddo:Ya ne diyonuz!! Hani bu filme gitcektik... Filmi 12:30 matinesinde çoktan izlemiş olduğumuz benim bişey söylemeden kalkıp 16:30 bileti almaya gittiğim anlaşılır. ------------------------------------------------------- Bir hafta önce... Kişi:Abi kızılaya gidelim dosta bakmam lazım. Gidil(miş)ir Dönül(müş)ür...Gezil(miş)ir Tozul(muş)ur... Kiddo:E hadi lan çabuk saat kaç oldu. Kişi:Hö!! Kiddo:Gidip gelelim bende bir iki bişey alırım dosttan Kişi:Niye gidince almadınki (küfür)? Bdaha gidemem valla Kiddo:?????? ------------------------------------------------------- Yine 1 hafta önce hatta bi önceki olayın hemen öncesi... Kiddo:Anne anahtarı unutmuşum. Aney:bekle atıyım Kiddo:Tamam hadi gidelim. Aney anahtarı bulup camdan uzanır Aney:nereye gitti bu haydii. -------------------------------------------------------- 30 dakika önce... Kiddo: anne gel şu vidyoyu izle konyalı aksanını filme oturtmuşlar. Aney:Üff iyi izledik işte. Sevmedim hem alay eder gibi one öyle. Kiddo:????? -------------------------------------------------------- 28 dakika önce... Kiddo: Doktora gitmem lazım... Böyle değişik boyutlarda kayıplar oluyo. (Memory Loss kelimesini tercih ederim :D) Kimini milletten öğreniyorum. Kimide sonradan dank ediyo. Hala filmi hatırlamıyorum mesela. Bitek helikopterler donuyo düşüyolar onu bide arkamdaki adamın koltuğumu sarsmasını hatırlıyorum. Hatta dönüp adama sitem edişim ayrıntılarıyla aklımda. Ama tınnnn.... Sonrası yok. Belki daha önce çok yaşamışımdır ve onlarıda hatırlamıyorumdur. Üstelik hafızamda iyidir ama böyle kesin gidişler oluveriyo. Edit: Ah bide saat kavramı da saçma sapan. Genelde öğle saatlerinde kayıp başlıyo. Sürekli saate bakan biri olmama rağmen farkı anlamıyorum. Dandik bişey tabi. uykulu oluyo insan. *!Gülümser* Buraya da doktora gitmeyi unutmayım diye yazdım :D Hatta günlük olarak kullanacam topici :D[signature][hline]Görmeyenler görsün... [Bu mesaj kiddo tarafından 31 Temmuz 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 alla alla bana hiç böyle bi şey olmadı. merak ediyorum doğrusu.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 olm delimisn iyi bişeymi?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yok ondan deil. aklımda 3 yaşında gittiğim doktorun suratı bile açık seçik duruyo. Bazen bu gereksiz bilgileri silmek için hani...[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 beyin hiç bir anıyı silmez sadece hatırlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hadi ya. mecaz anlam veya lafın gelişi diye bi şey var hatırladın mı? ne anlamda yazdığımı göremedin mi? neyse ya. bilimsel olarak konuşuyorsak doğru.[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 fanini kontrol et islemci asiri isiniyo olabilir ogle saatlerinde olaylarin gelismesi de bu na isaret olabilir[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sakaydi ustteki mesaj gecmis olsun tabi bir an once gorun doktora[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: eldar, 31 Temmuz 2004 22:29 tarihinde demiş ki: beyin hiç bir anıyı silmez sadece hatırlamaz aynen hatırlamak bızım ısımız artık bıraz cunku hatırlamak ıstedıımız zmn beyın ıcındekı cekmlercelerde dosylardan bakıp bulmaya calısır (bıraz felsefe oldu=)) ıste bole hafıza kaybı ıı bısey delı msn dıvane msn? =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 noluyo burda annamadım ben..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: kiddo, 31 Temmuz 2004 22:08 tarihinde demiş ki: 28 dakika önce... Kiddo: Doktora gitmem lazım... Eğer anlattıklarında abartı yoksa bu işi ciddiye al bence.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: KarafatmaMan, 31 Temmuz 2004 22:42 tarihinde demiş ki: said: eldar, 31 Temmuz 2004 22:29 tarihinde demiş ki: beyin hiç bir anıyı silmez sadece hatırlamaz aynen hatırlamak bızım ısımız artık bıraz cunku hatırlamak ıstedıımız zmn beyın ıcındekı cekmlercelerde dosylardan bakıp bulmaya calısır (bıraz felsefe oldu=)) ıste bole hafıza kaybı ıı bısey delı msn dıvane msn? =) bence felsefe değil, dreamcathcher oldu biraz. :)[signature][hline]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ehehe bırden gelıverdı aklıma=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? Kontrolsüz güç, güç değildir. Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 said: KarafatmaMan, 31 Temmuz 2004 22:42 tarihinde demiş ki: ıste bole hafıza kaybı ıı bısey delı msn dıvane msn? =) O ne yav deli emesen divane emesen Türkçede "i" harfi de var kullanalım yani parayla değil. Neyse saptırmayalım konuyu kiddo eğer böyle bir durumun varsa geç kalmadan git doktora kötü olmasın sonra patilerimizin hastalanmasını istemeyiz. Geçmiş olsun.[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene [Bu mesaj Cd- tarafından 01 Ağustos 2004 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 50 ilk öpücük diye bi film vardı çok güzeldi,aynı senin gibi bi kız var bi kaza geçiriyor hergün o gün yaşadıklarını unutuyor uyuyunca ve hergünü 28 eylülmü ne sanıyor işte , kıza babası ve abisi fln çok iyi davranıyorlar işte buna hergün ne seviyorsa onu pişiriyorlar kız bişeyden kuşkulanmasın diye 28 eylülün gazetesini almışalr 1000 tane fln bi adam buna aşık oluyor fln işte hergün kendini aşık ettirmeye çalışıo sora evleniyorlar fln bu kız uyandığında baş ucunda bi msg vidyoyu izle bi izliyor bugüne kadr yaptığı bütün şeylerin özeti,kız bi kalkıyor çocuğu fln var fln işte hehe baya güzeldi. * Film gibi adam olduğunu düşünür *[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Türkçede harfler başlarına e getirerek telaffuz edilmez Geçmiş olsun kiddo ciddi bi sorun bence bu, hemen doktora görünmelisin[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 ciddi bir sorun,unuttuklarında ufak tefek şeyler değil hani[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 geçmiş olsun. fazla butterfly effect izlemiş de olabilirsin.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bencede ben ce bütün hayatını bir günlüğe yaz belki ilrede değiştirebilrisin :)[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 said: Zed, 01 Ağustos 2004 11:19 tarihinde demiş ki: geçmiş olsun. fazla butterfly effect izlemiş de olabilirsin. Aynısı aklımdan geçiyordu, hatta günlük tut diyecektim de.. Neyse :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar