Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Takılma sorunu :

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En dandik oyunu bile oynarken ; oyun 10 veya 15 dakikada mutlaka kitleniyor .. Sizce sorun nerdedir ?[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Mesaj tarihi:
p3 700 256 mb ram 32 mb ekran kartı , hemen hemen her oyunda oluo .. takılmayan oyun yok..
xp yüklediğim için olabilir mi :?[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Mesaj tarihi:
böle tak die kalıo oyun takılıo .. ve hiç bi tuş çalışmıo tek yol reset.. ısınmadan gbi gözüküo ..[signature][hline]" Hiç anlatamadım , hiç anlamadılar "
Mesaj tarihi:
kendinde bakabilirsin hatta bak yani ...
yanlar donuyomu donerken takılma seslerı gelıyomu , cıkart yada cıkartmadan bı temızle hava yollarını falan tekrar dene baktın olmadı al daha kadar bı fan cpu ya bakan kasanın uygun bıryerıne yerlestır etkın cozum ...

bu arada ısınma problemi olan intel pentium cpu kadar hiç bişeye uyuz olmam donanım aleminde ...
amd rulaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Mesaj tarihi:
ya o programın adı ne bende bakam benimkide takılıp duruo :) bu arada sen bi fanları kontrol et onlar nasıl dönemz ya :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
intel'ın ısınma problemi nasıl oluyor onu anlamadım?

amd yanar intel kitlenir (en azından şimdiye kadar böyleydi)

o yüzden karıştıyor olmayasın?[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
espiri yapmasam daha iyi olcak gibi :)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 31 Temmuz 2004 14:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...